0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (168 puan) tarafından
Eşim işten 7 buçuk gibi geliyor anca yemek ye saat 8 oluyor sonra uzanıyor telefonuyla oynuyor ne sohbet ediyoruz ne bişey izliyoruz ne de yakınlık gösteriyoruz o oynadığı için bende bakıyorum telefonuma söyleyince sende oynuyorsun oluyor aynı durumda olan var mı ne yapmam lazım 

2 Cevaplar

0 oy
(4,146 puan) tarafından
Elindem telefonu alıp bı çay saati hazırla, oturup konuşun canım, ilk konunuz bu durumdan  hoşlanmadığın olabilir:)
(4,146 puan) tarafından
Valla iki seçenek var o zaman ya sert çıkacaksin ya tepkisiz kalacaksın, eşine hangisi daha çok uyarsa:)
(168 puan) tarafından
Hep sert çıktım olmadı acaba tepkisiz mi kalsam
(4,146 puan) tarafından
Olabilir canım bı de böyle dene
(168 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için
(4,146 puan) tarafından
Rica ederim canım düzelir inşallah bu durum
-Reklam-
0 oy
(3,129 puan) tarafından
O uzaninca sende gir koynuna birlikte oynayın yada birlikte birseyler izleyin yorgundur direk uzanıyor 
(168 puan) tarafından
Sitem edince ben suçlu oluyorum telefona bakınca kafası dağılıyormuş
(3,129 puan) tarafından
Sana bakınca kafası dagilsin sonuçta evlisiniz senide düşünmeli
(168 puan) tarafından
İşte bunun için ne yapabilirim bilmiyorum haftasonuda aynı şey
(3,129 puan) tarafından
Dediğim gibi sitem edip o telefonları ortadan kaldır erkekler değişik insanlar sen sitem ediyorsun olay yaratıyorsun konumuna getirir seni ama dediğim gibi öyle dese bile yap zorla yap sonrası kendi gelicek evt bizde insanız bir zmn sonra tukeniyoruz ama sen zorlamasan öylede devam edecek mecbur zorlayacaksın biz bi kaza geçirdik o gün çok tuhafti ama o günden sonra ben ve eşim bir birimizin kıymetini daha çok bildik genelde birsey olsa gönlümü almadan konusmazdim şimdi öyle değil direk gidiyorum onunla takiliyorum sakalaşiyorum beklemiyorum böyle böyle oda öyle yapmaya başladı şuan burada yazdığın gibi eşini al karşına söyle üzüldüğünü yansıt zorla kaldır elinden al telefonu
(168 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum bakalım deneyeceğim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 147 göst.
8 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Duyguu27 (7,466 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 401 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
+2 oy
3 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,672 cevap

328,953 kullanıcı

...