0 oy
194 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık kızlar benim kırkım bittikten sonra çok değiştim 😢 sanki ben değilim kızlar baş ağrısı baş dönmesi vücut ağrısı ne ararsanız var bende yaa geceleri uyuyamıyorum kızlar gözümü kapatigim an sanki delirecem fenalık basıyor neden öyle oluyor sanki her an dusecem olecem gibi oluyor yemin ediyorum bebeğimi doğru düzgün taşımaya korkuyorum dusurecem atacam yanlisikla sanki bu dünyada değilim sanki kendimde değilim acaba beyinle alakalı mi kızlar doğum sonrası size de aynısı olmuş mu yardım edin Allah razı olsun hepinizden dua edin bu hastalık üstümden gitsin kimin duasi kabul oluyor Allah biliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(4,476 puan) tarafından

Bebeğin çok mu huysuz dinlenme durumun nasıl 

tarafından

Vallah çok şükür öyle çok huysuz değil gece saat 12  1 gibi yatıyor hemen bende yatıyorum saat 4 gibi emzirip tekrar yatırıyorum saat 10 da kalıyoruz 

-Reklam-
0 oy
(573 puan) tarafından

Canım kendine bol bol oku ayetel kürsi Felak Nas 

tarafından

Valalh cnm okuyorum şeyh yanina gitmişiz bilmiyom ne yapsam daha yaa 😭

(573 puan) tarafından

Oluyor doğum sonrası kırkın çıktı diye lohusadan gitmiş sayılmıyor Bazı insanlardan lohusalık daha uzun sürebilir zaten de o yüzden takribi süresi 2 sene Sen Bol bol oku

tarafından

Kendi kendine geçer mi abla yaa psikologa da gidemiyorum ne yapmam gerekiyor bitmesi için 

(573 puan) tarafından

Kafanı dağıt artık seni ne ediyorsa onu yap kafanı dağıtacak şeyler izle müzik dinle ama sürekli okumanıza devam et kendinize çok sıkıntıdaymışsın gibi işte her şey olmuş bitmiş yatağınız kalmışsın artık nasıl psikolojiye girdiysen öyle düşünme

tarafından

İnan abla elimde değil diyorum iyiyim bakıyorum yine öyle oluyor bana yaa

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
29 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde azracerenkibaroglu (31 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,831 soru

24,189,014 cevap

336,795 kullanıcı

...