Buldum sonunda yorumumu :)
Serçe'lerin annesii ❤️ öncelikle teşekkür ediyorum çok çok, kalemin muhteşem en az zekan kadar.. Maşaallah..
Nokta atışların doğru kesinlikle çoğusunda. Adaletli yapım tabaklara yemek koyarken bile devrede, sinir oluyorum bazen :) burçtanda kaynaklanıyor ki sen onuda tahmin etmişsindir terazi=adalet çünkü. Güçlü olmak zorundayım hayata karşı, doğarken o zorunlulukla doğdum.. Annemden onu gördüm. 3.sınıfa giderken dahi kendim kalkıp, kendi kıyafetlerimi hazırlayıp giyip gitmeliydim okula.. O güç içimde olmalıydı ki kendimede yetebileyim yeri gelince annemede.. Çıkış kaynağı burası yani :) güçlü durmaya çalışmam hayata karşı, boyun eğme kısmı tutmadı, insanlara hiç uygulayamıyorum bu durumu ne kadar ironik dimi.. Kırmamak, üzmemek adına.Tabiki aile ve mecburi ilişkiler dahilindekilere. Belli kalıplarım, kurallarım vardır ve korumacılık çook yüksek kesinlikle bunlarda doğru. Kriz çözüm masası kesinlikle benim buda doğru, güzin abla tarzı genlikten beri öyle :D
Emeğine aklına, parmaklarına sağlık.. Önemseyip zaman ayırdın ve budar şeyide doğru tahmin ettin ama bu tahmin nasıl bu kadar efsane oluyor onu anlayamadımm :) tekrar çok teşekkür ederim ❤️