0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (18,466 puan) tarafından
Fasulye islatinca ya da önden 10 dk kaynatinca kabuklanmamasi için püf nokta yok mu kızlar. Karbonat koyani duydum o sanırım erken pisirmesini sağlıyor. Kabuğu için çözüm var mı 

2 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından
su yuzeyinden hic cikmicak hava alirsa aninda kabuklanio zaten fasulye. ilk baska bir tencerece bir tasim kaynattiktan sonra o suyu suzul hemen yemegin suyuna yani salcali soganli tencereye hen alinmali. havayla temas fazla ederse aninda bile kavullanio. piserken hepten kabuklanio.
(18,466 puan) tarafından
Hadi ya bunu bilmiyordum. Omceden tencerede öğleden kaynatıp sonra akşama pişirirdim
-Reklam-
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Bende iki çeşit fasulye var birinin kabuğu Cikiuor birinin çıkmıyor. Fasulyeye bağlı olabilirmi bilemedim bende bekleyim öğreneyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 673 göst.
18 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 552 göst.
+1 oy
14 cevap 326 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,469,024 soru

24,066,946 cevap

330,419 kullanıcı

...