0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Leslie yapmaya başladım Bugün leslie ile tüm vücut erir mi ? Siz kimleri takip ediyorsunuz spor için 

6 Cevaplar

0 oy
(7,082 puan) tarafından
Etkisini gördüm ben bıraktım bugün basliyacam
tarafından
Bende hem leslie hemde göbek basen popo egzersizleri yapıcam
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Diyet ve pilates ile desteklemek gerek .ben 20 dk Leslie sonra da emi wong ya da başka egzersizler yapıyorum 
tarafından
Bende basen popo ve göbek eritme egzersizleri yapıyorum bugün başladım
0 oy
(6,943 puan) tarafından
Ben ustune kardio ve zumba ekliyorum göbüsüm ve popom kuculmeye basladım belımde inceliyor yavastan 80 den 75 dustum 3.hafta bugun
tarafından
Maşallah
(7,082 puan) tarafından
Neler yapıyon yeme icme
(6,943 puan) tarafından
Iki iki hafta asiri düsük kalori beslendim 2.haftanın sonlarına dogru beni bir halletti evin ici 23 derece olmasina ragmen ben tir tir titriyordum megersem vucudum kendini korumaya almis vucut isimi dusurmus birde kabiz oldum az kalori aliyorum diye bu hafta aman dedim saglikli beslenicem az kalori diyet yapmicam birde o ilk 2 hafta aralikli oruc yapiyordum hemde az kalori aliyordum simdi 9 10 arasi kahvaltimi yapiyorum sporumu yapiyorum oglum uyuyunca evimin isini yapiyorum o uyanana kadar onun yemeginu hazirliyorum o yemek yerken ya turk kahvesi iciyoru yada sütlü kahve iciyorum aksam yemegindede yaptigim yemekten az porsiyon yiyorum esim bazen 8 e dogru anca geliyor ama ben 7 ye kadar yeme icme isini halletmis oluyorum 7 den sonra birsey yemiyorum cay su falan takiliyorum oyle
0 oy
(2,595 puan) tarafından
Ben yıllarca zumba yaptım sonradan eğitmenlik belgesini aldım bi ara sınıf açtım ve dönüşler çok güzeldi Leslie bilmiyorum ama zumba kesinlikle heryeri çalıştırıyor ve eğlenceli olduğu için devamı geliyor sadece herhangi sağlık probleminiz varsa dikkatli yapmanız lazım ama garanti verebilirim istikrarlı yaparsanız kısa sürede sonuç alacaksanız tabi beslenmenizde önemli
(3,299 puan) tarafından
4 buçuk sende 3 kere sezaryan oldum.  Sol bacağımın lenf bezleri sağlık problemim nedeniyle kesildi. Bende sıkıntı yaratırmı acaba. Yada.kime danışabilirim
(2,595 puan) tarafından
çok yüklenmeyin doktorla görüşün böyle bir niyetim var biraz hararetli bir spor sıkıntı olurmu diye benim fıtıklı çok üyem oldu onlarda zıplama anı hareketleri yasaklıyordum sürekli durumlarını soruyor fazla dinlendirecek şekilde yaptırıyprdum yavaş tempolu müziklerle başlaysbilirsiniz biz kesinlikle sağlık raporu istiyorduk çünkü üyem mesela sağlık problemi yoktu ama çok fazla yüklenmiş gün içinde de fazla yorulmuştu tansiyonu çıkıp bayıldı ilk zamanlar biraz vucudu hazırlamak lazım pat diye en adrenalinli müziklere geçmemek lazım
(3,299 puan) tarafından
Anladım, çok sağolun
0 oy
(1,622 puan) tarafından

Ben chloe thing ve Pamela Reif yapmıştım zmaanında tekrar başlasam çok iyi olacakta bakalım:D

0 oy
(1,133 puan) tarafından
Bende etkisini görmüştüm düzenli yapmıyorum 20 adet diyeyim sen anla geceleri yapıyorum valal göbek bitmişti 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
0 oy
7 cevap 410 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
19 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (687 puan) tarafından soruldu