+3 oy
214 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (348 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar napiyorsunuz bakım   umayanlar içinde bı post benden olsun yarın çocuklariniza ne giydireceksiniz bakım bayram onalrin bayrami valla biz büyükler için artık eski bayram kalmadı bana göre 

Ben şimdi oğlumu uyutum insllah uyanmazsa evi toplicam  2 makina kıyafet vardı onalri katlicam yıkanmış sonra gidip soğuk baklava yapacam  inslllah 

5 Cevaplar

+4 oy
(1,520 puan) tarafından

image

bizimkide böyle 

Elbisesi çok güzel kizcenin güle güle giysin keşke benimde olsaaaaa bir kızım.cok isttiyorjmmmm inşallah Rabbım.nasip eder

(348 puan) tarafından

Yaa masallah çok tatlı olmuş yakisikliya yakışmış rabbim hayırlısıyla saglıklı bı kız evlat da size nasip etsin inşallah diyelim omzn

-Reklam-
+4 oy
(1,638 puan) tarafından

image

Benim tosbikleriminki böyle :) yıkandı ütülendi giyilmeye hazırlar :) 

Sizinki de çok ciciymiş güle güle giysin inşallah hergünü bayram tadında olsun yavrulamızın ❤️

(348 puan) tarafından

Amin main inşallah 

Maşallah ikizlermi  Allah güle güle giymeyi nasip etsin insllah ağzımızın tadını bozmasın rabbim

(1,638 puan) tarafından

Yok canım birisi 3 yaş diğeri 17 aylık aynı giydirmeyi sevdiğim için ikisine de aynı kombin yaptım :)

+3 oy
(6,685 puan) tarafından

Bu akşam çarşıdan gelirken közde mısır almıştık eşimle karşılıklı onu kemirdik şimdi çay içiyoruz 

Bütün sulaleyi elden geçtik dedi kodu yaptık 

Tersine eski bayramlar dan daha Güzel bayram bizi bekliyor 

Eşim çocuklarım minicik ama kocaman bir aile olarak geciricez Rabbimin izniyle inşallah 

Kolay gelsin ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

Çocuklarıma bunları aldım 

Bu 3 buçuk yaşındaki oğlumun 

image

Bu 3 aylık bebemin 

image

(348 puan) tarafından

Yaa çok tatlialr  rabbim güle güle giydirmeye ansip etsin inşallah ya 

Bende yüklemeyi unutmuşum şimdi yükledim 

Çok güzel geçsin  bayramınız dileğiyle 

(163,312 puan) tarafından

ne ara 3 aylik oldunuzzz büşuüuüü 

(6,685 puan) tarafından

Olmuşuz valla sevda be  

İyi bayramlar canım 

(163,312 puan) tarafından

abooo ne ara gecti 3 ay tabi hatun taş gibi ne dogum koydu ne lohusalik ondan anlamadik nasi gectjni💕

(6,685 puan) tarafından

Göbek gitmiyor sevda ya çaktırma 

+2 oy
(3,370 puan) tarafından

Valla 4 cocouk kıyafeti  eşimin benim utuledim hepsini hazirladim sabah namazına gidecek eşim 14 yasindaki oğlum ve 6 yasindaki oğlum valla bayramları bizler güzelleştiririz eski bayramlar yok.diyip kenarı çekilmeyin çocuklarınıza siz yaşatın en güzel bayramları en güzelide bayram namazı herkes erkekler namazdan gelene kadar hazırlanacak erkekler gelince bayramlasma faslı olacak çok heyecanlı ya 

(348 puan) tarafından

Yaa maşallah senin oglanda büyük ohh ne güzel rabbim bayraminizi güzel  geçirmeniz dileğiyle hayırlı bayramalr

+2 oy
(10,299 puan) tarafından

Vllh cnm geçen ay istedim hepsini ama kızıma buradaki takımları aldım başka yerden aldığımı giydirecem 

image

(348 puan) tarafından

Yaa çok güzeller rabbim güle güle giymeyi nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 356 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 445 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,748 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 291 göst.