+1 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından

40+2 de gelen oğlum, Pazartesi gecesi sancı şikâyetiyle acile gittim başka yere sevk etti , gece 1 den sabah 13.30 kadar suni sancı çektim ve bebeğimi Kucağıma aldım, hafif Sarılığı varmış küvezde şimdi yarın taburcu olucaz Rabbim nasip ederse, sütüm hiç yok mama veriyoruz maalesef ben, varsa öneri yada sorularınız cevaplayabilirim kızlar, ama şunu bilinki 2. Doğumum olmasına rağmen çok zordu ama bebeğimi aldıktan sonra hepsi unutulup gidiyor, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah, Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

3 Cevaplar

+2 oy
(16,564 puan) tarafından

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Benimde ikinci doğumum çok zordu. 

-Reklam-
+1 oy
(14,824 puan) tarafından

Allah hayırlı evlat olmsını nasip etsin birinciyle kıyaslandığında ikinci de ne gibi zorluklar yaşadın

+1 oy
(207 puan) tarafından

Allah' bağışlasın inşallah sağlıklı uzun ömrü olsn gözüm bu postaydi 

Keşke bende o kadar cefaya zorluğa bebeğimi alsydm Canm çok yanıyor benim için de dua et sabır dile bana

(359 puan) tarafından

Rabbim bu hayırlı gecenin hayrına acını hafifletsin inşallah canım, bnde çok kötüyüm , bebeğimin sarılık değeri 7 olmuş ve crp si 17 olmuş , değerleri düşmesi gerekirken yükseliyor 

(207 puan) tarafından

İnsanda şans olmayınca olmuyor Rabb'im kucağına versn sağ salim bu kadar cefadan sonra böyle olması insanı paramparça ediyor şimdi nasıl durumu

(359 puan) tarafından

Valla aynı daha 10 gün kadar burda kalacaz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
+1 oy
22 cevap 613 göst.
0 oy
14 cevap 348 göst.
0 oy
7 cevap 387 göst.

Kategoriler

1,456,374 soru

23,896,307 cevap