0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,615 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
sizce kara yaptıklarında haklı mı???? gece gece uykum gelmedi yaa ,

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kara gulayse dışında yaptıklarında haklı çocukken neler çekmiş ama o pis nazmiyeden nefret ediyorum pislik. Kızım babasına ayrı üzüldüm. Gulayse hiç haketmedi nikah masasında terk edilmeyi
(2,615 puan) tarafından
ayy bende yeni izledim bölümü o nasıl final ya çok üzüldüm gulayseye o nazmiye yılan da niyeyse ona hic bişey olmuyor bakalım kara onda ne istiyecek acaba
tarafından
ATV sevio böyle kadınları yerlerde surumeyi.hercai mi bı dizi vardı onda da Miran Miran diye diye bıraktıydi kızı yerlerde ilk bölümdü galiba o sahne de çok uzucuydu
tarafından
Zıpkın humaya aşık ya onu iyice üzmek için humayla evlenmek isticek sanırım o aklıma geldi ama hiç yakismazlar
(2,615 puan) tarafından
ayy onu benimde aklıma geldi
tarafından
Sadece atv degilki canım bütün diziler kadınları assalik gibi gösteriyor yasak elma mesela kadınları para avcısı gibi gosteriyo
tarafından
Aynen ya çok var öyle üzücü gerçekten .bizde izlioz ama sinir bozucu .
tarafından
Tabikide sınırımız bozuyor kadını bir obje gösteiyor pislikler
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Final nasıl bir finaldi beee. Yaktı geçti. Ama nasıl olacak bilmiyorum iki gül ayşe sanki biraz kafayı yemiş gibi bakıyordu. Uzun bir süre ne abilerini nede barbarosu affetmeyecegini dusunuyorum.
(2,385 puan) tarafından
En son kaza oluyor bakalım ne olcak birde barbarin silah sahnesinde kim vuruldu onu merak ediyorum
(2,615 puan) tarafından
bence kazada kimseye bişey olmaz da kara o yılan Nazmiye den ne istiyecek acaba onu merak ettim ben
(2,385 puan) tarafından
En fazla para ister cok para :D tehtitle
(2,615 puan) tarafından
yok bence para istemez de bi arkadaşının dediği gibi hüma ile evlenmek isteyebilir zıpkın ona aşık diye
(2,385 puan) tarafından
Olabilir belkide
0 oy
tarafından
Kara o kadar haklı ki içim sızladı o kuvetteyken .Ali beni bırakma derken gözlerim doldu aglicaktim eşimin yanında zor tuttum kendimi valla.gelen giden ezmis çocuğu başına gelemyen kalmamış:((kim olsa intikam almak için 50 sene olsa bekler bu anı.
tarafından
Bölümü heyecanla bekliom ya üç ay nasıl geçecek.bi Ömer bı ateş kuslari  başka dizim yok:((
(2,615 puan) tarafından
benimde yok :(( bu yaz ömer dizisini mı izlesem güzel mı?
tarafından
Benim bı huyum var bölümü ilkten izlemem lazım yoksa isinamam.senin öyle huyun yoksa bence çok güzel dizi başta sarmiodu ama şimdi daha heyecanlı oldu.kara sevdada oynayan biri vardı o geldi diziye renk geldi reytingi yüksek dizi.sey yapabilirsin youtubede izle baştan sona eminim çok seversin Eylül'de beraber devam ederiz:))
(2,615 puan) tarafından
iyi onu izlerim yaa bende bu yaz ne izlesem diye dusunuyordum yaz dizileri sarmiyo
tarafından
Aynen hiç sevmiyorum bende flash TV oyuncuları gibi oluyolar.tivibu var full film bakioz
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Barbar neden terk etti gülayşeyi 
(1,027 puan) tarafından
Çakalın babası olduğunu öğrendi
0 oy
(18,461 puan) tarafından
Haklı bence ama gulayseye de bilenmiş onun bir suçu yok. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 519 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Zisan (1,181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 306 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 658 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ASENA40 (23,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru