Bazen bazi seyler olmuyo ve herseye ramen olmuyo biz buna uzuluyorum ama altinda yatan guzelligi gormuyoruz elinden gelwni yapiyodan kendini tartip dusununce hata gormuyosan demekki Rabbin istemiyo peki niye istemiyo bence bunu dusunme zamani gelmis
Benim arkadaşlıklar genelde işte başlıyor. Ha iş içinde kalmıyor eve gidip gelme bi yerlere gitme şeklinde devam ediyor. Ben de 2.çocuk oldu hepten koptum. O arkadaşlar da hepsi evlendi bi yerlere gitti. Sadece telefondan devam ediyor şu anda. Ben de özeniyorum valla arkadaşı çok olanlara. Normal hayatta da biraz mesafeli kalıyorum diğerlerine göre galiba ondan olmuyor
Ayy aynı dertten müzdaribiz bende yalnızım Allah bize candan samimi dostlar arkadaşlar nasip etsin inşallah.Yalnızlık ve gurbet çok zor haa bide eşinin ailesi ile uğraşıyorsan 2 kat daha zor
Boşver tek tabanca daha iyi dertsiz tasasız
4 arkadaş olduk burada. Biri akrabam. Her hafta birlikteyiz. Diğeri ortağın esi, biri ben biri de en son tanıştığımiz. Yani son tanistigimiz olmasa hep bir bagdan dolayı arkadaşlık olacaktı. Dışarıdan biriyle arkadaş edinmek bana da zor geliyordu. Yani kimi tanicam nasil olur ne olur insan bilemiyor da gerçekten
Benim kocamla aram iyi olduğu için arkadaşa gerek duymuyorum. Bekarken arkadaştan yana yüzüm gülmedi. Ama evlendim en iyi arkadaşım kocam oldu. Sizin eşinizle aranız nasıl? Eşiniz bu boşluğu doldursa belki bu kadar yalnızlığı hissetmezsiniz. Yalnızlık duygusunu yaşaması zor Allah karşınıza iyi insanlar çıkarır inşallah:)
Allah razı olsun canım benim
Önceden kolay arkadaşlık ederdim ama evlendikten sonra çekildim var olanlar da hain çıktı
1,487,000 soru
24,309,293 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın