0 oy
518 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (548 puan) tarafından
Arkadaşlar geçen yıl esimin ailesi kışın bir buçuk iki ay gibi bir süre bizde kaldılar bu sene bazı sebeplerden gelmediler önümüzdeki yil daha uzun kalacaklar gibi duruyor onları seviyorum saygıda kusur etmem ama herşeye karışıyorlar ve hiç rahat edemiyorum böyle düşündüğüm için kendimi suçlu hissediyorum çünkü eşimde benim aileme karşı çok anlayışlı ama eşime istemediğimi belli edince alınıyor o zamanda üzülüyorum napabilirim bilemedim 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben evde kım olursa olsun rahat edemiyorum kızımlayken daha rahatım yinede gelen olunca güzelce ağırlayıp uğurluyorum mecbur 
(548 puan) tarafından
Bende güzelce misafir etmeye çalışıyorum ama düzeni seven biriyim ve düzenim bozulduğu için de cok rahatsız oluyorum malesef
tarafından
Aynn bende öyleyim yeme içme saatlerimiz bile vardır biri gelince bozuluyor
-Reklam-
0 oy
(870 puan) tarafından
Bende saygıda kusur etmm herseyı indirir kaldırırım ama uzun bir sure kalacaklarsa  da herseye karısırlarsa esımın yanında degıl o olmayınca anne ben bu zmna kadr boyle yapyrm bıldıgım den sasmm de bılmedıgım yada anlamdıgım bırsey olsa sorarım de anlar inlh
(548 puan) tarafından
Genç kız görümcem var anneme öyle bişey desem ondan önce karşılık verir
(870 puan) tarafından
Bnm gorumcem de oyle sankı kumam bnm sankı kocam o sinir olyrm sevmyrmda
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben bebeğim ile bile kıyafette vs rahat olamıyorum ki aile büyükleri ile çok zor.. 10 gün falan dayanılır da 1 buçuk ay çok uzunmuş.. Allah yardımcınız olsun.
(548 puan) tarafından
Bende öyleyim normalde tesettürluyum ama evde çok rahat kıyafetler tercih eden biriyim sağolun
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Ay valla bende hiç rahat edemiyorum seni anlıyorum bize de eşimin ailesi geldi geçen sene bir ay kaldılar ömrümden ömür gitti valla keşke kimse kimseyi bu kadar uzun süre rahatsiz etmese ama aile işte napicaksin
(548 puan) tarafından
Aynen öyle malesef ama elden bişey gelmiyor
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Uzun süre bende sevmiyorum ki uzun süre bende kalmam bir yerde tatilimi hep kısa tutarim aile gezlerinde 
(548 puan) tarafından
Bende aynı şekilde onların evinde bile rahat olamıyorum
0 oy
(5,440 puan) tarafından
rahatım diyen yalan söyler ama mecbur gelince sen yine saygıda kusur etme eşin için biraz katlanacaksin  
(548 puan) tarafından
Yok saygısızlık etmem zaten neticede eşimin ailesi dediğiniz gibi birazcık katlanacağız
0 oy
(270 puan) tarafından
Ben 3-4 saatte bile çok zorlanıyorum çünkü bebeğim emen bir bebek. Misafir varken sürekli misafir yanında emzir beni diye ağlıyor, odaya gidince de, içerideki misafirlerin varlığından ve sesinden dolayı emmiyor içeri gitmek istiyor. Misafirler gidene kadar defalarca odaya götürüp emzirmeye ikna etmeye çalışıyorum ve bebeğim misafir gidene kadar aç kalıyor emmiyor. Yemekte aynı şekilde, kimsenin yanında yemiyor. Yani ben 3-4 saat zorlanıyorum, bir de 1-2 ay imkansız. 
(548 puan) tarafından
Evet ve de ben bebeğimi büyütürken dışardan müdahale de sevmiyorum malesef
(270 puan) tarafından
