0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

Kızlar ilk bebeğimde sütüm çok az geliyordu 6 ay  zorla emzirdim sağdım ettim çoğalsın diye çok zordu şimdi 2. De de aynı mı olur deneyimli anneler vardır 2. De bari emzireyim diyorum çok içimde kaldı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hiç belli olmuyor benim ilk bebekte üç bebegi doyuracak süt oldu ikincide iki ay emzirebildim olmadı süt hiç mamaya başladım seninki de tam tersi olabilir yani
(249 puan) tarafından
İkisindede doğum türünüz neydi normal sezeryan?
tarafından
İkiside normal di canım ikiside erkek bebiş hiçbir farklılık yok yani aslında ama olmadı işte oysaki 95 hatta 100 takıyorum bide derlerki büyük olunca süt çok olur yalanın dibi valla
-Reklam-
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Psikolojini bozma moralini yüksek tut ve bol bol istirahat edip su iç. Yeterli olur inşallah 
(249 puan) tarafından
2 çocuklar dinlenmek zor gibi:))
0 oy
(65 puan) tarafından
Canım benim ilk çocuğum 3 ay tek sütüm yetti, daha doğrusu çok tecrübesizdim, meğerse bebek atak geçiriyormuş ben sütüm yok diye mamaya başlamıştım. 2 çocuğum sütüm vardı ama yine tecrübesizliğimden göğüslerim hepsi yara bere içinde kaldı. Yine veremedim 3 aya kadar sadece 2 ay verebildim. Çünkü bebeğim mamaya alışınca meme hiç tutmadı zaten. Üçüncü bebeğim şu an 5 aya girecek. Çok şükür anne sütü veriyorum sadece. İnşallah böyle devam edecek 2 yaşa kadar vermeyi düşünüyorum. Çünkü daha tecrübeliyim, göğüslerim yar olmaması için kremler kullandım yağlar kullandım, sütüm eksilmesin diye bol su içiyorum dinleniyorum, yeterince beslenmeye çalışıyorum. Ve çok şükür işe yarıyor. Çok şükür elhamdülillah sütüm şuan yetiyor.
(249 puan) tarafından
Maşallah canım

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
2 cevap 68 göst.
+1 oy
13 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,472,140 soru

24,107,714 cevap