+1 oy
344 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,291 puan) tarafından

Çocukluktan beri zayıfım ya hep kilo almak istedim borazolsa toparlsam almaya çalışanlar neler yapıyorsunuz çocuklada çok zor her dakka bişey yemek her şeyden istiyor 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

seni burda linçlerler😂

(569 puan) tarafından

Linçlemeye geldim 😂😂

(1,291 puan) tarafından

Hazırım 😂

-Reklam-
0 oy
(2,057 puan) tarafından

Gece yatmadan önce cicibebeli muzlu süt iç içine de bal koy 15 20 günde farkı görürsün 

(1,291 puan) tarafından

Kaç cici bebe canım her gün icemem galiba ya

tarafından

ben cici bebeyi bir açayım hepsi paketin biter kız

tarafından

Ayyy iyyy kocam hala yiyormuş valla bana gına glemsiti bebemiz yoktu bebe bisküvisi stokluyordum

(2,057 puan) tarafından

1 su bardağı süte 6 adet koy fazla katı olmasın kendien gire ayarla midem bulanmadan yavaş yavaş iç gün içinde de tuketebilirsin yarıya bölüp 

(1,291 puan) tarafından

Tamam canım çok teşekkür ederim 

0 oy
(2,324 puan) tarafından

Ben yemek yiyerek kilomu koruyorum yemediğim anda zayfilarim .Yatarken ekmek arası makarna yerim yine almam ama kilomdan memnunum sadece vücudumda yağ yokk 2-3 kilo daha alsam fena olmam🤣

(1,291 puan) tarafından

İnşallah alırsın canım 

0 oy
(569 puan) tarafından

Ye iç yat bacım teknik kolay. Ayrıca yemek yaparken sadece yemek yapma, sürekli ağzına birşeyler at, masada iki kaşık yiyip kalkma, minimum 2 3 tabağı göm, canın sıkıldığında hareket edip gezmek yerine birşeyler atıştır, ağzından abur cubur eksik etme. Bu dediklerimi her gün uygula, 3 ay sonra nasıl kilo verebilirim diye yazmaya başlarsın buraya 😂😂

(1,291 puan) tarafından

Ya canım 21 aylık bebeyle hareket etmemek imkansız 😂

(569 puan) tarafından

Sana ekstra 2 öğün daha yazıyorum o zaman 😂😂 biri gece üçte, biri sabaha karşı beşte yenecek ve vakit kaybetmeden tok karna uyunacak 

(1,291 puan) tarafından

Tamam diyetisyen hanım uymaya calisicam 😂

0 oy
(6,417 puan) tarafından

Bende alamıyorum biraz burada bekliyim 😁😶‍🌫️

(1,291 puan) tarafından

Tamam canım ekmekler ise yaramıyor mu 😂

(6,417 puan) tarafından

Sjsjsjsjs bilmem yarıyor mu 😁

0 oy
(82 puan) tarafından

Her sabah şurup gibi keçi boynuzu pekmezi ye 1 yemek kaşığı 

(1,291 puan) tarafından

Tamam denicem canım 

0 oy
(5,641 puan) tarafından

Kac kilosun bacim 

(1,291 puan) tarafından

44 tüm en son canım 

(5,641 puan) tarafından

Aaa ilk defa ben birinden kiloluyum kiz bak ne dicem bende hep zayiftim evlilik hamilelik derken bende 43 44 o civar kalmistim bu ara 1 2 aydir falan gece yatmadan noodle yiyorum 46 falan oldum dene istersen 

(2,057 puan) tarafından

Bence kilo almak için zararlı şeyler tüketmeeyin sırf kilo almak için değil hayatınızdan cikarmaniz sizin için iyi olur başkasına da tavsiye etmeyin dünyanın en zararlı yiyecekleri arasında bağımlılık da yapan bir yönü var

0 oy
tarafından

42 kiloyla bende bu sorunun cevaplarını okumaya geldim 😂

(1,291 puan) tarafından

Bende 42 kiloydum 44 falan olmuştum diyetisyen mama yazmıştı 

tarafından

Bana yazmıyorlar o kadar gittim

(1,291 puan) tarafından

Ben istedim öyle yazılar canım ama ekstra 1000 TL ideme yapıyorduk bu ay almadim2 ay aldimda

tarafından

Zor oluyor zayıflıkta ne yapacağım bilmiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 260 göst.
10 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hazall (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipeksiii (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
28 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,437 soru

24,169,262 cevap

335,785 kullanıcı

...