0 oy
1,030 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Ben normalde pek ciddi olamıyorum hep güleryüzlü çocuksu bir yanım var belki de insanlar beni bu yüzden hep saf ***** yerine koydular 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende çok gülüyorum kız ama olaylar insanı bu hale getiriyor yani gulunucek birşey yoksa bile gülüyor insan insanın mutsuz olduğunu anlamsinlar diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerine göre ama gören çok ciddi asabi duruyosun der ama normalde güler güzlüyüm tabi ortamına ve adamına göre
0 oy
tarafından
Aynı ben olsun insanları takmyom artık eşim beni benim bu halimi çok seviyor o bile yeter
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Adamına göre muamele diyelim :)))) 
0 oy
tarafından

Canim ben öyle sert şekilde durmam kimseye karsi haa canimi sıkanlar haric. Ama cıvık dememelisin buna yani mesela sen güler yüzlüyum demissin civiklik cok baska sey ben yeri gelir samimi arkadaslara espri yaparım ki onlarda yapar guleriz vs. Ama cıvık insana pardon ama el sakasi bile yapıyorlardı hani buna civik derler her sakayi kaldırır herkesle her şekilde konuşur. Beim sevecen bir yapim var :)

0 oy
tarafından

Ciddiyimdir ama eşimin ve kendi ailemin yanında cıvık özellikle eşimin yanında Hep uğraşmak saçmalamak çocuklasmak geliyo içimden :D

0 oy
tarafından
Yerine gore cnm bazen ciddi bazen guleryuz
0 oy
tarafından

Bazen çok ciddi bazende komik neşeli bıcır bıcır birde yorum yaparken o anda düşünmem biranda yazarım 

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ortama göre değişir ama genel olarak ağırbaşlı sakin bir yapım var
0 oy
tarafından

Sertim ben:ninja:Yani bana birileri bisey solicekken 2 kere dusunurler hissediorm.Aslinda icimde o kadar tatli mi tatli bi kiz varda gösteremiom kimseye.17 yasinda uni okumaya gittim elin memleketine.Bes kurus etmez insanlarla calistim.Insanlarin ne b..k oldgunu güzelce yasadim gördüm oyuzden bolesi daha iyi.

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Samimi ark dışına ciddiyim dır genelde samimi olmam  ama ark oluyolar sa da geberene kadsr güler espri yaparım 
0 oy
(74 puan) tarafından
Evlenmeden önce okadar eglenceli  bir insandım ki evlendiğim  günden beri  gülmeyi unuttum gibi 
0 oy
tarafından

Gereksiz bir ciddiyetim var fazla fazla ciddiyim biraz güler yüzlü olmak isterdim ama yapi iste olamiyorum:ermm:

0 oy
(163,323 puan) tarafından
Ne cok ciddiyim nede civik tam orta sekerliyim 
0 oy
tarafından

Ben insanım hesaplar yapıp konum alamıyorum benle ağlayanla ağlıyor beni sevenle güzel zaman geçiriyorum muhabbet ediyorum duygularımı paylaşıyorum yani bugün yataktan cıvık mı ciddi i olsam mı diye uyanmıyorum Ogün Allah ne yazdıysa onu yaşayıp uyuyorum elhamdülillah ❤️

0 oy
(2,172 puan) tarafından

Yerine gore adamina gore :) ama disardan hep dovecek gibi bakiyon derler :D 

0 oy
tarafından
onceden hic ciddi değildim hep güleryüz gosterirdim laf soyleseler guler gecerdim 

evlendim simdi ilk dort ay eskisi gibi devam ettim sonra anladım ki saf yerine koyuluyorum artik yerine ve kisisine göre ciddiyim 
0 oy
tarafından
Brn yeitne göre kişiye göre değişirim :D kimine göre komik eğlenceli kimine göre meymenetsiz soğuk :D herkes kendi değerini biçermiş 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Güler yüzlüyüm somurtuk değilim ama ciddiyimdir girdiğim ortamda pasife alınmam.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
+1 oy
3 cevap 128 göst.
5 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
5 cevap 269 göst.
2 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma1112 (491 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,140 soru

24,054,176 cevap

329,830 kullanıcı

...