0 oy
493 göst.
önce Diğer kategorisinde (727 puan) tarafından

18 yıllık evli 4 çocuk annesi bir insanım eşimle görücü usulü ile tanıştık ama annem en baştan beri istemedi sonra kaçtık 5 sene sonra barıştık yuvamı yıkmaya çalıştı sonra yine konuşmadık devamlı kapıma dayanır bosayacam seni diye oysaki eşimden bir sikayetim yok çok şükür rabbim başımdan eksik etmesin kadının tek derdi boşamak piskolojik olarak taktı kafayı boşanmaya abimi bosatti everdi tekrar 3 çocuğu ortada kaldı yengem Gül gibi kadındı Allah için çok iyiydi ablamı  bosandirdi 1 oğlu vardı başkasıyla evlendirdi ablamın boşandığı enistemde çok iyiydi günah alamam Allah için ama evlerine git gel herşeye karis ne yaptı etti ayırdı bana oldu bitti kafayı takıyor ama evime sokmuyorum uzak tutuyorum büyü yapar herşeyi yapar 

Belimde disk kayması var fitiktan bir önceki evredeyim 3 gündür yerimden kalkamıyorum afedersiniz tuvalette bile yerimden kalkamiyorum eşim gelip üzerimi giydirip sırtında odaya getiriyor 2 yaşında kızım var benden başka kimseden yemek yemiyor uyumuyor ortada elinde kuru ekmekle dolanıyor çok zoruma gidiyor şimdi diyeceksiniz bu kadın niye bunları anlatıyor çok zoruma gidiyor ne olurdu annem insan olsaydı surda başımda kalsaydı kışı yanımda gecirseydi babamla sıcacık ev ya yanımda olmasi baş ucunda durması bile destek verirdi bana çok üzülüyorum kaynanam zaten hasta kendine bakamiyor geleyim dedi ama ona da hizmet lazım kanser hastası Allah için ara sıra küser eder kendi kendine ama anne gel desem gelir fakat faydası olmaz kimsesiz gibi hissediyorum kendimi biliyroum rabbim yanımda çocuklarım eşim baş ucunda ama anne şefkatine muhtaç gibiyim suan

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,475 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun 🌼 Rabbim acil şifalar versin 🌹 

Annen öz annen mi merak ettim yada  psikolojik sorunları mi var normal bir insanın bunu yapması imkansız

önce (727 puan) tarafından

Çok saol evet öz piskolojik mi inat mı bı bilsek keşke kaynanam üvey olmasına rağmen ondan vicdanli

-Reklam-
+1 oy
önce (33,511 puan) tarafından

Neden ayırmak istiyor ya bu nasıl annelik 

+1

Ah bı anla sam 

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Ben annemden uzaktayım bu bile koyuyor koymaz mı peki annenin evlatlarına yaşatmak istediği tam olarak ne kendi boşansın o zaman. Annesi olupta olmaması çok zor. Rabbim sana da şifa versin yardımcın olsun üzüldüm adına

Annemin tek derdi boşamak piskolojik olarak taktı kafaya ne düşünüyor ne ediyor bilmiyorum İnanki amin çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (412 puan) tarafından

geçmiş olsun öncelikle madem boşattırıyor nıye tekrar baskasıyla evlendırıyor onu anlamadım isterseniz bi doktora götürün psikologa düzelir belki

Ben onu Allah a bıraktım bacım kadın kafayı yemiş polise bile tehdit savuruyor boşanacak diye

0 oy
önce (370 puan) tarafından

Siz bosaninca annenin eline ne geçiyor nasıl bundan mutlu oluyor çok merak ediyorum en iyisi uzak durman cocuklarinla ve eşinle yetin cnm annenin hiç olmaması daha iyi

Amacı ne İnanki bilmiyorum keşke bilsem 

önce (370 puan) tarafından

Boş ver hicde kafaya takma sen zaten bir aile kurmuşsun onlarla mutlu ol cnm 

☺️☺️

0 oy
önce (1,474 puan) tarafından

Bende 2008 de evlendim 4 çocuğum var bende kaçtım şuan istemem kimse kaçsın zor çünkü bak yillar geciyo ama insan bence hep eksik kaliyo

Bacım hadi ben kaçtım tamam hata kabul ama ya abim ablam onlar ne istiyor anlamiyorum

önce (1,474 puan) tarafından

Çekirdek ailen harici kimseyi fazla onemseme kapını kapatyigin zaman sen eşin ve çocukların herşeyi yaşıyor boşver takma kafana

Cennette cehennemde insanın kendi evidir onlarin karışma hakkı yok

Çok doğru evet

0 oy
önce (9,590 puan) tarafından

ahh ahh bir insanın annesi yoksa kimsesi yok işte. her şey dört dörtlük de olsa hayatında en ufak bir şeyde insan annesini arıyor. rabbim evlatlarından eşinden güldürsün yüzünü 

Amin inşallah 🥰malesef öyle bu yaşıma geldim ilk kez acidan anne diye bağıra bağıra ağladım ben ağladım eşim agladi

0 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Annen hastalıklı üvey anne yapmaz bunları bence tamamen görüşmeyi kes baban varsa iyi biriyse onunla görüş 

Babam da artık onun aklıyla yol alıyor tüm akrabalar herkes sırt çevirmiş zaten normal bı insan olsa böyle yaparmi evladina

önce tarafından

Babanada büyü yapmış olmasın?

Valla kendi annem ama herşeyi beklerim yapmadığı kalmadı benim çocuklarıma resim gösterdim ilk kez instadan bulup 8 yaşındaki kızım anne bu seytan kadin kim çok korkunç yüzü diyor

önce tarafından

İnsanın zamanla yaptıkları yüzüne yansirmis gerçekten doğru bu söz. 40 Tan sonra daha bir belli ediyor yüzden insan kendini. 

Ya bir insanın en savunmasız olduğu yeri annesidir anne bile böyle olunca hayatta nasıl savaşır kalabilir insan ne diyim bilmiyorum. 

Esin iyi biri galiba en azından o konuda şanslısın.

Ayrica geçmiş olsun bebeğin için üzülme 3 günden bişey olmaz diğer kardeşleri oyunla yedirmeye çalışsın.

Yok şükür esimden yana sorunum yok her evde olan tefek tartismalar olur bazen oda olacak okadar annelik işte bende anneyim oda anne anlamıyorum bazen gercekten

0 oy
önce (1,988 puan) tarafından

Gecmiş olsun Rabbim şifa versin İnşAllah  Amin bu arada canım benimde var sen gibi tahminlerim aynı durum Allahım yardımcımız olsun bende kaçtım napalım Allah büyük 🥺🥺 🤲

Kaçmak evet doğru değil biliyorum bende anneyim isterim ki kızlarım kapimdan Telli duakli çıksın amaecbur bıraktı bizi üstünden geçmiş 17 yıl olmuş 4 tane çocuğum şuan beni geri alsa eline ne gececek

0 oy
önce (1,416 puan) tarafından

Annen kaosdan besleniyor demekki herkesi boşaltmış buda değişik bı psikoloji ya anlamak zor gerçekten niye böyle yapmak istiyor ki  huylu huyundan vazgeçmez bacım insan zor zamanlarında yanında destek istiyor böyle köstek olacak insan yıpratır insanı 

Çok yıpratıyor ama elimden de bişey gelmiyor artık elimden

0 oy
önce (2,314 puan) tarafından

Annen senin imtihanın.

Aynen öyle sabredip Allah akıl versin demekten başka bişey gelmiyor elimden

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 347 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy