0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (19,005 puan) tarafından
Fasulye islatinca ya da önden 10 dk kaynatinca kabuklanmamasi için püf nokta yok mu kızlar. Karbonat koyani duydum o sanırım erken pisirmesini sağlıyor. Kabuğu için çözüm var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
su yuzeyinden hic cikmicak hava alirsa aninda kabuklanio zaten fasulye. ilk baska bir tencerece bir tasim kaynattiktan sonra o suyu suzul hemen yemegin suyuna yani salcali soganli tencereye hen alinmali. havayla temas fazla ederse aninda bile kavullanio. piserken hepten kabuklanio.
(19,005 puan) tarafından
Hadi ya bunu bilmiyordum. Omceden tencerede öğleden kaynatıp sonra akşama pişirirdim
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bende iki çeşit fasulye var birinin kabuğu Cikiuor birinin çıkmıyor. Fasulyeye bağlı olabilirmi bilemedim bende bekleyim öğreneyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 732 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 614 göst.
+1 oy
14 cevap 381 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Oglumveben (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 264 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,485,604 soru

24,290,852 cevap

343,409 kullanıcı

...