0 oy
3,107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım. 

Mavikolataa

Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.

Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler. 

Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler. 

59 Cevaplar

+1 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Hisli insanin hali baska <3 neguzel yazmiss <3 cok naif cok ince cok hassas ve 6. Hisleri kuvvetli inancli birisin. Ve genelde de insanlar hakkinda yanilmiyorsun.  Kalp gozu diyebiliriz hissi kablel vuku olaylarinda eminim cok oluyordur. Kalbi guzel insan <3:angel: ve detaylari gormen ge inceliginden. Bayildim arkadas icin  yaptigin yorumuna.  

tarafından
O vuku olayları çok bende emin ol kuzum :D
tarafından
Valla tahmin edebiliyorumm bu analizlerden sonraa :))
-Reklam-
+4 oy
tarafından

2 paşaannesi

Anladığımız gibi erkek annesi ve belli kuralları  var. Onun dünyasında herşey onun kontrolünde bunun dışına çıkılmasını asla istemez. İnandığı şeyleri savunurken kendinden taviz vermez. Çelişirse kendi ile uzun uzun düşünür kafa sesi ile. 

Adalet duygusu epey gelişmiş ve bunu yansıtan yansıtırken bunu herkesten bekleyen göremediği zaman ise bunu aşılamaya çalışan bir insan. 

Evlatlarına korumacı ve kuralları ögretmen bir anne. Güçlü durmayı sever kimseye boyun eğmez gibi yapısı var.

Kaynana olur ise gelinleri disipline eder o güç var :D

İsmini gördüğümde bana hep gücü güçlü olmayı hissettiren birisi. Ayrıca krizi yöönetmede üstüne yok buraya renk katan yorumları ile farklılığını ortaya koyan bir birey. 

Sevgilerimle =) 

(9,647 puan) tarafından
Ikiniz de pek güzel anlasirsiniz he :D ikinizinde konuşmasını nokta atışlarını pek sevdim :) yakıştınız kuzum:)
tarafından
Estağfurullah canım sende de kuvvetli bir mürekkep var anlamadım sanma :D
Tabiki eksik yada yanlış Hissettiklerimde olabilir ama senin güçlü biri oldugunu biliyorum. Benim için zevkti seni yazmak inşallah gönlünden geçen herşey güzel olur. Öpüyorum seni ben teşekkür ediyorum güzel sözlerin için ❤️
(1,372 puan) tarafından
Çok güzel kriz yönetiyor gerçekten. Kendimden biliyorum :)
tarafından
Dünyamın Deniniziiii  ya heheh :D ❤️
(1,372 puan) tarafından
Programın arabulucusu ilân ediyorum seni :)
+2 oy
tarafından

Mesoş

Bu hatun bana ağır başlı yerinde konuşup nabza göre şerbet veren birisi gibi geliyor. 

Yeşil zümrüt gözleri güzel ve alımlı havası ile adeta mest etmiş bazı insanları bizde buna dahiliz.

Dış görünüş hanımefendimiz için son derece önemli olup lakayt insanlara hiç tahammül edememesi gibi bir huyu var gibi gibi. 

Aşk kadını ihtiras var gözler ateş ediyor. 

İstediğini alır ve istikrar önemli hanımefendimiz için. 

Onu gördüğümde tutku hissediyorum. 

Boş hatun değil bam bam bam çekilin :D

(5,514 puan) tarafından
Yaaaa canimmmm cok guzel yorumlamisin cok guzel analiz etmisinn ❤❤❤❤❤❤yeni gordum wallaaa cokkkkk tesekur ederimmmmmmmm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
+2 oy
tarafından

Ballı çöreklerim yorum altına değil konu altına yazın vallahi bulamıyorum ya :/

+2 oy
tarafından

Asenanın Annesi

Selam bayan nasılsınız :D

Bu hatun kadar değişken duyguları olan bir birey daha görmedim. İlk zamanlar takıldıgımda tatlı noel anne hissini verip başımı omzuna yaslarım derken bir baktım gargamel olup şirin olan bana saldırıyor. Yiyecek beni yokyaa yedirirmiyim kendimi neyse gel zaman git zaman yine ormanda buluştuk seviyor gibiydi beni bende uzatmadım dedim yine seveyim şimdilik iyiyiz kendisiyle :D

Hanım efendi gördüğünüz üzere güzel hokka gibi bir kadın. Belliki eşi mutlu ediyor evliliğinde. Pozitif sevgi pıtırcıgı ama aklı başında bazen sendelesede sağlam bir karakteri var. Burda köklü arkadaşlıkları da var sevilende bir isim.

Ama içlendiği bişeyler var gibi kimseyle paylaşmadıgı ama onu yoran şeyler var gibi hissediyorum. 

Enerjisi yüksek bulunduğu platformlarda kendini belli eden farklı rengiyle kendini ortaya koyan bir hanımefendi. 

Ama kalbi tertemiz ne bir kin ne bir kötülük mis gibi niyetleri tertemiz kalbi var 

Allah ömrü boyunca zeval vermesin ailesine çocuklarına eşine kendisine. 

Hoş kal dişi kurt :) 

(10,041 puan) tarafından
Gargamel olup benim gibi bir şirini yiyecek lafına bittim:D gargamel değilim ben taam mı:/ Ben olsam olsam kurt olup yerdim seni*.* şaka bir yana çok teşekkür ederim hanımefendi, analiziniz doğru :)
Yüreğine sağlık ❤
tarafından
Sen sen sen :/
+1 oy
tarafından

Deniz Uras 

Onu gördüğümde kararlı bir yapıda oldugunu düşünüyorum sevecenliğinin yanısıra kırmızı çizgileri var ve bu onun kontrol kumandası yani ne zaman nerde ilerleyip nerde duracagını biliyor zekasını istediği yerde istediği zaman ortaya koyuyor kendi hayatında doymuş birisi gibi duruyor kendinden emin tavırlarını onu her gördüğümde hissediyorum. Onunla sır paylaşabilir onunla uzun soluklu dostluklar edinebilirsiniz.

Değerli bir Deniz bırakıyorum size. ❤️

(496 puan) tarafından
Canım serçe ❣️
Ne güzel yorumlamissin :)) çok teşekkür ederim :)
tarafından
Rica ederim kuzum ❤️
+1 oy
tarafından

Mina Toprak

Hercai kelimesinin anlamını biliyor musunuz?
Mina onun kelime anlamı işte. Duyguları hayat sevinci onu gökkuşağı gibi rengarenk yapıyor. O hiç bir zaman uçurumdan düşmez çünkü kanatları hafif ve sağlam bu şu demek oluyor kalbi temiz oldugu için hiçbir kötülük onda uzun süre kalamaz. Pozitif yanı onu ilerlerken yıpratmıyor. Geçen profilinde gözlerine baktım böyle bir haylazlık görmedim haylaz seni :D
 Mutlu kal :) 
(7,483 puan) tarafından
Ben seni gorurum kurgucum ☺
(9,647 puan) tarafından
Ahh hilossummmm... görmüyor bizi :( yorumcu hatun :( sen de olmasan  ahhh ahh.. dünya bile görmedi :'(
(7,483 puan) tarafından
Yaa kurgucum. Serce bizi begenmedi sanirim :D bizim yorumlari kayserililerin tabiri ile maysimiyor :D ama elbet bizidr kesfeden cikar :))))
(9,647 puan) tarafından
Ben artık kesfedilemem kuzum :D her an uygulamadan emekli olabilirim :D nabalim bi analizi çok gördü bize :( hadi analizi geç yorumu bile çok gördü;(
tarafından
Canlar sakin olun her gün 3 kişiyi yorumlicam dedi:D o yüzden
+1 oy
tarafından

Açelya Açelya Açelya

Bu kızı gördüğümde hep fresh hissediyorum. Kelebek kadar temiz ve hafif bir ruhu var. 

Kırılgan ama iyimser hümanist ama inatçı gibi gibi.

Resminide gördüm temiz bir yüzü var tam bir evlat merhametli baba kızı. Sevdiğine fedakar sevmediğine umursamaz. Pozitif yanı ile hep sevecen ama üzüldüğünde dibine kadar yaşar.

Arkadaş çevresinde öne çıkan ve girdiği ortamda kendini belli eden şahıs Açelya 

Yoklugu illaki belli olacak bir üye gitme sakın :/

Öpüyorum seni Naif kalbinden ❤️

(1,372 puan) tarafından
Açelya bana da kendini geliştirmiş, kültürlü,  bilgili boş olmayan birisi gibi geliyor.
tarafından
Şu an gördüm gerçekten yaa hiç fark etmedim yorumları :) teşekkür ediyorum onore oldum valla ehihehi❤️❤️

Denizim sana da ayrıca teşekkür ediyorum canım❤️
(1,372 puan) tarafından
Valla baya uğraştım yorumunu bulmak için :)) Ne demek canım hissettirdiklerin bunlar :)
+1 oy
tarafından

Kurgucubiri 

Nedense onu gördüğümde onunla çok şey yapabilirmişiz gibi geliyor mesela onunla oturup Türkü kafede canlı müzik dinleyebilir tarihi yerleri gezebilir hatta onunla karavan şehir turu bile yapabiliriz :D

Ne zaman görsem bunları hissediyorum. 

Aşmışlık var öyle konulara uzun uzun takılmaz takıldığı konuyu çözmeden bırakmaz neşeli yönü ile girdiği her ortamdan gururla çıkar çünkü tebessüm etmesi insanlara pozitif yansır. 

Çocuklarına aşıladıgı duygu ise ne olursa olsun yanındayım duygusu mükemmel olacaksın kafası ile değil saglıklı ve mutlu olacaksın kafası ile yaklaşır. 

