+1 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (162 puan) tarafından
Gelişim geriliği iştahsızlık için hangi doktora gitmeliyim kızlar kızım 12aylik  7kilo çok istahsz sadece anne sütü alıyor zorla bazen yemek yedryrm oda bir iki kaşıktan baska yemez demir eksikliği var içmiyor kusuyor içerdiğimde psikolojim bozuldu mahf oldum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önce normal çocuk sağlığına git o değerlendirsin, lazımsa endokrine, gastroenteroloji ye falan o yönlendirir 
(162 puan) tarafından
Yaşadığım şehir küçük sadece çocuk sağlığı var sürekli gidiyorm b 12 demir düşük çıkıyor kaç defa ilaç yazdı alıyorum çöpe atıyorum
tarafından
O zaman büyük bir şehre git araştırma Hastanesi'ne, şehir olur üniversite hastanesi olur yine aynı dediğim basamaklardan. Benim yeğenimde var. Çocuk sağlığına gittik önce sonra sırayla kardiyoloji, nöroloji, endokrin, genetik, psikiyatri, gastroenteroloji hepsine gitti tahliller falan yapıldı. Birkaç sonuç bekliyoruz sonra hepsini toparlayacagiz tekrardan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çocuk doktoruna gitmen gerekiyor canım ama iyi bir çocuk doktoru bul ki yönlendirmeleri hem seni rahat ettirsin hem bebeğin için gerçekten bu süreçte doktor çok önemli oluyor senin psikolojik olarak rahat etmen bebeğine de yansır çünkü 

0 oy
(1,194 puan) tarafından
Çocuk gastroenterolojiye gitmeniz gerekiyor önce çocuk doktoruna gidip yeşil alan açtirmaniz lazım  ondan sonra randevu alabilirsiniz hem çocuk doktoruda görmüş olur
0 oy
(1,168 puan) tarafından
Neden ilaçları alıp çöpe atıyorsun anlamadım 
(3,282 puan) tarafından
Aynen bende anlamadim
(162 puan) tarafından
İçmiyor verdiğim gibi kusuyor ağlıyor ağzını kapatiyor
(1,168 puan) tarafından
O vitaminler eksik olduğu için iştahsızlık yapar kaç aylık ya da yaşında ? Zayıf mı gelişim geriliği olduğunu doktor mu söyledi . Belki tek sorun iştahsız olmasıdır
(3,282 puan) tarafından
Eee baska doktot baska ilac verdiginde napcan icirmeyr calismalisin
(162 puan) tarafından
11 aylık 7 kilo doktor alt sınırda diyir
(162 puan) tarafından
Zor nasıl yapacam demir ilaçtan değişik değişik vitamin aldım verdiğim gibi geri tukuruyor yemeklere katiyorm anlıyor yemekten de soğudu yemiyor suya katyrm aynı sekil
(3,282 puan) tarafından
Enjektore cek emzirirkrn az az ver agzina gostermeden
(1,168 puan) tarafından
Pekmez ya da karadut özü içmez mi
(162 puan) tarafından
Pekmezi her türlü denedim bu sabah haşlanmış yumurtaya koydum öyle yedi birazcık
(162 puan) tarafından
Onuda aldım bugün denedim yine tükürdü ama emzirirken denicem bu sefer ise yarar insallh
(1,168 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım yemeyen çocuk çok zor ama dediğim gibi vitamin eksikliği iştahsızlık yapar vitaminleri vermenin yolunu bul .
(3,282 puan) tarafından
Yilma bacim illa icecek yicek pes etme
(162 puan) tarafından
İnşallah cnm

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 223 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melis87 (174 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 214 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nisan cicegi (11,054 puan) tarafından soruldu
+2 oy