0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
4 yasında yegenım kendı tuvaletını kendı yapardı korkmazdı herseyden ne olduysa 1 aydır cocuk tuvalete gıdemıyor ılk baslarda anne gece yatagımı bısey salllıyor dıyormus sonra anne gelıcekler demıs flan anne ben rüyamda arkdaslarımla kutuphsneye gıttım flan demıs ablasıda anasınıfına baslamıstı onlar ılgı cekmek ıcın yapıyor sandılar defeter boya neyse almıstı.10 gundur tuvalete giderken korkuyor anne kapının arkasında köpek var dekıs bıgınde tuvalet gıderını gostererek anne kocaman böcek var demıs cıglık atmıs aglamıs ablam gıtmıs bısey yoktu dedi bnde korktum oype bagorınca dedı.bu yaslarda Boyle oluyormu kaynanası hoca var tanıdık demıs baktırmıs banyo ya ısemıs orda olmus ne olduysa demıs.ablamda Boyle seylere ınanmıyor sallamıs adam dıyor basına gelen varmı bu yaslarda kızlar ne yapmamız lazım

3 Cevaplar

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Cocuklarin korkulari siluet halinde sekil alirmis kendi korkularini kendi beslermis kizimin psikologu oyle demisti yani bu siralarda onu etkileyen bisey olmali duygusal olarak anlamakta zorlandigi bissy
(392 puan) tarafından
Ya bırden oldu zaten anlamadılar hıc ablasını kıskandı sandılar hep ona göre hareket ettiler smdı cocuk tuvalete gdemıyor anne gelecek dıyor
(1,738 puan) tarafından
Ablasi okula basladi dedin ya canim ablasini kaybetme korkusu olabilir mi benim büyük kiz mesela ben yokken gezmeye biyere gitmeyin bensiz der . Okuldan gelmesini bekleriz onun
(392 puan) tarafından
Bilmiyorumkı canım hersey olabılır yavrum bıseyde demıyor korkuyor tuvalete gırınce onun dısında ıyı
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Oynadıkları telefon oyunlari ve YouTube videolarından etkileniyorlar bence okutsunlar bı çocuğu ama oyun falan oynuyorsa Telden uzak durmali
(392 puan) tarafından
Babasının telefonunda  yotubeden cızgı fılm ızlıyormus ablama dedım acana korku fılmı flan mı cıktı baktı ondan olurmu dedim yok oyşe seyler ızmelemz dedı ama cok uzuldum korkuyor
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim birsey yasamistir bunu pedegog cozebilir ama bir hocayada goturebilirsiniz ikisinden de faydalanin derim 4 yas cok onemli cocugun kisiligi oturmaya basliyor
(392 puan) tarafından
Evet bndededım canım sımdı hoca dua verdı ustunde tasıcsk yarın alıcaz ınsalah duzelır

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 559 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 804 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 680 göst.
3 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,669 soru

24,142,875 cevap

334,554 kullanıcı

...