+1 oy
387 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,595 puan) tarafından

Ben başlıyorum 😀

Adliyede bi işimiz vardı. Ben işimi hallettim eşimi bekliyorum kızım daha küçük sadece emziriyorum ek gıdaya geçmemiştik daha 

Kızım ağlamaya başladı meme istiyor

Napsam napsam dedim kendi kendime etrafa bakındım emzirmem lazım dedim

Baktım polis yazıyor duvarda ,uzun bir kürsü ,oturan var mı diye baktım yok boştu

Oturdum hemen başladim kızımı emzirmeye, dakikalar sonra eşim geldi. Napıyorsun sen burda dedi sinirle hemen mememi örterek 😁umursamaz bir tavırla ,napıyorum kızımı emziriyorum dedim😀

meğerse yukardan görünüyormuş biri ordan geçse bana doğru dönüp baksa görünürmüş ben de görünmez sanmıştım 😁

13 Cevaplar

+2 oy
(2,609 puan) tarafından

Malesef anım olsun isterdim etrafımda kimse yönlendirmedi bilmiyordum ne yapacağımı lohusalığım çok sinir stresle geçti ve 2 ayın sonunda malesef sütüm kesildi sayılı emzirebildim ve göğsümde kitle oluştu ama böyle değişik anılar olabiliyor hatırlayınca gülümseten tadını çıkarın olur öyle ufak tefek şeyler :) 

(1,102 puan) tarafından

Sizin bebeğiniz kaç aylık 

(2,609 puan) tarafından

3.5 aylık canım 

(1,102 puan) tarafından

Rabbim bağışlasın inşAllah 

(2,609 puan) tarafından

Sağol canım hayırlı sağlıklı güzel mutlu günlerimiz olsun evlatlarımızla 

(1,102 puan) tarafından

Amin inşAllah ♥️ 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Çok yakın zamanda kaynanam çocuğa mama ver karnı doymuyor zayıf dedi. Çocuk emerken mememi çıkardım fışkırttım , al sana sütün gelmiyor dedim kadın güle oynaya gitti 🤣😂

(3,456 puan) tarafından

Hshahah böyle bir caps vardı. Sütün yok mu diye soranlara çıkarıp fışkırtın😂 tam onun gibi olmuş çok iyi😂😂😂

(6,595 puan) tarafından

Bana da geçen tanıdık biri dedi nerden sütun olcak yoktur dedi var dedim. Bazı insanlar çok tuhaf

+2 oy
(15,129 puan) tarafından

Kızım bir yaşındaydı arkadaşa gittik. Kucağıma geldi göğsümü açtı Bi kaşık makarna Bi fırt meme Bi kaşık makarna Bi fırt meme karnını doyurdu. Hala anlatırlar makarna kuru kuru gitmiyor  içecek açtı çocuk diye 🫠

(6,595 puan) tarafından
+1

Komik olmuş :) 

+1 oy
(9,949 puan) tarafından

Benim yok canım benim hep örtüm var emzireceksem onu kapatıp emzirim ben yada emzirme yerleri oluyo  çarşida  orlara giderdim 

+1 oy
(5,442 puan) tarafından

Benimde yok ben disarda emzirme örtüsü kullandım hep 

+1 oy
(1,648 puan) tarafından

Bu tarz yerlere gidince genelde arkamı dönüp örtü en olmadı şalımı arkadan açıp göğsüme kapatırım ama bir anım var 

Bayramda anannemlere gittik anannemlerde misafir olarak sadece biz vardık  oğlum daha küçüktü emmek istedi bende misafir odasına geçip oturdum emzirmeye başladım ben emzirirken başka misafirlerde gelmiş dayımda erkekler otursun diye misafir odasının kapısını açtı arkasında 3.5 erkek var dayım ilk önce anlamadı tabi naptığımı ben üzerimi örterken kafasını uzattı sonra anladı tabi çekindik ikimizde eee kızım şey misafir geldi de diğer odaya geç dedi 😹ben o gün çok utanmıştım ya allahtan dayım anlayışlı esprili biridir gelip başka konular hakkında şaka espri yaparak utancımı biraz hafifletmişti ama hala daha o dayımı görünce o an aklıma geliyor 

(6,595 puan) tarafından

Kadınların işi zor 😀başka yerlerde rahat emziremedim hiç aman görünmesin aman düzgün kapattım mı. Bide bebek büyüyünce örtüyü kaldırma çabaları oluyor 😀

+1 oy
(14,927 puan) tarafından

Hiç böyle anım yok ama ilk gün geldi aklıma.

Doğumdan 1 gun önce 7.30 gibi kalktım. Doktor kontrolü, alışveriş, yemek yümek derken ben hem yorul aksam dinlenmeye çekilince birden sancı başla. Ertesi gün doğum oldu. Haliyle 24 saat uyumamış oldum. E bebek emecek ama meme tutmuyor ben uykusuzluktan ölüyorum.  O günü de güç bela atlattık. Ertesi gün biraz meme tutmaya başladı ama ben ben değilim. Bebeği emzirdiğim yerde uyuklamışım. Allah korudu elimden düşürmedim. Elim düşünce hemen haberim oldu. Ondan sonra da hep emzirme yastığı koydum 😊

(6,595 puan) tarafından

Kimse yok muydu yanında

(14,927 puan) tarafından

Vardı canım ama bişey yapabilecek durumları olmadı ki kızım asla durmadı kimsede

+1 oy
(5,201 puan) tarafından

Benimde sey oldu cocuk ilk dogdugu zaman surum gelmedi mama da veriyodum sonra sutum geldi ama kaynanamla annem begenmiyodu sutumu bende onlarin aklina uyup mama veriyodum meme reddi olmus hala mama ver mama ver diyolar annemle bi guzel kavga etmistim psikolojimi bozdular resmen sutum var cocuk emmek istemiyo onlara goredd cocuk sut degil mama istiyo cunku sutum azmis yetmiyomus ondan agliyomus cocuk emzirmeyi birakmamak icin cok ugrastim mamayi da kesmedim ama israr ettim doktorlara goturdum doktor bana kizdi cocuga zarar veriyodun sutun var falan annem arad daha ver ver mama ver sen dinleme diyo kaynanam bi taraftan demekki doktorlari da dinlemicen diyo ben bi sinirlendim kaynanam yanimda annem telefonda anneme patladim bi daha boyle dixeksen arama beni dedim yuzune kapattim annem saydiriyo mesajda erittin elindeki cocugu istemiyo memeyi diye hic kendinde suc bulmuyo biberona alistirdik cocugu demiyo kaynanam basladi bu sefer emziriyorum yanima geliyo cocuk emiyo agliyo kaynanam basliyo niye agliyo biliyon mu agzina bisey gelmiyoda ondan yutkunuyo dedim olsun diye ciksrdim gogsumu siktim 3 kanaldan fiskirdi ondan sonra o da sesini cikaramadi 2 sene emzirdim 

(6,595 puan) tarafından

Çok şükür bana karışan olmadı emzirme konusunda.ben şekersiz besliyorum diye çok tepki gördüm hâlâ görüyorum babam bu akşam gelirken çikolata almış. Annem dedi vermiyor çikolata.babam diyor verin niye vermiyorsunuz çocuk güçsüz zayıf kalmış.

Niye anneleri bu kadar sık boğaz ederler anlamam. 

(1,011 puan) tarafından

Dün arkadasa gittim baktim çay kasigina şeker koymus 10 aylik bebege verecek hayir verme daha hic seker vermedim dedim ki kaşik ile şeker vermek ne kadar saçma 

Olsun şeker faydali diyor ne cahiller var

(6,595 puan) tarafından

Şeker faydalı diyen kadar cahil insan görmedim ben bana da diyen oldu onu,😀

(5,201 puan) tarafından

Ayyy ey gida donemi kabus gibiydi 3 aylik bebegime kayinbabam emzigini serbete batirip verdi diye emzigi kestim 5 aylikti biz kahvalti yaparken durmuyo diye meyve emzigine salatalik koydum esim hemen annesine mujdeledi sonra oraya gitti kayinbabsma diyo ki ogluma meyve puresi al hay Allahim daha neler neler uas pastayi ben tabsklati dagitana kadar cocuga yedirmis kayinbabam bi gun baktim cay verdi cay kasigiyla cocuga gel de delirme 

(6,595 puan) tarafından

En iyisi bebekliyken uzak olmakmış ailelerden😀

+1 oy
(3,544 puan) tarafından

Genelde araç arkasında emziriyorum nedense yolda acıkıyor umarım.kimse gormuyordur giderken 😂😂

(6,595 puan) tarafından

Ben de öyle yapıyorum ama yinede örtüyorum eşarbımla

+1 oy
(5,618 puan) tarafından

Ben daha dün yaşadım ama benim eşim emzirme konusunda kimseyi tanımaz yeterki yavrum doysun der kızım örtü örtünce emmeyi bırakıp ağlamaya başlıyor eşimde dedi örtme bakan zaten şe.ref.si,dir diye yüksek sesle konuştu etrafa kimse kafayı kaldırmıyor sessiz sakin bi yerdede değiliz yani Atatürk orman çiftliğinde rahat rahat emzirdim 

(6,595 puan) tarafından

Ay komedi 😀

(2,609 puan) tarafından

Eşini cidden takdir ettim bu devirde karımın memesi gözükecek diye çocuğu çatlatana kadar emzirmesine izin vermeye kitle var malesef çokta denk geldim eşiniz en güzelini yapmış dediği gibi emziren kadınada bakıyorlarsa vah vah yani 

(5,618 puan) tarafından

Normalde geri kafalı ama bu konuda çok duyarlıdır sadece benlik değil başka bi kadın emzirirken bakanı görürse afedersiniz oracıkta i.tin gö.tüne sokar laflarıyla dünyanın en normal şeyi bencilce yaklaşım yüzünden el kadar bebekler aç kalamaz der

(2,609 puan) tarafından

Çok haklı ve doğru bir yaklaşım olması gereken zaten bu şekilde olmalı 

+1 oy
(2,199 puan) tarafından

Benim kızımda küçük daha sadece beni emizyor valiliğe gittik okadar agliyorki emzirme odası yokmuş oradaki kiz sorduk guvenlik odasında emzir demiştik eşim kapıda bekledi bende kızla emzirip cikmistum

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Eglenceli degil. Ama trajıkomik olabilir. 

İlk 3-4 ay falan bebegim gece aglayarak uyanirdi. Bende emzirir uyuyunca yerine koyardim. Hemen yatar uyurdum bende. 10-15 dk sonra panikle uyanir bebegi arardim kucagimda ,yatagin icinde falan. Hep emzirirken uyudugumu sanirdim. Telefonun isigini falan acardim yerlere bakardim. Akil tutulmasi yasiyodum. 2-3 dk kendime gelemezdim. Hatta bazden esim uyanir napiyosun derdi. Cok uykusuz ve yorgundum ,gece -gunduz uyumazdi. Geceleri saat basi kalkardi. Tabi bende emzirirken uyurum falan diye cok korkardim.

(6,595 puan) tarafından

Çok zor olmuş olmalı sizin için

(6,541 puan) tarafından

Zor gunlerdi valla. Travma oldu heralde bende. 

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

Var benimde.. LC de alışveriş yapıyoruz oğlum tutturdu 10 aylık felandı. Kasaya doğru eşimle gittik oğlumda yakamdan tutup asılıyor miii miii dio. Öyle isterdi miii miii ydi adı tabi kasada herkes dönüp bakıyor eşimde herkes anladı die strese girdi . Bende kabine götürdüm emzirem die orayıda beğenmedi beyfendi emmedi. 

Eşim çıkınca dio herkes anladı dönüp baktı .dedim kim bilecek miiii miiii dio sadece. Bağırmasına dönüp baktılar sadece 😅

İlgili sorular

+4 oy
50 cevap 1,450 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
+1 oy
9 cevap 254 göst.

Kategoriler

1,472,710 soru