+1 oy
164 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,507 puan) tarafından

Durakta otobüs bekliyorduk yanımıza yaşlı bir amca geldi oturdu. Kızıma iki tane şeker çıkardı verdi bişey demedim aldı kızım. Bizim burda normal her yaşlı cebinde çocuklar için şeker taşır görünce verir tanisada tanimasada. Neyse onu geçtim biraz zaman gecti baktım amca çıkarmış kızıma para veriyor. Hayır amca olmaz öyle sey dedim. Ben çocukları cok severim al falan dedi. Bende dedim hayır çocuk yabancılardan para almayacağını bilmesi lazım. Öyle diyince sinirlendi amca söylenmeye başladı. Yok sanki suriyeliymişte iyilik yapmak suç muymuşta kötü niyetli yapmamista. Hala alttan aldim kötü biri olduğun için değil çocuk öyle alışmasın dedim adam hala söyleniyor. Ya sabır dedim sustum. Otobüse bindik bu kezde yanindakilere anlatıyor söyleniyor 😄 saygısızlık yapmayım diye sustum ama oda konuştukça konuştu. Bu yaşlılar niye böyle ya

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Sonra çocuklar arsız zorba deniyo te Allahım yarabbim konuşsun dursun boşver

(7,507 puan) tarafından

Sinirimi bozdu ya evde aklima geldikçe gülüyorum 

tarafından

Boşver gül geç 🤣

-Reklam-
+1 oy
(5,484 puan) tarafından

Onlar kendi zamanlarina gidiyolar ve yas ilerledikce daha fazla alinganlasiyolarortaligin ne kadar bozuk oldugunu bilmiyo bilse bile ben kotu biri degilim benden niye koruyo diye dusunuyo cunku bende yabanciyim benden alirsa herkesten alir bu isin sonunda cok kotu seyler olabilir Allah korusun diye dusunemiyo o olgunluga sahip degil yalsilik iste sikma canini karsilik vermedigin iyi olmus 

(7,507 puan) tarafından

Zaten dedim sana kötü birisin demedim amca diye ama fazla alınganlık yapti. Dünya çok kötü anneler olarak dikkat etmemiz lazım maalesef 

(5,484 puan) tarafından

Cicegim ben sokakta parkta cocuk gorsem icim gidiyo ama cesaret edip de sevemiyorum bak kac senelik komsum var kapidan selamlasiriz kucuk kizi beni görünce ustume atliyo kapimi acik gorsun iceri giriyo yanima geliyo ama ben cocuga daha 2 kez kucagima aldim onda da ustune atladi inmek istemedi diye evlerine kadar cikardim ama yasli iste dusunemiyo 

(7,507 puan) tarafından

Öyle valla çocuk sevmeye korkar olduk

+1 oy
(5,457 puan) tarafından

eski kafaya anlatamazsın. boşver. 

(7,507 puan) tarafından

Maalesef öyleymiş 

(5,457 puan) tarafından

sözde iyilik yaptıklarını düşünüyorlar. şeker de öyle. oysa dünyanın en zararlı şeyi şeker. bunu desen herhalde orda milleti toplar döverlerdi seni😅😅

(7,507 puan) tarafından

İşte şekeride almasam simdi alınır yaşlı sonuçta diye düşünerek aldim. Yoksa normalde çocuğuma seker çikolata vermiyorum ben. Kırmamak için alabilirsin dedim kızıma 

+1 oy
(569 puan) tarafından

Kaç para veriyodu kız merak ettim 😂

(7,507 puan) tarafından

10 lira ya 😄

+1 oy
(17,347 puan) tarafından

Benim başıma da benzer bişey geldi. Hamileydim ilk defa büyük kizimla tramvaya bindik. Kizim bebek arabasındaydi. Yaşlı amcalar sevmeye çalıştı uzaktan kizimda izin vermedi arabanin tentesini indirdi hemen. Sonra şeker verdiler almadı ama zorla arabanin önüne koydular. Sonra amca para çikarip uzattı. Bende vermeyin dedim. Bu sefer adam ağlamaklı oldu. Torunum var uzun zamandır görmüyorum onun yerine koydum veriyorum falan dedi. İyi dedim aldim ben parayı. Hastanenin önünde dilenciye verdim. Bazen konuyu uzattıkça iki tarafta kiriliyor. Kötü niyeti olmadığını gördüğüm için kırmadım kalplerini. 

(7,507 puan) tarafından

O an alsam çocuk onu normalleştirecekti 3 buçuk yaşında küçük değil ki anlıyor. 

0 oy
(24,203 puan) tarafından

Sen iyi niyetli olabilirsin ama benim çocuğuma para verebilecek bir yakınlığın yok denemelisiniz gerisine takılmayın onlar sabit fikirli oluyor ikna edemezsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elifff16 (169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 462 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 360 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 570 göst.