0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Hanımlar selam 2 buçuk  yasindaki oğluma 2 gündür  tuvalet eğitimi vermeye başladım. 4 aylik birtane daha oğlum var .oda dış çıkarıyor acelesi var galiba neyse

Oğlum bezden artık rahatsız oluyor.  Takmak istedigimde evin icinde kosuyor gece bezsiz yatırdim altina yapmamisti benden ayrı uyuyor uyanıp yanıma geldiğinde yapmış ti cunki 7 de eşim ise gittiğinde demedi altına yapmış diye 

Ben hade tuvalete gidelim dediğimde geliyor oturuyor veya küçük klozet aldık ona oturuyor ama yapmıyor biti diyip kalkıyor ama yapmıyor halıya yapıyor  öğrenir mi sizce  .

Ne yapsam yapmaya teşvik ede bilirim

4 Cevaplar

0 oy
(4,712 puan) tarafından

Su sesi dinletmeyi denet birde otururken belki işe yarar:D Ama devam işe yarar. Benimki de geç öğrendi :)

-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
O oturduğunda sende tuvalete otur ve çişini yap yaparken çişini göstererek baakk ben yapıyorum de 

Sen yapınca hani seninki diyip onu göster çişşşş de zamanla alışacaktır sabır işi maalesef 
0 oy
(208 puan) tarafından
32 aylığız bizde sen gibi iki hafta önce falan soru sordum bende aynı mevzudan :)) ilk iki gün hiç alismayacak gibiydi hatta vazgeçmek üzereydim buraya yazdım kızlar sağolsun gaz verdiler hala ara ara kaçırıyoruz tamamen bitmedi ama çok şükür Allah'ıma biz bitirdik kaka yapmadı mesela duphalac diye bi ilaç var onunla çözdüm yaptı yapınca hatta kendi de çok mutlu oldu bu işte takdir şart canım minicik bi damla bile yapsa aferin oğluma veya kızıma demek şart. Bol bol alez al alt kıyafet külot artık her neyse seni sıkmasın zira 3 külotla eğitim verdim kaçırdığını yıkar asar kurutur giydirirdim zor yani sabırlı olacaksın bağırma azarlama zaten kesinlikle yok biliyosun annelik zor zanaat vesselam:)) başladıysan da bırakma kesinlikle kolay gelsin bi an önce kurtulsun Yavrucuk 
0 oy
(3,341 puan) tarafından
Ogrenir 3 4 gun zorlar sonra alisir birakma pes etme sakin bizim 27 gun oldu bugun kakasini yeni yeni soyluyor dusun yani cisinide 13 14 gunde soyledi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 553 göst.