Bence onu hiçbir kendine güvenen anne sevmiyordur. Çocuk daha doğmadan milyon yerden araştırma yapıyoruz. Eski çağlarda yaşamıyoruz ki bilgi kaynaklarımız kulaktan dolma, her bebek için doğruluğu kanıtlanmamış bilgiler veren anneler danışalım. Doktorumuz var zaten, müdahale istesek ondan isteriz. :)) Ama gel de anlat bunu annelere
0 oy
(7,515 puan) tarafından
Çocuk olunca zor oluyor ya. Bu kış kayınbabam geldi 15 gün kaldı ama bana 15 yıl gibi geldi. Sonuçta çocukla benim bir düzenim var yemek yediği saat belli uyuduğu saat belli ama biri gelince alt üst oluyor.. Mesela kızım erken uyaniyordu mecbur ona kahvaltı hazırlıyorum onla birlikte bende yiyordum sonra yedirmiyor. Kayinbaba kalkiyordu geri ona hazırlıyordum. Sen niye benle yemiyorsun diye üzülüyordu. İşleri halletmek için onu bekliyordum çocuğun uykusu geliyordu. Uyuyuncada süpürge falan açamıyordum. Bütün gün yemek çay bulaşık bi yandan da çocuk derken ayakta dolaşmaktan halim kalmıyordu. Bende cok severim eşimin ailesini ama böyle zamanlarda zor oluyor. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin 
(548 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(82 puan) tarafından
Bu kıs kaynanamda 2 ay bende kaldi geldi 3 gun herseyini yaptim sonra dedim misafirlik bitti artik ev sahibi sayilirsin ben ciktim arkadasa gittim gezdim o evde oturdu bazen misafir cagirdi ilgilendim ben cagirdim o bebege bakti bi yandan iyi oldu sevmem falan ama umursamam da evde ha var ha yok derim :)
(548 puan) tarafından
Bende tam tersi işime karışlmasini hiç sevmem yemeğimi temizliğimi kendim halletmek isterim onlarda Görümcemi öne sürüp o yapsin geline yardım et diyip duruyorlar o beni çok rahatsız ediyor ayrıca dışarı çıkmak istesem o da gelsin seninle diyorlar
(82 puan) tarafından
Hic pesime takamam bastan esime soyledim ben cikar gezerim annen evde dursun yada oda akrabalarina gitsin arkadasima da kaynanami goturemem yani :) guzel bir dille konus canim gorumcen icinde kalp kirmadan sen yorulma ben hallederim abla yada kardesim falan de sayili gun sonucta
(548 puan) tarafından
Öyle yapayım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Normal kim ister düzeni bozulsun ev üstüne ev olmaz neden sizde kalıyorlar kisin 
(548 puan) tarafından
Memleket soğuk olduğu için biraz abimlerde biraz bizde kışı çıkarıyorlar
0 oy
tarafından
neye karışıyorlar, niye karışıyorlar?

karıştıkları anda al sen yap de bırak, kendi evinde kendi düzenini bozuyorlar

ayrıca 1.5 ay ne demek ya yuh yüzsüzlük
(548 puan) tarafından
Ben al sen yap deme taraftarı değilim düzenme karışlmasini sevmiyorum istiyorum ki hicrbiseye karismasinlar ama onlar bazen yaptığım yemeğin miktarına bile karışıyor
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Yatılı misafiri hiç sevmiyorum bende ya banyo sorun yatman kalkman sorun ne bilm Allah yardımcın olsun birlik durdum yıllarca zorluğunu biliyorum yani
(548 puan) tarafından
Aynen zorlukları var malesef
0 oy
tarafından
Bn kendi ailemdede rahat edemiyorm canm ya
(548 puan) tarafından
İnsanın kendi evi gibisi yok
0 oy
(23,463 puan) tarafından
Bence mecbur bir durum olmadığı sürece hastalık sağlık gibi bir durum yani kimsenin evinde o kadar uzun süre kalınmaz. Ayıptır. Rahat edememekte haklısın. Eşin de sürat asmakta haksız 
(548 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama gel de anlat

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 603 göst.
20 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 347 göst.

Kategoriler