+1 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (544 puan) tarafından

Helloooo Kızlar nasılsınız iyisiniz İnşallah kızlar sizi bı sorum olacak 3 bucuk yaşında oğlum Çok seçici kahvaltı yemek Konusu Çok sıkıntı çekiyorum Hergun haşlanmış yumurta ve omlet istiyor onun dışında bişi istemiyor Salatalık peynir Bunları yiyor ama Domates kesinikle ağzına degdirmez Makarna Et tavuk mercimek çorba bunlar dışında yemiyor Ben ne yapacam böyle kafaya yicem yedim zaten 1 buçuk yaşında ki oğlum maşallahı var O ne bulursa yiyor Ama büyük oğlumu çok sıkıntı çekiyorum Zorla yedirmeye çalışıyorum yemiyor Ne yapabilirim ki ?? Sizin çocuğunuz da öyle mi Çözüm buldunuz mu hem doktora götürdüm Normaldir Diyo ne vitamin ne bişi yazmadı 🤔🤔

5 Cevaplar

+1 oy
(752 puan) tarafından

Benimkide öyle canım peynir yemez yoğurt yer yumurta yer o da çok açsa patatesi çok sever et tavuk yer taneli şeyleri hiç yemez pilav gibi meyveyi sever yer 

-Reklam-
+1 oy
(13,443 puan) tarafından

Çorba ne yiyo mesela. Ben yemediklerini kırmızı mercimek çorbasına koyuyorum. Mesela kabak yemeği yemezler sabah omlet yapıyorum kabaklı. Salata yerler içine karnıbahar rendeliyorum. Turp rendeliyorum. Kırmızı mercimegede ne varsa atıyorum bezelye taze fasulye ıspanak semizotu karnıbahar brokoli kereviz ne varsa kabak kırmızı beyaz et suyu sarımsak soğan havuç patates hepsinden minik minik arıyorum içine ne sebze varsa evde. Bızzzt al sana mercimek 😂 nane tereyagı. Yemedikleri şeyleri hep gizliyorum. Küçğk olan asla peynir yemez çeçil yada kaşar yumurta kırıyorum onu yiyo. Ispanaklı kek yapıyorum. Kabaklı omlet dedim ya onada peynir koyuyorum taze soğan maydonoz dereotu yumurta süt az bişey un öyle yapıyorum. Mücver gibi oluyo ama tavada yağsız. Tavuk yemezler şinitzel yapıyorum onu yiyorlar yada tavuk köftesi.  

+1 oy
tarafından

Değerleri normalse takma zorlama yemekten soğumasın. Benimki de hiç düzgün beslenmez oldu büyüyünce ama çok şükür kan değerleri güzel vitamine gerek yok. Arkadaşın dediği gibi yediği şeylere sebzeleri karıştır yavaş yavaş tadına alışır. Yemese de tabağına yediğiniz yemeklerden koy belki zamanla tadına bakar. Beraber sofraya oturun eğlenceli şekilde siz yiyin o da merak eder. İllaki yemeyebilir biz bile yemek seçiyoruz yemediği şeyleri zorla yedirme zaten büyüyünce yiyecek. Ben daha bu sene sebze bakliyat yemeye başladım. Çocukken orta okul lise zamanı seçenek yoksa bazen biraz yiyordum normal yemekten ya da okuldan gelince yoğurtlu erişte yapıp yerdim sürekli. Evlendim sadece sevdiğim şeyleri yaptım yedim. Bu sene yemediğim ne varsa yemeye başladım eşim şok olarak izliyor beni ahshah

0 oy
(3,822 puan) tarafından

Peynir zeytin domates salatalık yemez . Peyniri tostun icinde domatesi menemen şeklinde yer . Ağzına haşlanmış hamur sürmez makarna mantı gibi . Et yemez köfte yer yarım yamalak . Bakliyatin suyune ekmek bandırıp yer. Sebze ye yatıya gider bamya hariç hepsini kaşık kaşık yer . Evde onun yemediği bişey piştiğinde alternatif bişey yapmam genelde yavan ekmek le ucundan kulağından suyundan yer yarı aç yarı tok kalkar. Sofrada ne varsa o yenir annecim istemiyorsan yeme diyorum 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Bencede normal.

Benimkide üç buçuk yaşında benim oğlumda sabah bir haşlanmış yumurta yaninda krem peynir yada atıyorum birkaç parca çikolata yer o kadar.

Yeme alışkanlığı kendinin yok ben yedirrisem yer 

Çorba yer hangi sebze varsa yer işte ama oyalayarak yer beni tehdit ediyor televizyon aç ilk önce diye bi şekilde öyle yiyor.

(544 puan) tarafından

😂😂viiii Tehdit mi ediyor sana 😂😂 benim oğlumda öyle gel Üstünü değiştirelim dedim diyo bana telefonu ver öyle diyorrr bide babasına şikayet ediyor bana 😂😂bazende dövüyor 😂

(2,746 puan) tarafından

Aynen cnm çok fena.

Yemek sofrası kurulunca geçer oturur masaya hadi telefon ver der 😀😀

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
+1 oy
5 cevap 170 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ruhefza (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,475,047 soru

24,148,591 cevap

334,784 kullanıcı

...