0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (712 puan) tarafından

image

Alan kullan varmı kizlar sürekli elimin altında olur rahat birşeye benzyr sizler aldınız mı 

3 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından
bunlara  alacagina bence lazere gt ya aydn aya paket alsan bile   taksitli . enazindan 6 ayda 8 ayda biter omur boyu
(9,080 puan) tarafından
yok yani cikmiyor oste 17 yildir temizim . evlenirken falan elasyin yapmadim yani hic :)))
(712 puan) tarafından
Markası tek Aleksandrite mi yoksa yanında eksrta ismi falan varmı bende gideyim tek tek bulim bu cihazı kim kullanıyorsa pketmi daha karlı yoksa aydan ayami ücret vererek gideyim
(9,080 puan) tarafından
yani  ben dedigim gibi teeee 17 yil once gttim kimbilir ne guzel degisk cihazlr cikmistir acisi agrisi olmayan falan.  gdip gorusmek gerek kiytorik mahalle kusforleri falan   varmidir bilmem. as  estetik kartal yaz google cikar benim gittigim merkez o.
 eskiden formmed estetik di ismi .
bikac subesi daha var istanbulda. .  en azindan dogru bilgi alirsin . ona gore oldugun sehirde bir merkez ararsin.
(712 puan) tarafından
Mesela burda buz lazer üç buçuk odedigin Alex lazer ne kadardır Adana da oturuyorum tahminen fiyat yâda kampanya baktığında ne kdr söylüyorlar kız ordada lazeri bayan yapmıyormu ben kisnacim kocami göndermem kılı kalsn:))
(9,080 puan) tarafından
bilmiyorum ki ama erkek calisan da vardir illaki erkeklerinde cunku ozel bolgesine yapiliyor lazer. . aman kadin olsun erkk olsun bana farketmez kiskanmam ben :) kadin doktor gibi dusun :)
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Çöp bunlar. Ben Philips almıştım o zaman da ilk çıkarmıştı.. ona vereceğim paraya keşke lazer epilasyon merkezine gitseydim. Bu makinalar sadece ağda gibi yine çıkıyor. Nasıl ki ağda diğer alım şekillerine göre daha az çıkarıyorsa bu da öyle. 

Hem evinizde elinizin altında olduğu için yapmakta eriniyorsunuz ama randevu alıp gittiğinizde bir nevi mecbur kalıyorsunuz ve ben kendim yapamamistim canım cok yanıyor diye. 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bu kadar ucuz birşey den hicbi fayda bekleme vücuduna yazık olur markası bile belli değil 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 817 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 335 göst.
19 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.