+5 oy
882 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (96 puan) tarafından

Maksat sohbet etmek dizi izlermisiniz mesala ben izlemezdim eşimin izlediyi diziye baka baka bende bakmaya başladim biz deha dizisini izliyoruz sizler hangi dizileri izliyorsunuz

40 Cevaplar

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Güncelde kızılcık şerbetini yeni bıraktım. Annem Ankara dikkatimi çekti ama izlemedim Kral Kaybederse izledim ama devam ettirmem 

-Reklam-
0 oy
(387 puan) tarafından

Gönül Dağı ni eşimle birlikte izleriz 

Onun dışında arka sokaklar 

0 oy
(263 puan) tarafından

Kardelenler uzak şehir bir gece masalı sahipsizler kızılcık şerbeti gönül dağı izliyorum sandık kokusu ve bahar da izliyorum ama aynı gün olduğu için reklam arası tekrarı ancak bide her gün olan Kanal 7 deki gelin dizisi çocuktan fırsat buldukça izliyorum haber saatinde özeti oluyo 

(96 puan) tarafından

Guzel dizimi ben kanal 7 nin bi ara yayinladi emanet dizisini izliyodum biraktim sonra konu o kadar deyiştiki iyki aklima saldiniz gidip bakiyim final olmadimi diye🤣😅

(263 puan) tarafından

Emanet haftasonu alındı akşam  7 de çıkiyo hem cumartesi hem Pazar günü gelin dizisi hafta içi her gün 7 de akşam güzel dizi evet 

(263 puan) tarafından

Arada Leyla bakıyorum 

0 oy
(1,115 puan) tarafından

Avrupa yakası 

Sen anlat Karadeniz 

Zengin kız fakir oğlan

Ekmek teknesi

Hee bide maalesef Kızılcık şerbeti. 

(96 puan) tarafından

Malesef niye kiz:)

(1,115 puan) tarafından

Çok saçmalaştı. İlk sezon güzeldi sonra çöp ama işte bırakamıyorum :) 

0 oy
(186 puan) tarafından

Uzak şehir çok sevdim 

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Cassandrayi izledim degisik kisa 6 bolumluk bir diziydi. Uzak sehire bakiyorum bir esimden oturude kurulus osman bahari kizilcik serbetine bakiyordum cozuttu artik izlemiyorum 

0 oy
(199 puan) tarafından

Sadece kızılcık şerbeti izliyorum 

0 oy
(2,576 puan) tarafından

4 senedir dizi izlemiyordum ama takı uzak şehir görene kadar mükemmel gerçekten 

0 oy
(1,246 puan) tarafından

Dizi TV haberler hariç neredeyse hiç bakmıyorum..9 a doğru küçük uyuyor..ortalığı tolayip az kitap okuyup uyuyorum

0 oy
tarafından

Hanımlar uzak şehiri izliyorum çünkü başrol oyunçusu cihan(( ozan akbaba)) babanem taraftan akrabamız   bu arada KARSLIYIZ😊 bide sahip sizleri. İzliyoruz 

0 oy
(1,085 puan) tarafından

Kızıl goncalar ve Leyla dizisi

0 oy
(666 puan) tarafından

Uzun yıllardır dizi izlemiyordum ama birkaç bölümdür Uzak şehire bakıyorum aşırı ilgini çekti ve çok sevdim

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Evlendigimden beri hiçbir TV dizisini izlemiyorum eskiden annem bakarken bende bakardım 😅 eşim sağolsun ya maç ya siyasi programlar haberler falan hep açık artık o programdaki insanları ezberledim 😅😅 bide şimdi çocuk var bana TV hepten yalan oldu ama arada özlüyorum ayaklarımı uzatıp bı dizi izlemeyi 😒

0 oy
tarafından

Hiç dizi izlemiyorum geçen ilk defa bı şöyle kanallara bakayım dedim tek tek istisnasız 3-4 kanalda da mahrem konuşmalar hareketler vardı bı baktım oğlum etkileniyo dönmüş şaşkınlikla bakiyo TV'ye alelacele kapattım tv yi ve çok şaşırdım bu sitede hep görüyordum şu dizi başladı bu diziyi seviyorum gibisinden diziler full bel altı,şiddet,hakaret vb ne ararsan var nasıl izliyor bu jnsanlar birisi çocuğuna tokat atsa yerden yere vurur linç  eder buradaki kadınlar çocuklar makina değil hepsi saat 8 olunca uyumuyodue eminim görüp etkileniyorlar bence dikkat edilmeli.

0 oy
(53,809 puan) tarafından

uzak şehire basladim 

kizilcik serbeti izliyroum uc aydır 

0 oy
(553 puan) tarafından

Uzak şehir 

Bahar

Siyah kalp 

Kızılcık şerbeti 

Gönül Dağı 

Deha 

Bunları izliyorum ben her gün dizi var 

(96 puan) tarafından

En çok hangisini seviyorsunuz

(553 puan) tarafından

Uzak şehir, siyah kalp, 

0 oy
(8,649 puan) tarafından

Uzak şehir, annem ankara ve sahipsizler izliyorum önceden inci taneleri ve bahar bakıyordum ama bıraktım artık

0 oy
(256 puan) tarafından

Sahipsizler ve kızılcık şerbetini izliyorum 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Pazartesi Survivor 

Salı bir gece masalı 

Çarşamba sahipsizler

Perşembe hudutsuz sevda 

Cuma maalesef arka sokaklar (eşim izliyor)

Cumartesi gönül dağı gece de başka bir gün 

Pazar teşkilat

☺️☺️ Çocuk sürekli uyandığı için bölük pörçük izliyorum 

0 oy
(3,974 puan) tarafından

Gönüldağı ve kızıl goncalar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
0 oy
6 cevap 363 göst.
13 Aralık 2023 Diziler & Filmler kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 425 göst.
1 Ocak 2023 Diziler & Filmler kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
1 Aralık 2024 Diziler & Filmler kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,314 soru

24,042,957 cevap

329,234 kullanıcı

...