+2 oy
216 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar bir hafta önce salgına yakalandım sonra 3 yaşındaki oğlum ondan sonra da 1 buçuk yaşındaki oğlum biz iyiyiz ama o hiç iyi değil dün sürekli mızmız olan çocuk kucağımdan inmeyen uyumayan çocuk bugün ise uyanmiyor uyanıp uyanıp uyuyor hiç birşey yemiyor içmiyor en son saat 1 buçukta süt emdi hastaneye götürmüştüm ilaç yazdı daha götürmedim eşimin işten gelmesini bekliyorum gelsin tekrar hastaneye götüreceğim ama korkutuyor bu durumu beni normal mi sürekli uyuması yorgundur diye düşünüyorum ama bir yanımda korkuyor 

7 Cevaplar

+1 oy
(705 puan) tarafından

Benimki 5 yasında oda hep uyudu hasta iken 

-Reklam-
+1 oy
(11,105 puan) tarafından

Bizde yeni atlattık salgını bizimkiler de günde 1 2 kez uyuyo halen hastayken de sürekli uyudular. Tam atlatamadik vücut direniyo yorgun düşüyor yavrular

+1 oy
(126 puan) tarafından

Sizin durumunuzu bilmem ama benim imi cocugumda 1 hafta uyudulsr yemediler icmediler

(304 puan) tarafından

Normal o zaman hepsi öyleymiş dün benimde oğlum hep uyudu bugünde 3 de uyudu 8 de ben uyandırdım ama küçük oğlum çok fazla uyuyor az önce banyo ettirdim yine uyandı elbise giydirirken tekrar uyudu uyanmadı 

(126 puan) tarafından

Bizimkilerde göre normal ama farklı bir durum var mı sizi yanlış yönlendirmek istemem yinede bı doktora götürün 

0 oy
(3,809 puan) tarafından

Valla benimkide öyle oldu doktora götürdüm ben uyanmiyo bu çocuk diye . Kadın bana sen atlattin mi dedi evet dedim sen kafanı kaldirabildin mi de çocuk kaldirsin dedi azarladı beni kuyruğu sıkıştırıp geldim eve

(3,345 puan) tarafından

Bazen çok boş konuşuyorlar

(3,809 puan) tarafından

Bana haklı geldi açıkçası çünkü ben 3 gün kafamı yastiktan kaldıramadim

0 oy
(3,345 puan) tarafından

Valla canım bir uzmanda görse en azından için rahatlar.

Benimkide hasta,2 haftadır belki daha uzun doğru düzgün yemiyor yarın bende uzmana götürcem kan değerlerine vitaminlerine falan baksınlar diye😔

(304 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm aslında kaç gündür birşey yiyip içmiyor vitaminsizlikten belki de gücü yoktur 

0 oy
(91 puan) tarafından

8 yaşındaki kızımda uyuyor sürekli halada atlatamadı tam. On gündür sürekli uyuyor. Ben de korkuyprum bukadar uyamasına büyük olmasına ragmen

(304 puan) tarafından

Büyük oğlum da bugün 3 te uyudu 8 de ben uyandırdım artık ama küçük oğlum bugün 1 saat uyanık kalmamış az önce banyo ettirdim uyandı çıkar çıkarmaz yine uyuya kaldı üstüne giydirdim ona rağmen uyanmadı 

(91 puan) tarafından

Allah Allah benim kızda aynı nerdeyse. Gündüz asla uyumayan kız uyanmıyo düzeldi hastalıgı atlattı aslında ama inşallah geçer. Tedirgin oluyorum yoksa. Eşim ilaçlar uyku yapar diyor ama bilemedim 

(304 puan) tarafından

Ben ilaç kullanmıyorum ateş düşürücü kullanıyorum antibiyotik de kullanmıyorum onun yerine dut kaynatıp iciriyorum 

0 oy
(2,076 puan) tarafından

Domuz gribi miydi.benim oğlum da iyileşmeye başlayınca öyleydi halsiz ve uykuluyum doktorunu aramıştım normal demişti bana

(304 puan) tarafından

Evet domuz gribi

(2,076 puan) tarafından

Uyku hali halsizlik normal demişti 3 gün dirençli ateşimiz vardı bizim 4. Günden sonra böyle dediğiniz gibi uyanır uyurdu hep 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 169 göst.
0 oy
5 cevap 294 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu