0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

29 yasinda 2 çocuk annesiyim görümcem 40 yasinda çocuğu yok bunu söylemekte amacim yok.yalnis anlasilmasin.durumu anlatmak icin söylüyorum 6 yasinda ve 7 aylık 2 oglum var mesela kayinvalideme gidiyorum ben gidince hemen oda geliyo gelsin ama bebegimi uyutuyorum ayagimda salliyorum seste uyumuyo bebegim asla bende seste uyusun isterim tabi görümcem bağıra bagira konuşuyor hep ona abla sessiz ol bebek uyuyo diyemiyorum bile desem terslicek beni annesi bile cekiniyo kayinvalidem cok iyi düşünceli torunlarını cok sever sinir oluyorum ondan çekiniyorum görümcemin yaninda bacak bacak ustune bile atamam mesela.insani.oyle bir geriyo ki bana direk bisey demez ama annesine bağırır hep banada goz dagi vercek sözde hic sevmiyorum onu asla kafam almiyo hep onun düşüncesinde olcaksin yoksa bağırıa bagira konusur artik kendime kızıyorum kendime saygim kalmadi resmen 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,744 puan) tarafından

Bende 29 yaşında iki çocuk annesiyim kaynanamlara gidince  eltimin 5 çocuğu var aralarında 11 ay var inan müsait yer yok eşimde sürekli gidelim der kaynanam da saolsun beni görünce hortlak görmüş gibi oluyor surtuserek 2 3 gün zor geciyor valla 

(266 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun insan sevmediği anlaşamadığı yerde insanla ancak ömrünü tüketiyo sinir oluyo iste yazik bizlere 

(2,744 puan) tarafından

Hiç gidesim gelmiyor o kar laf söylese bende söylüyorum 🤣

(266 puan) tarafından

😂😂

(2,744 puan) tarafından

Eşim kızıyor ama icimdemi kalsn yani🤣

-Reklam-
0 oy
(23,514 puan) tarafından

Kaynanayı bile kendine dert edinmeyen ben görümceden hiç çekinmem

(266 puan) tarafından

Kendime kızıyorum cevap vermedigim icin cevap vermekte değil ya sesiz konuşalim demek bu kadar zor mu ya kendi fikrimi hic bir konuda dile getiremiyorum kizcak diye 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
44 cevap 1,597 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
+1 oy
5 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,470,185 soru