Yarın nikahı var teyzemin oğlu ne kadar takmam gerekir acil
Ay senin hiç bir soruna yorum yalasim gelmiyor ne kadar saçma sapan konular var post açıyorsun..
Sonrada o bana takmadi ben ne takayım takma birsey o zaman
Sende ne taktı yada düğünü olacak mı? Valla halamlar,dayimlar bana taktı annemde onların çocuklarına taktı ben takmadım. İlk evlenen benim hepsi takmadım ben de takmadım doğrusu, evlerine ilk gidişimde hediye alıp gittim
Yaklaşık bin lira. Takılabilir bence
Yirmi euro yaklaşık bin lira
Neden euro ile soylediniz onu anlamadim, avrupaydaysaniz bu takilacak bir para değil. Turkiye icin soyluyorsaniz tl ile soyleseniz daha iyi :) ama postu acan turkiye de anladigim kadar
Canım su sebepten söyledim Euro yu yarın birgün o da düğün yaparken o şekilde getirir ,Türk lirası değer kaybediyor, eşimin memleketinde altin getiremeyen Euro dolar takıyor hep ben kendi düğünüm de gördüm ilk fatkli gelmişti ama mantıklı yani
Ilkkez duydum, elinde olanq mantikli
1 bin TL takmıştım imkanın varsa 1 bin TL takabilirsin
Bin çok olmaz mı o bana takmadı
e yukarıda hatırlamıyorum demişsin😂
Yani teyzem takmıştı o takmadi
1000 tl gayet normal bir tutar. dışarıda 2 kişilik yemek parası yani
Çok değil ki, bana da kuzenim takmadı ama halam taktı sonuçta bekar çocuktu bende para taktım ailem zaten altın taktı 1000 TL aşağısı kuzen için bence ayıp olur
o sana takmadiysa 200yeter
400 düşündüm
Bende 1000 TL takacağım
Taksim takmasın bana 1500 TL 2000 bin arası takardım ben ya o takmadıysa bile de annesi babası takmiştir bişeyler sana ayıp olur bence
1,474,861 soru
24,145,969 cevap
334,659 kullanıcı