0 oy
350 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (450 puan) tarafından

Kızlar selam 4 yılllık evliyim kocam olucak davar tam bi uyku Düşkünü nefret ediyorum artık ya çocukla ilgilen banyoya giricem derim banyoya gırerım kızın eline telefon verir uyur bana yardım et derim uykum var yapamam der misafir gelir uyur bazen uyuduğu için misafir kabul edemem kardeşleri gelir uyur kaynanam lara gider uyur ama arkadaşlarına gelince hayatta uyku uyumaz gezelim derler gider misafirliğe gelirler oturur oyuna girelim derler saatlerce oyun oynar ama bize geldiği zaman sürekli uyur karı koca bi şeyler yapalım oturalım konuşalım derim uyur napıcağımı şaştım artık. 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Ben de eşime kızardım daha beterleri varmış 

önce (450 puan) tarafından

Çok kötü gerçekten kızım aramızda yatıyor 1 senedir bi evlilik kalmadı açıkcası. 

-Reklam-
+1 oy
önce (451 puan) tarafından

Canım belki sağlık problemi var bir gösterin isterseniz.  Bir insanın 7/24 uykusu olmaz diye düşünüyorum hele ki misafirlikte

+1 oy
önce (755 puan) tarafından

Canım bana pek normal gelmedi ya gerçekten işi gereği aşıri yoruluyor dayanamiyor yada bı hastalığı var bence bir doktora gitmeli sürekli uyumak özellikle misafirliğe gidince misafir gelince uyumak normal değil yani insan utanır en olmadı fark etmeden kendi kendine uyuyordur belki 

0 oy
önce (26,487 puan) tarafından

Arkadaşlarıyla dolaşmaya gelince uykusu olmuyor madem onların yanına gidince de sokakta yatsın eve gelmesin ne saçma iş ailesine vakit ayırma zahmetinde bulunmuyo

+1

Çocuk olduktan sonra böyle oldu önceden gezerdik ederdik ama kızıma karsı hiçbir sorumluluğu yok. 

Bizi en son nezaman dışarı çıkardı hatırlamam. 

önce (26,487 puan) tarafından

Öyle olur mu hiç ya o çocuğu anne evinden mi getirdin sanki sorumluluk almak zorunda yanlış yapıyo

Kızını dışarı çıkarmaktan acız bi adam ne yıldönümü kutlarız ne doğum günü. 

0 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Uyuduğunda soğuk su dök suratına. 

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Canım, yemek yapma temizlik yapma evi *** götürsün yemek istersede çok uykum var uyudum de hatta şimdi yinede uyuyacağım çok uykum var de onun gibi ol bi hafta, temiz don bulamasın yıkamadım uykum vqr uyudum de, çok sinir oldum yaa uyumaya gelmiş dünyaya.

0 oy
önce (2,159 puan) tarafından

Benim eşimde gecen izinde full uyumustu baya bi kızdım kıyameti kopardım geliyorsun zateen 4 5 ayda bi onuda uyuyarak geciriyosun diye bu izinde de yine uyudu ama gecen izin kadar cok değil fırsat vermedim uykusuna benimki arkadaşlarının yanınada gitmedi full evdeydi sıcak dedi yattı uyudu  şimdi 7 ayı bulucak gelmesi iş için yurt dısında yine kısa denk geliyo onumuzdeki izin uyursan uyandıgında bulamazsın dedim bakalım 7 ay sonra yasayıp gorcez 

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Acaba depresyonda olabilir mi? Normalde mutlu borçsuz istediği işi aşkla yapan biri mi h normallerinizi bilmiyoruz ama belkide depresyondadir,güzelce konuşup gerekirse bir psikologdan yardım alırsınız 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 486 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 253 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 467 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,506 soru