Sezeryen doğum oldum. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama ben hiç değilim perişanım. Üstüne bir de gaz problemi çekiyorum. Allah yardımcım olsun bi an önce iyileşmeye o kadar çok ihtıyacım var ki...
Geçmiş olsun saglıcakla büyüsün ...bolca yürü gececek ınsallah Rabbim kolaylıkla toparlanmanı nasıp etsın
Sağol canım valla çok zor oldu. 30 saat sonra anca...
Ama sorun devam ediyor.
Bolca yürü Rabbım yardımcın olsun
Insallah
Allah yardımcınız olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah canım benim
Allah razı olsun amiiinn 🌸
Bir an önce iyileşmek istiyorsan ilk 6 saati geçirdikten hemen sonra yavaş yavaş yürümeye başlamalısın. Yatarsan ne gazın çıkar ne de yaran iyileşir. Allah analı babalı büyütsün
Sürekli otur emzir vs evet zor oluyor çıkması.yurumeye çalış..bende büyük abdestimi yapamadım .lavman da istemedim ilk anda ama 2.gece mecbur yaptırdım.korkmama gerek yokmuş.3.sabah çıkış yaptık zaten.geçer inşallah sabretmek gerekiyor biraz
Dila oldu ama çok geç oldu annem bebek gibi sırtıma masaj yaptı öyle anca. O da işe yaramasaydı lavman yapacaktım.
Terslale sabretmedık biz de erken çıktık hastaneden 30 saat olmasına rağmen hala olmayınca korktuk artık. Ameliyat da çok kötü geçti zaten ameliyatta karın ağrım başladı tansiyon nabız gelgit... Perişan oldum velhasıl
Spinal anestezi mi oldun.o kadar oluyor canım .bende son anda kollarım çok titredi.tam olarak üşüme değil bildiğin titriyorum.odaya geldim dahada geçmedi..bacaklarım kendine gelene kadar sürdü.ilkinde böyle olmamıştım ama onda da farklı şeyler olmuştu.geçsin gitsin Allah iyi etsin.gunden güne daha iyi olursun inşallah
O dediğin ameliyat sonrası titreme o da ayrı bir trajediydi saatlerce sürdü.... 😞
Bol sakız cıgne , geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Artık gaz yapan değil de gaz yapmayan şeylere yönelmem lazım sakız gaz yapıyor.
Sakız gaz cıkartıt
Sade kahve iç canım dene narkozu at
Onu da deniyeyım canım sağol
Sende sagol
Çok geçmiş olsun canım o birkaç gün sürdü benimde.kayisi hoşafı falan mümkünse yiyebilirsin.gaz yapan şeylerde yeme bir süre. Allah analı babalı büyütsün sende hemen iyilesirsin inşallah
Amin canım inşallah
1,493,940 soru
24,407,894 cevap
350,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın