0 oy
1,480 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Eşim sağolsun yardım eder her konuda ama arada çay ve ya kahve yapar beraber içeriz çok sevindirir beni ❤️aslında biz bayanlar en ufak Bi şeyde bile mutlu oluyoruz Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsn ❣️

34 Cevaplar

+1 oy
tarafından
    18 gun once dogum yaptim :) hemen sayiyorum.
  • Yazin evi boyattik bir baktimki canim kocam eline bir firca alip her yeri supurmus birde bez almis yerleri siliyor ustalara yemek hazirlatmadi disardan yedirdi 
  • Cocuklari banyo yaptirirdim ustlerini giydiril saclarini kuruturdu
  • Hafta sonlari sirf yalniz kalmayim diye her hafta kaynanamgildeydik
  • Agir hic kaldirtmadi 
  • Her temizlik yapmamda sagolsun azarladi kendini yoruyosun diye
  • Canim yemek yapmayinca hep disardan yedik 
  • Cocuklarla cok ilgilendi surekli gezmeye goturdu
  • Valla bi pamuklara sarmadigi kalmisti 3. Olunca :)))

(1,312 puan) tarafından
Maşallah cnm ne güzel ama sen de ona 3 çocuk vermişsin kıymetini bilmesi çok güzel ❣️
tarafından
+1
Bilir kii :)))
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Uçan yumruk jesti gördüm ...

(2,970 puan) tarafından
Allah belasini versin elleri kirilsin gozleri kor olsun insallah
(130 puan) tarafından
Allahim yardimcin olsn evine yuvana hayatina huzur versin...
tarafından
+1
Amin inşallah
tarafından
+1
Allah razı olsun inşallah
+1 oy
tarafından

Herşeyi yapar sağolsun hakkını ödeyemem ama bugün çay demledi tam dolduruyodu annesi geldi sonra hadi doldur da içelim çayları dedi birlikte güldük.  Annesinin yanında neden yapmiyo acaba erkekler :)

(76 puan) tarafından
Benimki annesinde de olsa hep o yapar evde de öyle ☺️
(1,312 puan) tarafından
:)) bizimki de öyle aslında ama hamileyken yapıyor yine de kıyamıyor ❤️
+1 oy
tarafından

Canm eşim temizligme kadar yardım edr ya :) <3 en önemlisi ayakkabımı giydir  çorabımı :) 

(1,312 puan) tarafından
İyiki varlar ❤️
+1 oy
tarafından

2 3 kez bulasik yikamisti hakkini inkar edemem:D:D

(1,312 puan) tarafından
Onu yapmayanlar da var cnm :)
+1 oy
tarafından
Meyve tabağı hazılardı ☺️❤️
(1,312 puan) tarafından
Ayy en sevdiğim sağolsun tabak hazırlamaz ama soyup elime verir :)) buna da şükür ❤️
+1 oy
tarafından
ben hamileyken benden daha hamileydi, ben lohusayken benden daha lohusaydı valla 
(1,312 puan) tarafından
Seninki baya sen olmuş cnm ne güzel ❤️
tarafından
+1
guzel degıl canım ya , bi nazlı trıpli acaıp bişey olmustu
tarafından
+1
Ayy ayni benim esim hatta benim yerime lohusa depresyonuna da girmisligi var:))
+1 oy
(76 puan) tarafından

Ev işini yapar tirnagimi keser corabimi giydirir daha aklıma gelmyo sağ olsun <3

(1,312 puan) tarafından
+1
İyiki varlar ❣️
+1 oy
tarafından
Egikemedigim şeyleri yapardi yemek yapardi yani ne istesem gönül hoşluguyla yaptı çok şükür :) 
(1,312 puan) tarafından
+1
Çok şükür cnm iyiki varlar ❤️
+1 oy
tarafından
ev isi yemekti suydu buydu dogum temizligi hepsini yapti hala dahs o silip süpürüyor Allah razi olsun

hamileyken ayaklarim aok agriyordu ayaklarımı ovuyordu bence o en buyuk bbuyuk jesti :)
(1,312 puan) tarafından
+1
Bizimki yapıyor ama hemen sıkılıyor ya Bn de abartıyorum ama sürekli yapsın istiyorum :D
tarafından
+1
ben nazlanmadim o kadar :)
+1 oy
tarafından

Herşeyimi yapar bir dedigimi iki etmez cnm çok şükür bazen hediye bazen temizlik yemek falan herşeye yardım eder binlerce kez şükür <3<3

