+1 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (101 puan) tarafından

Kizlar iki yıl arayla iki sezaryan doğum yaptım ve çok fazla kilo aldım göğüslerim falan baya sarktı büyüdü eşim artık kilom yuzunden sürekli laf söyleyip duruyor iki haftadır diyet ve spor yapiyorm dört kilo vermiştim ama bugün tartildigimda iki kilo aldigimi gördüm tartilirken eşim de yanımdaydı yuh bizim ucumuzu toplasan senin kadar etmeyiz falan dedi çok zoruma gitti gerçekten etkli işe yarayan zayıflama kürleri kahve çay ne varsa varmı biliginz olan 

9 Cevaplar

+3 oy
(6,037 puan) tarafından

eşin öküz herhalde önce bunu netleşirelim.

diyete gelirsek güzel bir diyet listesi + spor la verirsin kiloyu. ama bu 1 - 2 ayda olacak iş değil. sabır ister emek ister.

chatcpt ye kendini anlatıp ondan örnek diyet listesi isteyebilirsin. 

kan değerlerini ölçtür, tsh falan ne alemde bi bak

(101 puan) tarafından

Öküz canım demek ki sordum oraya uymaya calisiyorum

-Reklam-
+1 oy
(486 puan) tarafından

Chatgptye yaz o sana beslenme programı sunacak.. 

(101 puan) tarafından

Yaptım onu 

+1 oy
(5,754 puan) tarafından

Cayla kahveyle zayiflayamazsin net yapman gereken bisey var bogazini tutacaksin o caylar kahveler yedikten sonra nasil zayiflatacak en fazla yedigini yaktirir suanki kilonu sabit tutar once diyet 3 beyazi birakip protein ve kalsiyum agirlikli besleneceksin sabah 2 yumurta biraz yesillik domates biber falan oglen tavuklu salata aksam sade salata ara ogunlerde acikirsan ayran icersin ki onu bile tavseye etmem yogurt derini kalinlastirir bu sefer kilo verirken sarkmalarin olur deri toparlanmaz o caylar en fazla yapacagi sey yag yakimidir o yakar sen yersin geri yerini doldurur hatta vucut eyvah yag kaybediyorum der daha fazla yag tutar bedenine verdigin zararlari hic soylemiyorum bile sana en guzel tavsiyem diyet yapmak ve sporla desteklemek gunde yarim saat spor yapsan o bile kar senin icin

(101 puan) tarafından

Valla ekmek makarna pilav falan yemiyorum iki haftadır bol salata yeşillik falan yiyorum abur cubur tatlı zaten yemiyorum Spor da yapıyorum evde ama bir 30 kilo falan vermem lazım bu da zaman alacak sanırım ama sabrim gelse

(5,754 puan) tarafından

Yedigin yemekler de onemli az yagli az tuzlu yapman lazim salataya yag tuz hic koymaman lazim limon nar eksisi falan sikabilirsin ve doyana kadar degil doyar gibi olunca birakcaksin gun icinde cay kahve sekersiz olacak hatta kahveyi sutsuz sade yaparsan yag yakimini hizlandirir sabah aksam turk kahvesi ya da americano icersen guzel yag yakimi saglar tabi bunlardan once hic kan degerlerine baktirdin mi 

(101 puan) tarafından

Yok baktirmadim zTen pcos var da daha zor oluyor sanırım vermesi 

(5,754 puan) tarafından

Pcos hem kilo tutmani saglar hemde ayni kiloda kalsan bile basenlerden genisleme yapar tabiki doktor tedavi vermedi mi diyet yapmadan once kan verip degerlerine baktirman lazim tiroidler hizli ya da yavas calisirsa o da kilo bozuklugu yapar b12 kalsiyum ve demir eksikligi durumun kafana gore diyet yaparsan Allah korusun dengeni bozabilir vucudunda enfeksiyon vardir once onu temizlemen gerekir kan testin temiz cikarsa dahiliyeye gitmen gerekir cigerlerin ne alemde organlarin nasil calisiyo bi baktırmak gerekir kadin doguma gitmen lazim miyomlar pcoslar vs hem hormon dengeni bozar hem kilo tutar bedeninde dengesizlik yapar butun vucudun saglikli hale geldikten sonra diyete baslanir hala veremiyosan bi diyetisyenden destek alman gerekir daha da olmuyosa psikoyatriye gideceksin o da ise yaramazsa demekki gercekten veremiyosun ama bu saydiklarimi istikrarli yapman lazim 

0 oy
(3,857 puan) tarafından

Kız emziriyormusun. Emzirerek 15 kilonu kendiliğinden verdim. Ama hergün bebek arabasıyla saatlerce dolaşdık uyusa bile yerimde durmadım arabanı sürdüm 50 metrelik yeri milyon kere o taraf bu tarafa gittik geldik bebeğimle. Evde uyuturkende sürekli kucağımda evin içini dolaştım hep. Çoçuk herdefa ek gidaya geçtikce, öğün sayı arttıkca yemeğimi buraz kıstım. Sütten kesince maydanoz, papatya çayları tükettim. Siyah çayı şekeri ekmeği çıkardım hayatımdan. Böyle de bi süre gitti. Sonra yine kilo vermem zorlaşınca ıştah kapatıcı çaydan 1defa içdim. Bir hafta içmedim nerdeyse. Iştaham biraz kapandı. Sonrasında yine 1paket içtim 10 gün içmedim. Sonra 3cü paketi içtim ve suprizzz ikinci bebeği öğrendik. Böylece benim incecik olma hayallerim gitti🤣🤣

