Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım.
Mavikolataa
Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.
Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler.
Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler.
Hisli insanin hali baska neguzel yazmiss cok naif cok ince cok hassas ve 6. Hisleri kuvvetli inancli birisin. Ve genelde de insanlar hakkinda yanilmiyorsun. Kalp gozu diyebiliriz hissi kablel vuku olaylarinda eminim cok oluyordur. Kalbi guzel insan ve detaylari gormen ge inceliginden. Bayildim arkadas icin yaptigin yorumuna.
2 paşaannesi
Anladığımız gibi erkek annesi ve belli kuralları var. Onun dünyasında herşey onun kontrolünde bunun dışına çıkılmasını asla istemez. İnandığı şeyleri savunurken kendinden taviz vermez. Çelişirse kendi ile uzun uzun düşünür kafa sesi ile.
Adalet duygusu epey gelişmiş ve bunu yansıtan yansıtırken bunu herkesten bekleyen göremediği zaman ise bunu aşılamaya çalışan bir insan.
Evlatlarına korumacı ve kuralları ögretmen bir anne. Güçlü durmayı sever kimseye boyun eğmez gibi yapısı var.
Kaynana olur ise gelinleri disipline eder o güç var
İsmini gördüğümde bana hep gücü güçlü olmayı hissettiren birisi. Ayrıca krizi yöönetmede üstüne yok buraya renk katan yorumları ile farklılığını ortaya koyan bir birey.
Sevgilerimle =)
Mesoş
Bu hatun bana ağır başlı yerinde konuşup nabza göre şerbet veren birisi gibi geliyor.
Yeşil zümrüt gözleri güzel ve alımlı havası ile adeta mest etmiş bazı insanları bizde buna dahiliz.
Dış görünüş hanımefendimiz için son derece önemli olup lakayt insanlara hiç tahammül edememesi gibi bir huyu var gibi gibi.
Aşk kadını ihtiras var gözler ateş ediyor.
İstediğini alır ve istikrar önemli hanımefendimiz için.
Onu gördüğümde tutku hissediyorum.
Boş hatun değil bam bam bam çekilin
Ballı çöreklerim yorum altına değil konu altına yazın vallahi bulamıyorum ya :/
Asenanın Annesi
Selam bayan nasılsınız
Bu hatun kadar değişken duyguları olan bir birey daha görmedim. İlk zamanlar takıldıgımda tatlı noel anne hissini verip başımı omzuna yaslarım derken bir baktım gargamel olup şirin olan bana saldırıyor. Yiyecek beni yokyaa yedirirmiyim kendimi neyse gel zaman git zaman yine ormanda buluştuk seviyor gibiydi beni bende uzatmadım dedim yine seveyim şimdilik iyiyiz kendisiyle
Hanım efendi gördüğünüz üzere güzel hokka gibi bir kadın. Belliki eşi mutlu ediyor evliliğinde. Pozitif sevgi pıtırcıgı ama aklı başında bazen sendelesede sağlam bir karakteri var. Burda köklü arkadaşlıkları da var sevilende bir isim.
Ama içlendiği bişeyler var gibi kimseyle paylaşmadıgı ama onu yoran şeyler var gibi hissediyorum.
Enerjisi yüksek bulunduğu platformlarda kendini belli eden farklı rengiyle kendini ortaya koyan bir hanımefendi.
Ama kalbi tertemiz ne bir kin ne bir kötülük mis gibi niyetleri tertemiz kalbi var
Allah ömrü boyunca zeval vermesin ailesine çocuklarına eşine kendisine.
Hoş kal dişi kurt :)
Deniz Uras
Onu gördüğümde kararlı bir yapıda oldugunu düşünüyorum sevecenliğinin yanısıra kırmızı çizgileri var ve bu onun kontrol kumandası yani ne zaman nerde ilerleyip nerde duracagını biliyor zekasını istediği yerde istediği zaman ortaya koyuyor kendi hayatında doymuş birisi gibi duruyor kendinden emin tavırlarını onu her gördüğümde hissediyorum. Onunla sır paylaşabilir onunla uzun soluklu dostluklar edinebilirsiniz.
Değerli bir Deniz bırakıyorum size. ❤️
Mina Toprak
Açelya Açelya Açelya
Bu kızı gördüğümde hep fresh hissediyorum. Kelebek kadar temiz ve hafif bir ruhu var.
Kırılgan ama iyimser hümanist ama inatçı gibi gibi.
Resminide gördüm temiz bir yüzü var tam bir evlat merhametli baba kızı. Sevdiğine fedakar sevmediğine umursamaz. Pozitif yanı ile hep sevecen ama üzüldüğünde dibine kadar yaşar.
Arkadaş çevresinde öne çıkan ve girdiği ortamda kendini belli eden şahıs Açelya
Yoklugu illaki belli olacak bir üye gitme sakın :/
Öpüyorum seni Naif kalbinden ❤️
Kurgucubiri
Nedense onu gördüğümde onunla çok şey yapabilirmişiz gibi geliyor mesela onunla oturup Türkü kafede canlı müzik dinleyebilir tarihi yerleri gezebilir hatta onunla karavan şehir turu bile yapabiliriz
Ne zaman görsem bunları hissediyorum.
Aşmışlık var öyle konulara uzun uzun takılmaz takıldığı konuyu çözmeden bırakmaz neşeli yönü ile girdiği her ortamdan gururla çıkar çünkü tebessüm etmesi insanlara pozitif yansır.
Çocuklarına aşıladıgı duygu ise ne olursa olsun yanındayım duygusu mükemmel olacaksın kafası ile değil saglıklı ve mutlu olacaksın kafası ile yaklaşır.
Onu görmezsem üzülürüm emekli olacakmış yaşlanmış bastonla yürüyormuş ona takma diş hediye etmeyi düşünüyorum
Craving
3.sayfaya düşmek bir çukura düşmekten farksız yemin ederim öldüm bildirim bulacağım diye
Açelya
Alone Angel
Senaçkr
Sevda
Love
Aslı
Minnnnak
Analiziniz 2.ve 3. Sayfada öptüm sizi
Güncelleme
Her postta laf sokan tayfa niye okumuyorsunuz he
Hic boyle bise beklemiyordum ekşınli seyler ummuştum tüh
Ne umdum ne buldum