Maksat sohbet etmek dizi izlermisiniz mesala ben izlemezdim eşimin izlediyi diziye baka baka bende bakmaya başladim biz deha dizisini izliyoruz sizler hangi dizileri izliyorsunuz
Güncelde kızılcık şerbetini yeni bıraktım. Annem Ankara dikkatimi çekti ama izlemedim Kral Kaybederse izledim ama devam ettirmem
Gönül Dağı ni eşimle birlikte izleriz
Onun dışında arka sokaklar
Kardelenler uzak şehir bir gece masalı sahipsizler kızılcık şerbeti gönül dağı izliyorum sandık kokusu ve bahar da izliyorum ama aynı gün olduğu için reklam arası tekrarı ancak bide her gün olan Kanal 7 deki gelin dizisi çocuktan fırsat buldukça izliyorum haber saatinde özeti oluyo
Guzel dizimi ben kanal 7 nin bi ara yayinladi emanet dizisini izliyodum biraktim sonra konu o kadar deyiştiki iyki aklima saldiniz gidip bakiyim final olmadimi diye🤣😅
Emanet haftasonu alındı akşam 7 de çıkiyo hem cumartesi hem Pazar günü gelin dizisi hafta içi her gün 7 de akşam güzel dizi evet
Arada Leyla bakıyorum
Avrupa yakası
Sen anlat Karadeniz
Zengin kız fakir oğlan
Ekmek teknesi
Hee bide maalesef Kızılcık şerbeti.
Malesef niye kiz:)
Çok saçmalaştı. İlk sezon güzeldi sonra çöp ama işte bırakamıyorum :)
Uzak şehir çok sevdim
Cassandrayi izledim degisik kisa 6 bolumluk bir diziydi. Uzak sehire bakiyorum bir esimden oturude kurulus osman bahari kizilcik serbetine bakiyordum cozuttu artik izlemiyorum
Sadece kızılcık şerbeti izliyorum
4 senedir dizi izlemiyordum ama takı uzak şehir görene kadar mükemmel gerçekten
Dizi TV haberler hariç neredeyse hiç bakmıyorum..9 a doğru küçük uyuyor..ortalığı tolayip az kitap okuyup uyuyorum
Hanımlar uzak şehiri izliyorum çünkü başrol oyunçusu cihan(( ozan akbaba)) babanem taraftan akrabamız bu arada KARSLIYIZ😊 bide sahip sizleri. İzliyoruz
Kızıl goncalar ve Leyla dizisi
Uzun yıllardır dizi izlemiyordum ama birkaç bölümdür Uzak şehire bakıyorum aşırı ilgini çekti ve çok sevdim
Evlendigimden beri hiçbir TV dizisini izlemiyorum eskiden annem bakarken bende bakardım 😅 eşim sağolsun ya maç ya siyasi programlar haberler falan hep açık artık o programdaki insanları ezberledim 😅😅 bide şimdi çocuk var bana TV hepten yalan oldu ama arada özlüyorum ayaklarımı uzatıp bı dizi izlemeyi 😒
Hiç dizi izlemiyorum geçen ilk defa bı şöyle kanallara bakayım dedim tek tek istisnasız 3-4 kanalda da mahrem konuşmalar hareketler vardı bı baktım oğlum etkileniyo dönmüş şaşkınlikla bakiyo TV'ye alelacele kapattım tv yi ve çok şaşırdım bu sitede hep görüyordum şu dizi başladı bu diziyi seviyorum gibisinden diziler full bel altı,şiddet,hakaret vb ne ararsan var nasıl izliyor bu jnsanlar birisi çocuğuna tokat atsa yerden yere vurur linç eder buradaki kadınlar çocuklar makina değil hepsi saat 8 olunca uyumuyodue eminim görüp etkileniyorlar bence dikkat edilmeli.
uzak şehire basladim
kizilcik serbeti izliyroum uc aydır
Uzak şehir
Bahar
Siyah kalp
Kızılcık şerbeti
Gönül Dağı
Deha
Bunları izliyorum ben her gün dizi var
En çok hangisini seviyorsunuz
Uzak şehir, siyah kalp,
Uzak şehir, annem ankara ve sahipsizler izliyorum önceden inci taneleri ve bahar bakıyordum ama bıraktım artık
Sahipsizler ve kızılcık şerbetini izliyorum
Pazartesi Survivor
Salı bir gece masalı
Çarşamba sahipsizler
Perşembe hudutsuz sevda
Cuma maalesef arka sokaklar (eşim izliyor)
Cumartesi gönül dağı gece de başka bir gün
Pazar teşkilat
☺️☺️ Çocuk sürekli uyandığı için bölük pörçük izliyorum
Gönüldağı ve kızıl goncalar
1,467,337 soru
24,043,171 cevap
329,245 kullanıcı