0 oy
1,476 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Eşim sağolsun yardım eder her konuda ama arada çay ve ya kahve yapar beraber içeriz çok sevindirir beni ❤️aslında biz bayanlar en ufak Bi şeyde bile mutlu oluyoruz Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsn ❣️

34 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından

ayyy canımın ici kolay bi hamilelik geçirmeme rağmen herşeyimi yaptı temizliğimi yemeğimi banyomu bile yaptırdı şimdi bebiş war şimdide her sıkıştma kosar:)<3

(1,312 puan) tarafından
Allah razı olsun onlardan cnm❣️
(6,396 puan) tarafından
aminnn canımm:)))(
-Reklam-
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Evi supuruyo bi kere mutfak dolaplarini sildi ic dis Allah razi olsun ilk dusuk oldu bunda korkuyo :)
(1,312 puan) tarafından
Allah korusun cnm Rabbim bebeğini korusun
(2,109 puan) tarafından
Aminn canim Allah razi olsunnn cumlemiznkini insallahhh
0 oy
tarafından

Valla ben hamileyken eşim eğitim deydi yanımda yoktu çiçek sepetindem çiçek çikolata gönderirdi şimdi yardımı çok oluyor bugün rahatsızdım çayı mı yaptı yemek yaptı Meyve suyumu sıktı oğlumuza baktı <3

(1,312 puan) tarafından
Allah razı olsun onlardan ❣️
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Sırf ben evi begenemdigim için doğumdan 15 gün önce ev taşıdı cam kapı halı herşeyi kendisi yaptı kendi evime taşındım sonra yine kendisi yaptı sen sakarsin camdan dusersin dedi bütün camları sildi ilçeye reklam oldu :D kaynanama komşular ne yaman gelin almışsın demsti:D 

(1,312 puan) tarafından
Valla kıymet bilene denk gelmek çok güzel çok şanslısın cnm :)
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Boşanmak.. En büyük jesti buydu 
(1,312 puan) tarafından
:((üzüldüm kuzum Rabbim bebeğini sana bağışlasın
(1,689 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun..
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Esim yardimci oluor cok sukur bulasiklari yikicam dedigimde dur sen karisma ben yikarim dior evi ben supurmuorum surekli bel agrim oldugu icin kendi makina yapior bende toz aliorum camasirlari topluor serior sagolsun valla beklemiodum bu kdr ama baya yardim edior 
(1,312 puan) tarafından
İyiki varlar cnm çok şükür ❤️
0 oy
(11,284 puan) tarafından
Hicbir şey tabikide yapsa şok geçirirdim saten 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Vallahi asla yanlış anlama kuzum beni her aksam kahveleri 9 yıldır eşim yapar hamilelikte ve sonra si öncesi fark etmez süpürürüm siler balkonu yıkar hafta sonu kahvaltı hazırlar çok centilmendir 
(1,312 puan) tarafından
Maşallah cnm niye yanlış anlayalım çok güzel aslında onun yaptığı doğru olan inan hele de çalışan bayansam :) Rabbim daim etsin iyiki varlar ❤️
0 oy
(147 puan) tarafından

Hamileyken mutfaga giremedigimde dışardan yemek söylemesi cok güzel olurdu en sevdiğim de ayakkabilarimi giydirmesi oluyordu<3 nevresim değişmek cok zor gelirdi onu yapardi

(1,312 puan) tarafından
Ne güzel iyiki varlar ❣️
(147 puan) tarafından
İyi ki canim ❤
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ayy o zamanlar tam bir premsestim :))) ne ev süpürdüm ne balkon yıkadım ne yolluk çırptım eşim halada yapar ama o zamanlar daha bi yardım ederdi ayaklarıma masaj yapardı çok şiş olduğu için öyle havaya dikip yatardım.. Ama öyle yiycek bişy yapamaz hazır kahvaltılık çay kahve çerez falan hazırlar. Sağ olsun her konuda çok yardım etti halada öyle kesinlille çok doğru dedin Allah kıymet bilen insanlarla karşılatırsın çok.şükür biz şanslıyız..
(1,312 puan) tarafından
Aynen cnm çok şükür Allah razı olsun onlardan ❣️
0 oy
(23 puan) tarafından
Ay ya şu an hamileyim bazen sabah kalkinca yataği kaldirir ve ya ikimiz kaldiririz ayakabilarimi giydirir her istediğimi alip getirir bazen kavaltimi ta yatağima kadar getirmişliği oldu ağir kaldirtmaz perdeleri koyar camaşirlari toplamiştir açikçasi cok yardim ediyor panpişim ama arada aylesine kizip ona patliyorum sonrada kendime kiziyorum kiyamiyorum ona :( ay panpişim yaaa 
(1,312 puan) tarafından
Yapma cnm o senin kıymetini bak nasıl biliyor sen de onun kıymetini bil ❤️
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ahh nasıl bir noktaya parmak bastın canım bı bılsen...Ben gebelıkte ve dogum zamanı eşime bın kez daha asık oldum sevdım.Gebelıgımı ılk ogrendıgımızde eşim o gün işsiz kalmıstı.3 ay iş bulamadı ama o surecte hep yanımdaydı bulantılarım oldugunda ev işlerine yemeklere hep o baktı ılk trımesterim cok rahat gectı sayesınde.sonra ıs buldu ıse gitti 6.ayımdayken malesef tekrar ısten cıkarıldı ekonomik kriz nedeniyle.Sonra doguma kadar ıs bulamadı yıne.ama o surede bebegımızın esyalarını da aldı benım ıhtıyaclarımı da eksıksız giderdi.kımseden yardım almadan.Aynı evın ıcınde bırbırımıze destek olarak bırbırımızı yenıden tanıyarak arkadas olarak gecırdık ve doğum zamanı geldiğinde ortada dört döndü tek basına herseye yetısmeye calıstı benım psıkolojı alt ust oldu dogumda bebegım sorunlu dogdu ben yogun bakımda kaldım destegıyle varlıgıyla ayaga kaldırdı benı.Sonra bebegımızın 40 ı cıktı işe basladı.4 aylıgız sımdı Allah bin kere razı olsun ondan.Allah herkese böyle bir eş nasip etsin.Yaşanacaksa bu dünya onun gibilerle yaşanmalı... ❤️ 
(1,312 puan) tarafından
Maşallah cnm ne güzel ❤️ Allah razı olsun onlardan
0 oy
tarafından
bazen tmzlik yaparken bna bez yikamişligi olmustur okadar :)))
(1,312 puan) tarafından
Ona da şükür cnm
0 oy
tarafından
Canım çilek istiyor diye Kıbrıs'ta her yeri gezip buldu :) benim için çok anlamlıydı 

İlgili sorular

+5 oy
91 cevap 1,486 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda akbal (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 576 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,522 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,068 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,235 soru

24,122,146 cevap

333,535 kullanıcı

...