Canim ben öyle sert şekilde durmam kimseye karsi haa canimi sıkanlar haric. Ama cıvık dememelisin buna yani mesela sen güler yüzlüyum demissin civiklik cok baska sey ben yeri gelir samimi arkadaslara espri yaparım ki onlarda yapar guleriz vs. Ama cıvık insana pardon ama el sakasi bile yapıyorlardı hani buna civik derler her sakayi kaldırır herkesle her şekilde konuşur. Beim sevecen bir yapim var
Ciddiyimdir ama eşimin ve kendi ailemin yanında cıvık özellikle eşimin yanında Hep uğraşmak saçmalamak çocuklasmak geliyo içimden
Bazen çok ciddi bazende komik neşeli bıcır bıcır birde yorum yaparken o anda düşünmem biranda yazarım
Sertim benYani bana birileri bisey solicekken 2 kere dusunurler hissediorm.Aslinda icimde o kadar tatli mi tatli bi kiz varda gösteremiom kimseye.17 yasinda uni okumaya gittim elin memleketine.Bes kurus etmez insanlarla calistim.Insanlarin ne b..k oldgunu güzelce yasadim gördüm oyuzden bolesi daha iyi.
Gereksiz bir ciddiyetim var fazla fazla ciddiyim biraz güler yüzlü olmak isterdim ama yapi iste olamiyorum
Ben insanım hesaplar yapıp konum alamıyorum benle ağlayanla ağlıyor beni sevenle güzel zaman geçiriyorum muhabbet ediyorum duygularımı paylaşıyorum yani bugün yataktan cıvık mı ciddi i olsam mı diye uyanmıyorum Ogün Allah ne yazdıysa onu yaşayıp uyuyorum elhamdülillah ❤️
Yerine gore adamina gore ama disardan hep dovecek gibi bakiyon derler
1,468,108 soru
24,053,897 cevap
329,819 kullanıcı