0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından

Son 10 yıldır çok kayıplar yaşadım çok zorlu süreclerden geçtim hep şükrettim eşim şehir dışına çalışmaya gitti bende evde tek kalmak istemedim ablamın yanına geldim oda başka bir şehirde yaşıyor bir hafta oldu geleli allah affetsin çok mutsuzum dokunsan ağlarım sürekli olumsuz düşünüyorum icim o kadar acıyor ki yemek bile yiyemiyorum sürekli ağlamak istiyorum dünya bana çok boş gelmeye başladı önceden mutluydum hayat doluydum niye böyle oldu bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum geçen ablam bişey dedi bende güldüm kızım diyor ki şükür annemin yüzü güldü o an kendimi çok kötü hissettim ciddi anlamda ne yapıcağımı bilmiyorum bu duyguları bastıramıyorum bana bir akıl verin 

4 Cevaplar

0 oy
(12,582 puan) tarafından

Ablanın evinde rahat değil misin acaba

(270 puan) tarafından

Ablam çok iyi bir insan bugüne kadar bana o kadar çok iyiliği dokundu ki bizi memnun etmek için çok uğraşıyor onunda eşi evde değil niye böyle oluyor bilmiyorum son bir kaç haftadır böyleyim ağlamaktan icim çıktı psikolojimi bozdum ya 

-Reklam-
0 oy
(28,608 puan) tarafından

Ablanada kendinede yapma bunu ne yaşadın bilmiyorum ama inşallah neşen yerine gelsin

(270 puan) tarafından

Amin canım inşallah

0 oy
(425 puan) tarafından

Namaza başla canım bence 

Bende depresyona girdim eşimden ayrilmistim cocuklarimdan en sonunda kendimi öldürcektim 

Dua ede ede namaza başladım 

Ama şimdi ara ara kılıyorum arkası gelmedi nedense 

0 oy
(16,353 puan) tarafından

Ağlayarak  rahatla 

Bazen ailemi Bursa’yı kız kardeşimle oturup kahve içmeyi  özlerim sessiz sessiz ağlarım rahatlarım ☺️ sana da tavsiyem içinde tutunca daha zor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
7 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asya15 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
29 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,607 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,120 cevap

347,956 kullanıcı

...