0 oy
255 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (995 puan) tarafından

Sezeryen doğum oldum. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama ben hiç değilim perişanım. Üstüne bir de gaz problemi çekiyorum. Allah yardımcım olsun bi an önce iyileşmeye o kadar çok ihtıyacım var ki...

6 Cevaplar

+1 oy
önce (14,239 puan) tarafından

Geçmiş olsun saglıcakla büyüsün ...bolca yürü gececek ınsallah Rabbim kolaylıkla toparlanmanı nasıp etsın 

önce (995 puan) tarafından

Sağol canım valla çok zor oldu. 30 saat sonra anca...

Ama sorun devam ediyor. 

önce (14,239 puan) tarafından

Bolca yürü Rabbım yardımcın olsun 

Insallah 

-Reklam-
0 oy
önce (3 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah canım benim 

Allah razı olsun amiiinn 🌸

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Bir an önce iyileşmek istiyorsan ilk 6 saati geçirdikten hemen sonra yavaş yavaş yürümeye başlamalısın. Yatarsan ne gazın çıkar ne de yaran iyileşir. Allah analı babalı büyütsün 

önce (3,609 puan) tarafından

Sürekli otur emzir vs evet zor oluyor çıkması.yurumeye çalış..bende büyük abdestimi yapamadım .lavman da istemedim ilk anda ama 2.gece mecbur yaptırdım.korkmama gerek yokmuş.3.sabah çıkış yaptık zaten.geçer inşallah sabretmek gerekiyor biraz

Dila oldu ama çok geç oldu annem bebek gibi sırtıma masaj yaptı öyle anca. O da işe yaramasaydı lavman yapacaktım. 

Terslale sabretmedık biz de erken çıktık hastaneden 30 saat olmasına rağmen hala olmayınca korktuk artık. Ameliyat da çok kötü geçti zaten ameliyatta karın ağrım başladı tansiyon nabız gelgit... Perişan oldum velhasıl 

Spinal anestezi mi oldun.o kadar oluyor canım .bende son anda kollarım çok titredi.tam olarak üşüme değil bildiğin titriyorum.odaya geldim dahada geçmedi..bacaklarım kendine gelene kadar sürdü.ilkinde böyle olmamıştım ama onda da farklı şeyler olmuştu.geçsin gitsin Allah iyi etsin.gunden güne daha iyi olursun inşallah 

O dediğin ameliyat sonrası titreme o da ayrı bir trajediydi saatlerce sürdü.... 😞

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Bol sakız cıgne , geçmiş olsun,  Allah şifa versin inşallah 

Artık gaz yapan değil de gaz yapmayan şeylere yönelmem lazım sakız gaz yapıyor.

önce (639 puan) tarafından

Sakız gaz cıkartıt

0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Sade kahve iç canım dene narkozu at 

+1

Onu da deniyeyım canım sağol 

önce (1,095 puan) tarafından

Sende sagol

0 oy

Çok geçmiş olsun canım o birkaç gün sürdü benimde.kayisi hoşafı falan mümkünse yiyebilirsin.gaz yapan şeylerde yeme bir süre. Allah analı babalı büyütsün sende hemen iyilesirsin inşallah 

Amin canım inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 253 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (3,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 660 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 786 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,940 soru

24,407,894 cevap

350,684 kullanıcı

...