0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanimlar cocugun her zaman yedigi sey alerji yapmaya baslayabilir mi

Alerji yapan seyin kati yada sivi oldugu anlasilir mi

Yanan kisim on taraf mesela arka tarafta bisey yok cisinden siviyla alerji yaptigini mi anlariz

Erik muz yemisti ne dusunuyosunuz

1 cevap

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Alerji her dönem oratua çıkabilir hangi meyvenin yada neyin yaptığını bulmanız gerek

Mesela benim kızım fazla karadut yediğinde pişik oluyor beyaz dutta sıkıntı yok 
tarafından
Vucudunda da kucucuk sivilce tarzi hafif kirmizimsi noktalar oluyo alerjidenmidir acaba ben isilik dedim ama altinda da pisik olunca alerji geldi aklima . Nasil anlatabilirim neyin alerji yaptigini kac gunde gecer kac gun yedirmemem gerekiyo alerji yaptigini dusundugum besini
(1,121 puan) tarafından
Şöyle ki sıcaktan da olabilir duş aldır vücudu terlemesin fazla kakasını fazla beklettiysen de pişik olabilir 3 gün kuralı vardır ilk deneyeceğimiz ürünü 3 gün deneriz bu şekilde reaksiyon gösteyorsa alerji diyebiliriz bol su içmesini sağla çünkü çişin asidi bile popişini pişik yapabilir canım
tarafından
O zaman pisik gectikten sonra 3 gun kurali uygulicam . Anladim  cok tesekkur ederim cevaplar icin :))
(1,121 puan) tarafından
Rica ederim canım yardımcı olabilidysem aklına takılan olursa yardımcı olurum
tarafından
Tamam bisey olursa burdan yazarim yine :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 467 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (67 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 244 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,843 soru

24,436,444 cevap