Kizlar yardımınıza ihtycm var hayatımı mahf etmek üzereyim eşimin yanında kaynanama ağzımdan geleni syledim içimde biriktirdigim herşeyi anlatyrm istem dışı ağzımdan çıkıyor kontrol edemiyorum eşimle aramiz çok iyi aramız bozuldu bu birden oldu daha düne kadar herşey yolundaydı ama iki gündür ağzıma geleni sylyrm kndimden nefret edyrm ben nasıl bakacam yüzlerine
Kayinvaliden ne yapıyor da sen böyle yapıyorsun. Durduk yere mi sayıyorsun?
Çok sinsi coook ben onun gibi olamıyorum iki yüzlü olamıyorum ve kndimi ifade edemiyorum eşekler gibi calisiyrm gözünde bişey yok
Esin bu duruma bozuluyorsa annesiyle konuşacak kendine çeki düzen verecek. Ne güzel herkes her halti yiyecek ama karşıda ki ağzını açınca suçlu olacak .
oda diyor garibandr ne dediğini bilmiyor
Kendinden neden nefret ediyorsun mesela? Kocan aranızdaki ilişkiyi yönetebilseydi eğer sende bu kadar dolmaz taşmazdın. Bende sözümü hiç esirgemem. Saygısızlık etmem ama bana saygısızlık yapılırsa asla susmam. Değil kocam, babam olsa yine dinlemem
Bana saygısızlık etmedi hiç birsekilde ama bilmiyorum ya kafamın içi susmuyor o kadına karşı
Kayınvalidenle Aynı evdemi yaşıyorsunuz?
Aynı evde mi yasiyorsun
Yok yaza kadar bende kalacaklar
Ben iki sene beraber yaşadım sorsan ne var aranızda sürekli beraber olduğumuz için birbirimize gıcık olmuştuk baskı yapardı iyi niyetli olduğunu biliyorum ama o zaman anlayamıyordum bendede sonra sonra öfke patlamaları olmuştu bu sebeple .Şimdi hiç aramam sormam soğudum hiç ısınamıyorum .
Ben insanları kolay kolay kırmam hakliyim o yüzden öyle yaptm şuan vicdan azabı çekiyorum bana karşılık verseydi belki daha iyi olurdu ama karsilikda vermiyor kimse bizden birşey bilmesin falan diyor millet duymasın etmesin falan cok sakın ben niye byleyim niye böyle oldum bilmyrm işini çok iyi biliyor çok iyi oynayabiliyr bnm gibi garibanlarda haklı olduvu halde işte byle içine ata ata bir gün patlayıp herşeyi döktükten sonra ne kadar haklı olsalarda haksız duruma sokuyor kendini
Bnde ona karşı onun gibi olmak istyrm yapmacik olamıyorum sinsi olamıyorum kötü olamıyorum içine qtyrm sonra pat diye patliyorim oda sonra hiç birşey olmamış gibi davranıyor konuşuyor bende öyle soğuk bı şekilde konuşuyorum isinamiyorum buz gibiyim ona karşı byle devam edyr iste
Yüzüne karşı ne söyledin mesela önemli olan o
Eşinle aran geri düzelir merak etme. Ağzına geleni söylemen de iyi. Kafan rahat eder. Keşke ben de söyleyebilsem ağzıma geleni..
Su anlattigina gore sen dolmus dolmus ve patliyosun suan dur desek sana zarar durma desek yine sana zarar YaAllah bismillah de ta sabir cek bol bol tut kendini Allah kolaylık versin
😂
Valla yaa tam dolmusum bosaliyorum bekarken eşim bana hiç borcum yok demişti evlendiğini günün sabahı baktım telefonuna maşallah kredi borçları o zmn 200bindi hala oduyoruz bitmiyor babası herşeyi ona yüklemiş o yetmemiş gibi bide üstüne her ay eşimden para dileniyorlardi babası kardeşleri hepsi onada eyvallah doğum yaptım kaynanam hoooop diye kayboldu annem uzaktaydı gelemiyordu kaynanam başımın ucundaydi kızımın kırkı çıkmak üzereyken gelip gördü torununu tek başıma herşeyin üstesinden geldim yani şeytan mi melek mi onu hala çözmüş değilim
Dolmuşsun ve patlamak uzeresin yada patliyorsun eğer elinden gelebiliyirsa bı sure kaynanandan uzaklaş sınırın diner kendine hakim olacaksin
Nereye gidebilirim ki bnm misafirim 😂
Ne diyorsun mesela ona çok mu kırıcı şeyler
O zaman sabret gidecek herhalde
Kırıcı deil olanları söylüyorum
1,458,854 soru
23,925,835 cevap
323,725 kullanıcı