+1 oy
264 göst.
Moda kategorisinde (655 puan) tarafından

Kızlar ztn eşimle bir kaç gündür konusmyrz soğukuz,bugünde eşim oruçlu ben hastayım tutamyrm ondn, işte eşime dedim dükkanda mi yiyecksin evdemi daha beli değil dedi.tm dedim ona göre karar ver bana söyle ona göre yemek yapayim dedim tm dedi.beni 2 gibi aryr dyrki yemek yapma annem sabah bana demişti aksm yemeğe gelin diye bende duruma göre bakacgim dedim beni aramamislar seni aramışlar dedim kavga ettik hep birşey olsa eşimi aryrlar madem benim gelmemi isteyen insan beni arar yemek yapack olan benm dedim sen degilsn deim 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,069 puan) tarafından

Sizin aileniz eşinizi mi arar bize gelin diye?

-Reklam-
+1 oy
(715 puan) tarafından

Canım Öncelikle Sakin Ol Evet seni de aramaları güzel olur ama Herkes bizim gibi İnce düşünmeyebiliyor ben şey taraftarıyım kadının biraz daha zeki olması tarafındayım aklıma her zaman Hz Asiye annemiz geliyor O firavunun Sarayına Hz Musa'yı koyan kadındır ve firavunu ikna edendir beni hep hayrete düşürür bu derim ki Nasıl olur da acaba hangi dili kullandı kocasına karşı da kocası ikna oldu ki kocası firavun o zaman bütün erkek çocuklarını öldüren bir cani yani Kadınlar olarak Zeki olacağız kocamızı elde tutmayı bileceğiz kocanın zaafı ne ise ona göre hareket etmeni tavsiye ediyorum Allah yardımcın olsun canım

0 oy
(2,170 puan) tarafından

Belki şey diye seni aramiyolatdir eşinin işine gore uygun mu degilmi gelebilirmi diye olan olmuş kavga etmenin mantığı yok olabilecek şeyler bunlar

0 oy
(703 puan) tarafından

Ya takma git ye yemeğini esınle evinize gelip çayınızı için valla kaynanam cagırınca ben giderim ha beni ha eşimi aramıs fark etmez gider yer içer toplarım evime gelir eşimle çay içerim ama benımde eşim gitmek istemez

0 oy
(521 puan) tarafından

Bence bu konuda biraz alınganlık yapmışsın benim ailem beni onun ailesi de eşimi arar gelin diye bence bu çok normal 

0 oy
(5,784 puan) tarafından

Evin hanımı aranır bu konuda haklısın ama bu yüzden eşine söylenmen doğru değil benim kayınvademde gelecekleri zaman yada oraya çağıracağı zaman eşimi arardı bende kayınvalideme kızlarına misafir gelecek olduğu zaman kocalarımı aranıyor kızların mi dedim oda tabikide kızlarımı aramaları lazım dedi o zaman siz neden beni aramıyorsunuz üstelik ben çalışan insanım benim senin kızlarından farkım ne dedim oda bana haklısın kızım kusura bakma dedi artık hep beni arar sende bu şekilde çözebilirsin 

(655 puan) tarafından

Ama bekar benden yaşça büyük gorumcelerimde var onlarda yasyr evde ve onalr sürekli yonlendriyr akıl veryr ne derlerse odur onu yapyr

(5,784 puan) tarafından

Eşinle her konu için atışma arada altan al o sakin olduğu zaman sende sakince tatlı dille eşinle rahatsız olduğun konuları konuş onunda sende sevmediği şeyler varsa oda sana desin ben eşime her zaman demişimdir sana nasıl davranılması istiyorsan sende bana öğle davranmalısın diye konuşarak aşılamayacak şey yok Ayrıca bu herşeye karışan görümcelere de sinir oluyorum yokmu onları isteyen bu mübarek günde onlarada nasip çıkar inşallah

0 oy
(4,450 puan) tarafından

Ne varki bunda .. bizdede benim ailem geleceği zaman yadaçağırdığı zaman beni arar eşimin ailesi geleceği zaman yada çağırdığı zaman eşimi ararlar oda bana sorar....hiçte dert görüp kavga etmek aklıma gelmedi 🥴

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 270 göst.
26 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek03 (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 410 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
11 cevap 561 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu