0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Kaynanmla yaşıyorum ve görümce yılanıyla asla yardım etmiyolar biseye ellerini dahi surmüyolar napicagimi bilmiyorum bazı sevbeleddn dolayı birlik oturuyoruz en küçük örnek ellerim egzama dolu kasiniyo hı hiç demiyolar biz yıkayalım yapalım yardım.edelm ya imtihan ediliyorum diyorum sabrediyorum ama onlar gibi yapiyosrim yiyorum yukariy cikiyorum duble evimiz artık onlar gibi seytan olucam 

3 Cevaplar

+1 oy
(803 puan) tarafından
Herkesin iş yaptığı yerde bende yaparım . Kimsenin çöp kaldirmadigi yerde kılımı bile kipirdatmam. Gider bir ekmek arası yapar yerim çocuğum varsa odama götürürüm. Bunları yapamam ayıp olur dersen sırtına binen çok olur . 
(77 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum sırf gelinim diye asla izin vermiyorum beni ezmelerine asla
-Reklam-
0 oy
(2,565 puan) tarafından

Allah vicdan versin inşallah eşin de mi acımıyor Allah aşkına ya :(

(77 puan) tarafından
Acımıyor varsa yoksa anası
(2,565 puan) tarafından
Vah senin haline :-( Allah bildiği gibi yapsın hepsini ne deyim ki esin arkanda olsaydı böyle olmazdı işte
0 oy
(702 puan) tarafından
Diyeceksin ki ben yemek yapyrm bulaşıkları da biriniz yıkayın ogrenk veryrm ben indirdim biriniz kaldırın yâda temizlik mi ben mutfağı halldevem birinizde diğer odaları böyle olcksin haaa yapmyrmu bende elimi çekerim der odama çekilirim kendime göre yemek yapar yıkarım kendi camasirimi sadece yıkar asarım kendi kişisel ve çocuğum ve kocamla ilgili tek şeyleri hallederim onlar ha var yok hibi davranırım diyecksn ben bu evde tek yasamurm 9 parçaya bölünemem sizin ne ozeleginiz var da el atmyrsnz ya el atar yardım edersiniz yâda bildigiki Okur eski beni ararsınız durursnz ben böyle yaptm ezemediler beni yapılmış ve denenmiş cnm
(77 puan) tarafından
Ben işte yapamam bunu bilmiyorum
(702 puan) tarafından
Kavga mı çıkar eşin anneci mi
(253 puan) tarafından
Ben kimsenin hizmetçisi değilim de, yapma, yapmak zorunda değilsin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 391 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 239 göst.