0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar kızım üç yaşında her çocuğun yanına gider elimi tutar yabancılarla konuşur güler sanki yıllardır tanıyormus gibi bu normal mi etrafımda herkesin çocuğuna bakıyorum annesinin babasının yanında yanlarından ayrılmıyor elini birakmiyor benimki elimi tutmak istemez bir şey istiyorsa bunu istiyorum al al der sürekli ve herkesle temas halinde olmak istiyor sizce bu durum normal mi (uyarıyorum yabancılarla konuşma diye)ama yine yapıyor 

5 Cevaplar

0 oy
(3,678 puan) tarafından
Aynı benim kızımı anlatmışsın ve 5 buçuk yaşında olmasına rağmen laf anlamıyor uyarıyorum söylüyorum tamam diyor ama hala devam ediyor bu hareketlerine 
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Yabancılar ile konuşması tehlikeli özellikle de günümüz şartlarında benimki daha 17 aylık konuşamıyor baba mama meme bu kadar ama kendi babannesine dedesine bile gitmez ağlar ortamda ben varsam ve onunla aynı ortamda isem sorun yok ama bensiz yan odaya bile gitse asla durmaz yanıma gelir 
0 oy
(71 puan) tarafından
Benim de kızım 3 yaşında maalesef bende aynı dertten yakınıyorum o kadar zorluyor ki beni dışarı çıkınca el sallamadığı konuşmadığı kimse yok bunu nasıl aşıcaz bilmiyorum ben onu bırakıp gitsem orda beni hiç aramaz bile 
0 oy
(567 puan) tarafından
Benim oğlum 1 yaş 16 aylık olcak, herkezle konusur eder komşular var onlar cagirca hemen atlar kucaklarina gider aynı dert bizdede var napcam bilmiyorum Allah korusun birisi şeker yada çikolata verse cagirsa gider yani çocuklarımız anne babani taniyoz götürelim deseler giderler valla , dikkat edelim lütfen Allah korusn ya gercekden rabbim korusun gözümden ayirmiyorum hep pesindeyim çocuğumun 
0 oy
tarafından
Ayyy dün parkta bir kız vardı düştü babası oyun oynuyordum çağırdım yanıma saniyesinde geldi sonra saçını falan bagladm tabi baba görmüyor bile umrunda değil 

Ama kacirsam kacirirdim saniyesinde geldi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
15 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (29,080 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 182 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (2,696 puan) tarafından soruldu
+7 oy
9 cevap 388 göst.
3 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 561 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,119 soru

24,134,706 cevap

334,234 kullanıcı

...