(1,312 puan) tarafından
+1
Ne güzel Maşallah cnm ❣️
+1 oy
(214 puan) tarafından
Kahvalti hazirlamisti o kadar muu olmustun ki biz ufak seylerden mutlu olan insanlariz iste gece kizim 1 yasinda onu bakar sallar 16 haftalik hamileyim 2 oglumu gezmeye goturur ben dinleneyim diye canim benim en sonda  hamile kaldim diye araba aldı 
(1,312 puan) tarafından
+1
Aynn cnm gerçekten öyle iyiki varlar ❣️
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ayakkabimi baglarsi

Corabimi giydirirdi
(1,312 puan) tarafından
Aynn sağolsun son aylardaym yapıyor bizimkisi de ❤️
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Yeri geldi yemeğimi yaptı, çamaşır topladı serdi, yeri geldi evi süpürdü cam bile sildi benim canim eşim yaa:D
(1,312 puan) tarafından
İyiki varlar ❣️
(10,041 puan) tarafından
Aynen kuzum iyiki ❣
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben çok istemiştim kahvaltı hazırlasin diye ama bir kere bile hazırlamadı:) ben kahvaltı hazırlamam kahvaltıya götürürüm deyip kahvaltıya gitmiştik. Onun dışında hep yardım etti bana sağolsun. Şimdi de bebek olunca arada yemek falan hazırlar.
(1,312 puan) tarafından
O da iyi cnm sonuçta kıymetini biliyor ❤️
0 oy
(163,447 puan) tarafından
Kiyamam yaa elinden geleni yapiyo carsaf bile degistiriyo ☺️ 
(1,312 puan) tarafından
Sağolsunlar cnm❣️
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benim eşim benim hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra şehir dışına çalışmak için gitti daha da gelmedi  :/
(1,312 puan) tarafından
Cnm bnm ya kaç aylıksn :(
(1,345 puan) tarafından
17+6 haftalık hamileyim canım
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Herseyi o yapardı. Allah var.

Yemeğimi temizliğimi, beni duşa sokardı. Lavaboya götürürdü. Kustugum yerleri temizlerdi. kiyafetlerimi çoraplarımı o giydirirdi. Ve her akşam sürekli benle egzersiz yapardı doğumum kolay geçsin diye. Sürekli dans ederdik :D

Ben ağrıdan yatamıyordum, Ayağında bile sallamıştı hadi uyu tosunum diye djdjdkdkkskdkdk<3

(2,104 puan) tarafından
Allah razı olsun yavrum inşallah kurtulurum. Eşimle hiç bir sorunum yokken ailesi yüzünden kavga ediyorum ben :/
(9,920 puan) tarafından
Owen kusura bakma da o da senın eşşeklıgın :) ki saka yapıyorum kızma :) kız aılesını nasıl atsın adam hatrı yokmu da bırazcık dayanamıyosun.:)
(2,104 puan) tarafından
Abla 4 senedir ailesine gidip ufacık bir laf demedim kirilmasinlar diye ama 4 senedir gerçekten çok kirildim hele ki çocuğum olduktan sonra mahvettiler beni
(9,920 puan) tarafından
O zaman bos gec kuzum yok saymaya calıs esının hatrı buyuk gibi napsın kız atamaz kı aılesını :)
(2,104 puan) tarafından
Yok estağfurullah atmasın tabiki.
Sadece araya mesafe koysun istiyorum yani gidip söyler ama hani benim karımla bu muhabbetleri yapma desin artık abla
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Ev işlerini yaptı,  beni giydirdi ☺ ne istersem aldı her şeyi yaptı sağolsun allah razı olsun ondan❤❤
(1,312 puan) tarafından
Amin cnm iyiki varlar ❣️
0 oy
(422 puan) tarafından
Vala n gusel bnmki hic bise yapmio cok istiom yapsn ama yapmio
(1,312 puan) tarafından
+1
Senin o hallerini görüp yapmaması:( çok ayıp etmiş bnce konuş cnm üzüldüğünü söyle
(422 puan) tarafından
+1
Kendni yorma dio en faxla :) , solesem yapar belki ama bn istiorm o dusunsun yapsn oda yok

İlgili sorular

+5 oy
91 cevap 1,490 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda akbal (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 576 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,523 göst.
29 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,071 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,918 soru

24,131,674 cevap

334,070 kullanıcı

...