Kendi düşüncelerini bir anlık kenara bırak. Bak bir etrafına. Gazzedeki çocuklara bak açlar . Esleri tarafından sevilmeyen sevgiye muhtaç kadınlara bak. Çocuğu olmayan insanlara bak . Gurbette yaşayıp kimsesi olmayan. Yapayalnız insanlara bak. Bakta bak yani. Oysaki şükür etmek için o kadar cok sebebin var ki. Sen bir annesin. Çocuklarını hic düşündünmü. Kim nilir onlar ne kadar üzülüyorlar annelerini böyle görünce. Ben biliyirum onların üzüntüsünü. Çok iyi biliyorum hem de. Onlarda travma yaratma. Büyüyünce bile unutmuycakları ruh halinden uzaklaşmaya çalış. Daha çok küçükler. Onların mutlu bir anneye ihtiyaçları var sadece. Her şeyi olumlu düşün. Bu kötü fikirlere izin verme . Dagıt kafani bir şekilde iste. Postlarınin cogu depresyon hakkında. Burda bile bu kadar dert yanıyorsun bu konudan. Kendine gel. Silkelen. Ben bu degilim de. Mutlu olmayı hak ediyorum bu düşünceleri uzaklaştirmaliyim kendimden de. 2 yıl sonrayı düşün. Olmak istediğin yasamak istediğin hayatı düşün. Bak ne kadar mutlusun o hayatta . Tabi eğer bu düşüncelerinden uzaklasirsan mutlu olucaksin. Hem kendine hem de o küçücük bebeklerine eziyet etme lütfen ☹️☹️☹️
1,491,295 soru
24,369,743 cevap
347,914 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın