Ya kızlar günaydın ☺️☺️ daha gelmesine 1 hafta var ama ben o kadar heyecanlıyım ki ne yapsam ne hazırlasam şimdiden düşünüyorum geleceğini düşündükçe heyecan daha da artıyor su 1 hafta gecseydi hem anneme hem oğluma kavussaydim Allah'ın izniyle ☺️ ☺️
Ailesinden uzakta olanlar anladi beni ötekiler belki de ne saçmalıyor bu sabah sabah diyor 🤣🤣
Ben bu duyguyu kayınvalidem geleceği zaman yaşıyorum içim içime sığmıyor günler öncesinden hazırlanıyorum insanın sevdiği değer verdiği birini beklemesi çok güzel bi duygu
Benim kaynanam gelcem dediğinde depresyona giriyorum 🤣🤣🤣
Kaynana var kayınvalide var boşverin siz annenize odaklanın o geliyormuş ya yeter
Benim ki deccal 🤣🤣 ay evet ona odaklanayim sadece canım anam ☺️💕🌸🩷🩷😍
He valaki bnmkide deccal🤣🤣
Anneme 2 saat uzaklıktaydım şimdi ise 1200 km uzaktayım
Ocak ayında gideceğim Bursaya çok özlüyorum dün oturdum ağladım annemi özledim diye 🥺
Güzel kavuşmalarınız olsun 💜
Bizimde mesafemiz o kadar 4 ay önce oradaydım ama onun benim evime gelmesi daha çok heyecanlandiriyor ☺️ ❤️
Ben ne zaman bir şeye aşırı heyecanlansam, mutlu olsam sonu hüsranla bitiyor 😀😀😀
Sen yinede çok dillendirme sakin ol 🤩🤩 günaydın herkese bu arada 🫠🫠🫠
Aşkım doğuma gelcek ya ama dediğin çok doğru nazar olmayalım ☺️☺️ Allah'ım hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah ❤️
Amin amin. Sagsaglim kucağına alırsın inşallah. Burdan paylaşırsın 😍🥰
Allah razı olsun canım ❤️ 😍 paylaşırim aşkım siz güzel bacılarımla 😍😍
👍👍👍👍👍💝💝
Günaydın canım
Annenin yeri başka dır hadi gözün aydın olsun
Öyle valla Allah razı olsun ❤️
Sağol kuzum
Sağ salim kavuşursun inşallah ikisiyle de ama çok heyecan yapma tansiyonun yükselir
Normalde yükseliyordu şimdi de tam aksine düşüyor aşko 🤣 🤣 🤣
Gozun aydin kusum
Teşekkür ederim canım ❤️ 😍 🌹 🦋 🌸 💕
Benimkiler dün gitti 🥺 sadece 1 gün kaldılar ama. Taziye için geldiler 1 gün kalıp sabah yola çıktılar. 8 yıllık evliyim 3 çocuğum var hala onlarda ayrılınca arkalarından çocuk gibi ağlarım 🥺 ailesi aynı şehirde olan kişilere öyle özenirim ki içimde ukte kalacak onlarla aynı şehirde yaşamak.
Benimde öyle bir sıkıntım olduğunda gidecek kapımın olmaması ya da bir kahveye bile cagiramamak 🥹😔
Öyle valla. Hastalık olur bir mecburiyet olur falan çocukları hep peşimde.
Benimde öyle her hafta çocukla hastanede perişanız bırakacak insan çok ama bakcak insan yok 😏
Dünyanın en güzel duygularından biri bilirim Allah sağlıkla kavuştursun ❤️
Gerçekten öyle 🥹 Allah razı olsun canım darısı ailesinden uzak herkesin başına 🌸💕
Amin canım 🤲🏻🫶🏻❤️
Gözün aydın senin için bir nefes olur vallahi ☺️
Öyle valla ki annem gelince hiç boş durmaz evi komple düzenler kişligimi yapar sürekli buzluk hazırlığı yapar beni çok rahatlatır Allah razı olsun ayağına taş değmesin
Aminn inşallah
gözün aydın canım seni cok iyi anlıyorum
bu duyguyu 20 gün önce yaşadım:) benimki doğuma yetişemedi doğumdan 5 gün sonra gelebildi
Erken olurda yetisemez diye bende çok korktum ama şükür olmadı ☺️
Allah kavuştursun darısı başıma inşallah 😌
Amin canım ❤️ 😍 🌹
Ben annemle aynı yerde oturuyorum haftada bir gidiyorum ama eve geleceği zaman aşırı mutlu ve heyecanlı oluyorum 😊 sık sık gelmiyor rahat yürüyemediği için zorla getiriyorum
Acaba eşlerimiz de ailesi gelince bizim gibimi hissediyor ☺️ onunda ailesi yakın ama gelecekleri zaman sanki mutlu oluyor gibi
Oluyorlardır benimki ailesine pek düşkün değil ama gelecek olunca seviniyor yinede
Ayy o kadar iyi anlıyorum ki gurbet çok zor kaç gece kaç gün ailemi özledim diye ağladım keşke uzağa evlenmeseydim şu bir hafta sana çok uzun bana çok kısa çünkü bende ailemin yanındayım ve haftaya evime gidicem bende hiç geçmesin istiyorum bu hafta bana aylar yıllar gibi geçsin sana gün gibi geçsin inşaallah
Aynen dediğin gibi sana su gibi gelir bana aylar sürüyor gibi gelir ☺️☺️
Ay canım ya senin yerine ben şimdiden rahatladım Zaman akıp gidiyor hemen gelir merak etme ♥️
Ay çok teşekkür ederim 🌹 bu hafta geçerse gerisi kolay zaten ☺️☺️
Ben seni çok iyi anlıyorum daha annemin yanından geleni 1 ay oldu ama keşke gelse diyorum. Keşke yakın olsaydım diyorum. İstediğin zaman çıkıp gideceğin annenin olması çok güzel birşey
Öyle çok şükür ama uzaklık da çok zor 😌🥹
Evet gerçekten çok zor ya 😒
Pazartesi de benim babam geliyor çok şükür kız ❤️🤲
Ay ne güzel çok sevindim senin adına ☺️🌸
Keşke benim annem de gelebilse 🥹
Üç yıldır evliyim gurbetteyim bitek kardeşim bir kere geldi
Annem otobüse uçağa falan binemiyor gelemiyor.
Senin adına çok sevindim çok güzel bir şey bu
Benimde doğum var canım doğum olmasa gelemez çalışıyor inşallah darısı senin ailene
Tşk ederim 🤗
Hadi bakalım sağsalim alırsın kucağına inşallah
Benim annemde doğumdan 3gun sonra geldi Perşembe günü gitti geldiği gün düşündüm dedimki gittiğinde ne yapicam o kadar üzgünüm ki kaç gündür ağlıyorum çok zor 17 gün kaldı çok zor gurbetlik
Çokmu uzak ailen 😔
Van'da bende aydindayim
Ay canım Allah kavuştursun
Yok canm niye sacmalayasin sabah ki, bizde annem ablam ben oğlum aynı evde yaşıyoruz başka şehire taşındık kardeslerimden ailemden ayrıyız çok zor bizde 1 hafta sonra kardeşlerimin yanına gidiyoz çok özledik çok heyecanlıyiz hem yigenim doğacak Allah kavuştursun dizide ailenize
Benimde doğum olcak annem Gelcek annem dönünce de ablam gelcek inşallah ❤️ Allah razı olsun sizide Allah kavuştursun 🥹☺️
1,477,580 soru
24,185,595 cevap
336,598 kullanıcı