Onu görmezsem üzülürüm emekli olacakmış yaşlanmış bastonla yürüyormuş ona takma diş hediye etmeyi düşünüyorum :D

+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Bizi çözmek yazmak o kadar kolay değil o yüzden yokum ben..

Iyi geceler uyuyun artık beyniniz yanacak:D
tarafından
Ay senin demogojini yerim ben :D
(10,041 puan) tarafından
Hihhh sanaa -.-
+1 oy
(2,916 puan) tarafından
Beni yazma zaten hihhhh
tarafından
Yazarım canım merak etme,
+1 oy
tarafından

Craving

Evet onunla ilk geldiğimde atışmıştık biraz ama o anda asla onunla kırgın olmamam gerektiğini hissettim ve bana kırgın oldugu halde her postunu izleyip salça oldum :D
Çünkü onu kazanmam gerekirdi. Buram buram tecrübe buram buram aşmışlık kokuyordu. 
Kendime benzetiyorum onu aslında. Girdiği savaşlardan alnının akıyla çıkmıştı. Peki öncesi?
Elbette üzdüler içi simsiyah oldugu zamanlarda oldu. Vazgeçtiği pes ettiği ve artık bitti böyle yaşayamam dediği zamanlar. Tamda ozamanlarda ögrendi yeniden ayağa kalkmayı. Biliyordu artık bu filmin sonunu anladı herşeyin birgün biteceğini. 
Ve bitti artık düz yolda yürüyordu  onu kimse üzemezdi bir daha çünkü acılarla başa çıkmayı ögrenmişti. 
Mesafesini sevdiğim =) araya koydugu mesafeler onun kalkanı artık. Kime nasıl gideceğini ezberledi. Kimin nerden vuracağınıda.
Zekasının kaldırdığı herşey onu olgun ve saygın yapıyor. 
Çokta cooldur kendisi :D
Unutmam dediğim şahıslardan  unutulmamalı asla. 

Öptüm seni umursamaz ruhundan =) 
tarafından
Bana kendini anlat deseler  bu yazıyı gosteririm( çünkü kalemim çok zayıf kelimelerle aram hiç iyi değil ☺) beni benden güzel ifade etmişsin çok teşekkür ederim serçecim❤❤❤

Not: sen beni düşünüp bu yazıyı yazarken benim seni rüyamda görmeme ne demeli ☺☺
tarafından
İnanmıyorum sendemi sırlar dünyası dansın kız eyvah :D
tarafından
Inanmazsin ama benimle ilgili biseyler oluyorsa anlamsız bir şekilde rüyama giriyo  ki ben bu saatlerde burda olmam nedense bugün uykum kaçtı hafta sonu olmasına rağmen buradayım herşey tevafuk❤
tarafından
Kalp gözümüz açıksa demek ki ❤️☺️
+1 oy
tarafından

3.sayfaya düşmek bir çukura düşmekten farksız yemin ederim öldüm bildirim bulacağım diye :D

(1,754 puan) tarafından
Hahahahahhahahahhahaa o kadar cevaba olursin bitersin tatlim;)))
tarafından
Bittim ben öldüm dü
+1 oy
tarafından

Açelya 

Mesoş

Alone Angel

Senaçkr

Sevda 

Love

Aslı

Minnnnak

Analiziniz 2.ve 3. Sayfada öptüm sizi

Güncelleme

Her postta laf sokan tayfa niye okumuyorsunuz he :D

(16,787 puan) tarafından
Beni nasıl unutursun yazıklar olsun
:D
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Hic boyle bise beklemiyordum :D ekşınli seyler ummuştum tüh :ermm::D

tarafından
Kavga yok :/
(7,483 puan) tarafından
AY olmasin zaten canim saka yapıyorum. :*
Hepimizi yorumla bari :)) heveslendik yani. Canimiz istedi☺
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Ne umdum ne buldum :D

(2,557 puan) tarafından
Senin eski adin neydi yaa gözüme çok tanıdık geldin
(13,675 puan) tarafından
Kuzeyimdim ondan önce de dolunay :)
(2,557 puan) tarafından
Hee hee tamam bildim :D
tarafından
Ne bekliyor dun kız :D
(13,675 puan) tarafından
Ekşın bekliyordum :)
0 oy
tarafından
Ama bnde istiyırım yorum :D 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Ceydanin icinde cok sey yasayip disina vuramadigini sezinliyorum belki cevresindeki kimsenin onu anlamiycagini dusunuyo. akilli kadin nerde ne yapmasi gerektigini iyi biliyo bilinclide 

Umarim istedigi hayatı yaşar
tarafından
Umarim ❤❤❤ tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Yaa çok güzel yazmışsın bayıldım ☺️
0 oy
(496 puan) tarafından

Bende isterimmmm bende bendeeeeğğğğ :angel:

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.