Önceki postumu okuyan bilir oğlum 4. Sınıfa geçti yazlığa götürmüştü annemler ben sonradan geldim yazlığa ama oğlum izin vermesem, hayır dediğime, yapma, gitme dediğime karşı geliyor aksini yapıyor neyse biraz alttan aldım 1 saat önce çay bahçesinin orada söz olarak saygısızlık etti bana bende tuttum elinden eve getirdim yaptığın terbiyesizlikten dolayı daha çıkmıyorsun yarın oynarsın otur evde dedim ama gene sözümün bir anlamı yok dayısı hemen sen ağlama git oğlum ben gelicem yanına dedi ve oğluma gitme dememe rağmen beni dinlemedi hiç saymadan gitti. Beni insan yerine koymuyor anne yerine koymuyor bende bağırdım kardeşime anneme siz böyle yaparsanız beni sayar mı neden arkamda durup dayıcım gitme annen izin vermiyor demedin dedim kardeşime ama her zaman ki gibi suçlu oldum annemle, kardeşim haklı ben haksız oldum. Oğlumun üstüne gitsem dahada uzaklaşıyor benden nefret duyuyor gibi. Ama sırf bana saygı duysun diye soğumasın diye her dediğine evet nasıl diyicem disiplin, söz dinlemesini böyle sağlayamam ki her dediğine onay verilmez ki. Ama anneme kardeşime söz geçiremiyorum hep kendilerini haklı çıkarıyorlar onları sözlerimle kırmakta istemiyorum şimdi ben oğlumun hatasını anlaması için yada beni sayması için ne yapmalıyım çok ağladım çok üzgünüm