0 oy
644 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,822 puan) tarafından
Altın takılari eve bırakmak istemiyorum çantama mi koymaliyim üzerime mi almalıyım herhangi bir sorun oluyor mu? Herhangi bir problem çıkacak diye strese girdim. Küçücük bebeyle perişan olmadan varsaydim bı memlekete.

13 Cevaplar

0 oy
(3,955 puan) tarafından
Mesala ne kadar altın takın var

Her yolcu için belli bir ölçüm var misal kuyumcu gibi gidersen satış yapmak için diye düşünürler 

Ha günlük ise sorun etmez yani göze batacak kadar yoksa sorun olmaz
(1,822 puan) tarafından
7-8 ince bilezik 1 kolye bir kaç yüzük
(3,955 puan) tarafından
Yok be canım hiç bir şey olmaz
-Reklam-
0 oy
(7,466 puan) tarafından
Yüzüklerim bilekliğim vardi elimde öyle gectim bişey demediler
0 oy
(9,079 puan) tarafından
Bence yaninda gezdirmek daha riskli.
(1,822 puan) tarafından
Evde kimse olmayacak apartman pek güvenli değil eve hırsız girerse
0 oy
tarafından
Ben hepsini taktım bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ben evime getirmek için düğünden sonra belli bir kısmını alıp belli bir kısmını kasaya koydum bileklik yüğzk gerdanlık küpe vardı geçerken hepsini çıkarttıdılar iki saat onla uğraştım ama ben söyle bir talep'de bulundum geçemezsiniz bu şekil deyince güvenli bir yerde çıkarmam gerek dedim polis odasına alıp çıkardım geçtim geri taktım kaybolursa değerleri yüksek herhangi kaybolma vs olursa sorumluluk alırsanız burda çıkarayım sorumluluk almıyorsanız güvenli bir yer diye söylemiştim
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Çok fazla değilse takarsın sorun olmaz
0 oy
tarafından
Her uçağa binişimde kol çantamda olur 

Sıkıntı vs de yaşamadm 

Hatta bikaç takımı da bavul da unutmştm 

Evde bavulu acarkn farkettm

( Son gidişimde )
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Ben yanıma alıyorum çantaya valize koyma bence nolur nolmaz kac kere gittim.hep çantadaydı 
0 oy
tarafından
Üstünde taşı hiçbir şey olmaz sorduklarında altın dersin bayan bakıyor zaten 
0 oy
(163,312 puan) tarafından
tr iciyse kolumda dursun bisi olmaz yurt disiysa degeri 500 euro ustuyse faturasini al yanina yoksa elinden gider
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Normalde tabi ziynet eşyası için de sınırlamalar var ama çoğu kişi getirip götürüyor. Yalnız valize verme, çünkü valizin kilitli değilse herşey olabilir, düşük ihtimal bile olsa kaybolabilir vs. 
0 oy
(2,353 puan) tarafından
9 bilezik zincir resat kolye ben üstümde bindim hep  bırakılır mı evde altinlar 
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Ben ev almak için gittiğimde baya malım vardı birkaçı kolumda geri kalanıda siyah çantanın içine koyup herşeye dolamıştım valizin tam ortasına sıkıştırdım heryerden geçti kimse görmeden aldım getirdim sonra bir daha yaptım yine birşey olmadı alıyorlar yani 
(1,494 puan) tarafından
Çok altının yoksa yanına al küçük çantaya koy alıyorlar yani böyle saçmalık mı olur onun haricide koluna boynuna ellerine tak birşey olmaz Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
16 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 388 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acemianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 511 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,852 cevap