(3,857 puan) tarafından

Son zamanlarda kefir, ayran çok içiyordum. Yemeğide az yediğim için Günde 1defa 1tatlı kaşığı pekmez içiyordum. Maydanoz çayı ne ödem atiyor bir bilsen

(3,857 puan) tarafından

Oğlum 10 aylıktı. 30 kilo vermiştim. 24 haftalık hamileyim. 10 kilo aldım şu an. 

(101 puan) tarafından

Emziriyorum ben de çok hareketliyim ama nasıl.olacak o kadar kilo vereceğim bilmiyorum ya

0 oy
(1,970 puan) tarafından

Aralıklı.oruc dene Leslie dene emziriyorsan çok zor canım en azindaj emzirekn ben kg alanlardanim maalesef hiç doymam şuan hamileyim hamileyken bile daha az yiyorum eşine gelirse önünden çok kg rahatsz oluyormusun gbı laf etme zayıf bile olsan zayfsin demezler ben çok verdim ama diyorum kimse  zayfsin dememis bana ne kdr zayflmisim meğerse  smdi dedirtmiyorum vala üst üste bu 3 olacaak kusura bakmasınlar çocuk yapmayacaklar her bünye farklı almayan almıyor ama alan da alıyor göğüsler ztn devsiyi 1

(101 puan) tarafından

Emziriyorum bende bilmiyorum çok aşırı da yemiyorum ama genetik biraz sanırım annem halkaların teyzelerim hep kilolu falan eşim benden daha fazla yer mesela ama yıllardır bir kilo aldığını gormedim

(1,970 puan) tarafından

Erkeklerin metebolizmasi farklı kadınlara göre daha fazla yer ama almaz genetiklik olur ama istersen verirsin iki  cocukla vakit ayırabilmek önemli ilk cocukta emzirme birakinca ben çok fazlasını verdim hatta belki hiç o kdr zayıf olmamistim ikincide emzrrken hamile kaldım 8 kg fazlamla   hamile de olsam emzirmeyi bırakınca yemem azaldı çok harektliyim yesemde durmam çok yerimde smdi cicuklardn da duramaz oldum yoksa benim ailemde hep kg lu yaş ilerleyince genelde birakinca kg kalıyor 3 kg kaldım am fazllgim vardı inşallah verrim bende emzirme dönemlerinde kendime guvenmuyorum Cok yemesende diyet aç kalmak gerekiyor aralıklı oruç çok iyi Leslie ama buna enerji lazım işte 

0 oy
(2,783 puan) tarafından

Bende işe başladım bir senede 15 kilo aldım malesef 🥹

Altı gündür diyet yapıyorum ilk önce beyinde bitiyor irademi korumaya çalışıyorum sabahları abartmadan hamur işi tatli cnm ne isterse yiyorum ama akşam yemeğini erken kesiyorum beşten sonra bişey yok gibi.

Hafif salata çorba gibi atlatmaya çalışıyorum yani uzun süre aç kalmaya çalışıyorum.

Bide sirkeli detoks suyu var onu içiyorum sabaj akşam iki kilo vermisim ben altı günde 

(101 puan) tarafından

Valla bnde yapıyorum da bir haftada dört kilo vermistm şimdi aynı şekilde üstüne iki kilo almışım yani anlamadm canım sıkıldı ya

0 oy
(124 puan) tarafından

Öncelikle zayıflama çay kahve falan bunları çıkar aklından kendine zarar vermekten başka bi işe yaramaz . Her bünye de farklıdır yediklerine biraz dikkat et paketli gıdalar uzak dur akşam da 6 dan sonra hiçbir şey yeme bitki çayları iç veriyorsun üstüne gün içinde YouTube dan  jo with grow videoları yap baya sıkılaşmıştım onla sonradan bıraktım yarın yine başlıyorum bende 

(101 puan) tarafından

Dikkat ediyorum bakalım inşallah veririm 

0 oy
(329 puan) tarafından

Esim 45 gündür seker ve ekmek yemiyor 4 kilo verdi tavsiye ederim 

0 oy
(175 puan) tarafından

Ya gece uykum kaçınca buraya bakayım dedim biraz biri yazmıştı çok güzel kilo vermiş bakayım bulursam atarım sana da ekran alırsın 

(175 puan) tarafından

https://annelertoplandik.com/forum/16951367/motivasyon-olsun-size-konu-zayiflama?show=16952792#a16952792

Buraya bak istersen canım arkadaş maşallah çok güzel kilo vermiş.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ipeksiii (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.

Kategoriler

1,477,331 soru

24,181,886 cevap

336,361 kullanıcı

...