0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Merhaba hanımlar size 2 sorum olacak . Birincisi kızımı okulda kedi ısırmış öğretmen aşıya gidin demiş eşim diyor ne gerek var. Neyse ben götürdüm kuduz aşısı oldu pazartesi ikinci aşı olacaka. Diğer sorumda kızım 18 yaşında çalışmaya başladı bayramdada çalışacakmış , bizde bayramlarda eşime köyüne gidiyoruz kayınvalidem lerin yanına . Bende dedim kız akşam eve gelecek yalnızmı kalıcak , yani kızım çalışacak akşam eve gelecek yalnız , bı gittikmi en az 3 gün geri gelmeyiz. Bende gitmem dedim esime bana garip garip bakıyor . Hanımlar bendemi bir bozukluk var yoksa eşimde mi anlayamıyorum. Benim böyle düşünmem normal degilmi bana kendimj anormalmiş gibi hissettiriyor. Yani kedi ısırmış normal bilinmeyen sokak kedisi diyor asıya gerek yok, sonra diğer kızım çalışıyor genç kız gece avde tek başına bırakılırmı , Allah aşkına.

11 Cevaplar

0 oy
(23,586 puan) tarafından
Gidin dönün o zaman kalmak şart mı 
-Reklam-
0 oy
(24,468 puan) tarafından
Haklısın baya bi kız çocuğu heleki bu devirde aslında babaanın bu şekilde düşünmesi lazım ama neyse 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Hayır sen doğru düsunuyorsun. Olması  gerekende bu canim. 18 yaşında da olsa tek bırakılmaz evde devir malesef iyi değil. Benimde oğlumu kendi cirmaladi hemen asi yaptirdik sokak kedisi ne olur ne olmaz neden çocuğumuz riske atalim ki. 
0 oy
(212 puan) tarafından
Köye sizi hizmet icin mi goturuyor afedersin bu babalik mi eşligide gectim baba sonucta bi kiz onsekiz yasinda nekdar olursa olsun tek birakmazdm uc gun diyorsunuz aksilik cikmazsa bide sure uzayabilir nekdar babannesi gox kulak olablir bi kiza siz annesiniz haklisiniz bi kizi birakmam acikcasi diğer sorun icin bn bi hayvan isirsa hastaneye kosardim asicneyse yaptirirdm cocugumdan daha onemli hic birşey yok bu hayatta esinin babalik gorevini sanırım algilayamamis
0 oy
(644 puan) tarafından
Önlemini almak zorundasın tabi eşin yanlış düşünüyor 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
18 yaşında okumak için şehir dışında yaşayan binlerce gencimiz var. Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz tek kalabilir kapıyı kilitledikten sonra ne olabilir ki? Bu kadar koruyucu davranmak inanın iyi değil
tarafından
Ay çok şükür benimle aynı cümleyi kurmuş bırılerı varmış herkes 18 de olsa bırakmam demıs şaşırdım
(1,112 puan) tarafından
Katılıyorum sanki 8 yaşındaki çocuğu bırakacakmış gibi tepki verilmiş. Yani bu platformda çoğunluk bir de o yaşlarda evlenip çocuk doğuran insanlar çözemedim gitti
0 oy
tarafından
Yani kedi konusunda haklısın fakat eğer bulunduğun yer güvenli ise bir sıkıntı yoksa hatta kızın için daha iyi olur sınavlara çalışması. 
0 oy
tarafından
Neden bırakılmasın evde tek 5 yasında degıl 18 yasında öz guvenlı olmalı çocuklar o yaşta yurda gıdıp şehir dısında kalıyorlar ne zamana kadar basında durmayı düşünüyorsunuz? 

Korkmuyorsa ben sıkıntı etmez kendisıne bırakırdım kararı korkuyorsa gıder gerı dönerdım köy çok uzak degılse gerekırse sabahları gıder akşamları dönerdim 3 gün boyunca

Aşı konusunda haklısın bende olsam yaptırırım tabiki
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bende 18 yaşımda çalışıyordum ve bayramlarda da çalışırdım gidemezsin ailemin yanına ama isterdimki onlar gelsin en azından ilk gün beraber geçirelim normal gün olsa evet bırakılabilir sonuçta çalışabiliyor da kendi basinada durabilir ama bayramda gidip 3 gün yanlız bırakmayı doğru bulmuyorum bende sonuçta önce çekirdek aile beraber ilk günü geçirip gidilebilir ama 
0 oy
(670 puan) tarafından
Annemde hep öyle derdi evde tek olmaz falan diye o zamanlar bakardım hep tartışırdım ama şuan evliyim bi kızım var daha 2 yaşında ama düşüyorum evde bende bırakmazdım bi işim olunca bazen babaannesine bırakıyorum ama o zaman bile hep yüreğim ağzımda oluyor bence haklısın evde durman daha uygun olur 
0 oy
tarafından
Esin çocukları babanın evinden mi getirdiğini sanıyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 776 göst.
14 Mart 2020 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 434 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cicek_annesi (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 530 göst.