0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Hanımlar şuan bu durumlar varken bunu sormam doğru değil ama çok yakın bı arkadasimin düğünü var normalde gitmeyi hiç istemiyorum psikolojik olarak çöktüğümuz bu dönemde ama ben evlendigimde herseyimde ailesiyle beraber bulunduğu için kınasına gitmedim fakat düğününe gitmem gerekiyor sorum şu sizce takı olarak para takmayı düşünüyorum miktar ne kadar önemli ne kadar olabilir onu sormak istedim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durumun neye elveriyorsa odur bunun ayıbı vs olmaz hele bu devirde
(129 puan) tarafından
Ya belki dalga geçilecek biey gibi ama şuan ay sonu olduğu icin ben 100 TL düşündüm ama bilmiyorum alay konusu olur mu sonuçta kameralar vs çekiyor diyerek
tarafından
Zarf içinde önceden verirsin şart mı taki sırasında takman
(129 puan) tarafından
Takmak istedim takı töreni yapılırken ama 100 TL gülünç bı miktar mi onu bilemedim
tarafından
En kötü taki sırasında takmazsin önce yada sonra verirsin ayrıca diyelim ki taki sırasında takacaksin hiçte ayıp değil ülkece zor günler geciriyoruz maddi manevi olarak
(129 puan) tarafından
Kesinlikle ama işte bilemiyorum çok kararsız kaldım
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Bence size ne getirdilerse sizde onu götürün altınların ucuz olduğu zmanda gelmişlersede onun yerine para miktarı götürün 
(22 puan) tarafından
Sorun ailenize ona göre getirmediyse sizde kendi bütçenize göre götürün o kadar yüksek olmasada olur hayat şartları sonuçta
(129 puan) tarafından
Annem vermediler hicbisey galiba dedi
(22 puan) tarafından
Ee tamam  sizde kendinize göre götürün bulunmanız yeterlide artık ayıp olmasın diye diyorum arkadaşinizmiş zaten :))
(129 puan) tarafından
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim tek korkum dediğim gibi alay konusu olmak ama umarım bir sorun olmaz :D
(22 puan) tarafından
Rica ederim inşallah olmaz ya
0 oy
(53,932 puan) tarafından
o sana ne kadar taktiysa onun altina dusme derim 
(129 puan) tarafından
O bana taktı mi bilmiyorum video da yok gelin çıkmamda getirip anneme verdilerse hiç bilmiyorum
(53,932 puan) tarafından
him o zaman durumuna butcene gore değişir imkanin varsa 200tak yoksa 100oda yoksa 50tak daha sonra telafi ederim dersin
(129 puan) tarafından
Bütçe olarak ben 100 TL düşündüm ama gülünç konuma düşmekten de korktum açıkçası kararsız kaldım
(53,932 puan) tarafından
imkanlar neye yetiyosa o takilir. hani diyorlar ya karsilikli degil diye bence karsilikli.bana kucuk altin takana gidip 50lira takarsam kendime yakistiramam su devirde belki küçük olmaz ama gram olabilir
o yuzden sordum o ne takti diye
(129 puan) tarafından
Hatırlamıyorum dediğim gibi videolarda yok anneme sordum oda hatırlamıyor hatirlasam bende altında kalmak istemem ama işte hatirlamadigimiz için 100 TL kadar bı miktar dedim belki onlar hiç takmadı bilemiyorum
(53,932 puan) tarafından
ee yeter o zaman dugunden sonrada evine gider imkaninnolursa hediye götürursun
(129 puan) tarafından
Ayy siz hediye diyince aklıma geldi doğru onlar takı takmadilar ben yeni doğum yaptığımda çocuk ev görmeye geldiler orda annesi demişti o zaman düğünde bişey veremedik diye meyve seti getirmişti doğru
(53,932 puan) tarafından
fikrim ise yaradi iyi bari meyve seti nasil oluyo
(129 puan) tarafından
Büyük meyve kayiklisi yanında cerezlikler gibi
(53,932 puan) tarafından
anladim kase seti gibi o zaman 100uygun canim
(129 puan) tarafından
Dediğiniz gibi ilerleyen zamanlar da bı ev görmesi vs olursa o zamanda hediye vs alınıp gidilebilir teşekkür ederim bana fikir verdiğiniz için ve yapılanı hatırlattığıniz icin :D
(53,932 puan) tarafından
ne demek canim bebegi olur zaten sende.bebegine gidersin
(129 puan) tarafından
İnşallah rabbim o günleri göstersin de herşey olur gider :')

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 746 göst.
18 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 293 göst.
0 oy
53 cevap 1,590 göst.

Kategoriler

1,470,230 soru

24,083,401 cevap

331,322 kullanıcı

...