0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (415 puan) tarafından

Bır buçuk aydır arada kacamaklarla bu kiloya gelmeyi basardım. Yalnız bu aralar takılı kldım eksı hiç goremıyorm tavsiye fikir istiyorum varmı şunu yap şunu et dıyecegınız birsey. Diyet listesi olmadan Allah ne verdiyse evımde ne varsa onunla beslendım

image

9 Cevaplar

0 oy
(12,951 puan) tarafından
Şok diyet yap kabak diyeti gibi 
(415 puan) tarafından
Onu hiç duymamıstm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaki kacamaklara son verebilirsiniz fazla kaçırmış olabilirsiniz
(415 puan) tarafından
Hamurişi eknek hyatmdan cıkarmstm bu ıkı gndr cok canım istedi yedım o artı olarak mı cıkıyo anlamdm brde aşırı stres var bu ara
0 oy
(1,451 puan) tarafından
3 gunluk kabak detoksu yap faydasini gorursun
(111 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor bende diyet yapiyom
(415 puan) tarafından
Deneyecegım arasyrıp tesekur edrm
(1,451 puan) tarafından
Youtube de detayli var ama soyle 3gun boyunca sabah haslama yumurta sebze ogle ve aksam kabak yogurt yiyeceksin gunde 1 tanede meyve
(111 puan) tarafından
Onu ztn yapiyorum ben diyet yapıyım ama kabak diyeti neymiş diye mrk ettim ben çok hızlı kilo verebiliyorum ama diyetli yiyecekler bulamıyorum
0 oy
(564 puan) tarafından
Ayyy bende aynıiiii73 ten 70 e dustum ama kaldim noyle gitmiyor hem ac kalip hem vermemek sinirimi bozuyor 
(415 puan) tarafından
Bn ac klablıyodm bu ara asırı streslıyım klamıyorum adet gunum gectı bırde o var
(415 puan) tarafından
70i bir gorsem şükür dyecegim:)
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Dilara koçak vicdan çorbasını yap ic 1 hafta kabak diyeti yani
0 oy
(453 puan) tarafından
Kac kiloyduniz bu kiloya geldiniz canım kalori açığı ve yürüyüş kaçamak yapmamsya çalış bende bir buçuk ayda 69 geldim 78 kilodan bide kabak diyetinr başladım bugün 
0 oy
(121 puan) tarafından
Vücudun duraklama dönemine girmiş özel günün yakınsa bu yüzden olabilir çoğu danisanimda böyle oluyor
(415 puan) tarafından
O ay kafama gore dıyet uyguladgm için kan degerlerım cok düşmüş hastanelik olmstm. Birde üstüne kimyasal gebelik yasadım Snrasnda diyeti braktımıkı aydr vitamin hapı kullanıyırum verdiklerimde geri geldi. Gercekten önce saglık gerisi boşmuş bunu anldm diyet ypmıyorm uzun zamandır ve daha iyiyim
0 oy
(7,374 puan) tarafından
Vücuduna son diyet uygula şaşırsin düzeni verirsin tekrar 
(415 puan) tarafından
O ay kafama gore dıyet uyguladgm için kan degerlerım cok düşmüş hastanelik olmstm. Snrasnda diyeti braktımıkı aydr vitamin hapı kullanıyırum verdiklerimde geri geldi. Gercekten önce saglık gerisi boşmuş bunu anldm diyet ypmıyorm uzun zamandır ve daha iyiyim
(7,374 puan) tarafından
Canım bunu zaten sürekli yaomiyirsun ki şok diyet yılda 1 gün 2 gün sadece
0 oy
(325 puan) tarafından
Canım süt yeşilçay diyeti yapabilirsin intten bak bi takıldığın kiloyu kırar en azından
(415 puan) tarafından
O ay kafama gore dıyet uyguladgm için kan degerlerım cok düşmüş hastanelik olmstm. Snrasnda diyeti braktımıkı aydr vitamin hapı kullanıyırum verdiklerimde geri geldi. Gercekten önce saglık gerisi boşmuş bunu anldm diyet ypmıyorm uzun zamandır ve daha iyiyim
(325 puan) tarafından
Benim dediğim 1 yada 2 gün yapiliyor zaten direnci kırmak için

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 144 göst.
23 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bikahve (1,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 355 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 88 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,338 soru

23,907,275 cevap

322,797 kullanıcı

...