0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (973 puan) tarafından
Anneler çocuklarım iki haftadır hasta iki defa hastaneye götürdük hâlâ iyileşmediler biri üç buçuk yaşında diğeri 13 yaşında küçügumde 11 aylık özellikle küçüğüm de geçmiyor gözü capaklaniyir ateşi çıkıyor siz neler yaptınız bu süreçte nasıl ve ne zaman geçti 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum benımkı 2 gun agır oldu, evde vardı sıkur aksakızı pısırıp dumanına panukla gogsune koydum, bır de hatmıcıcegı ıcırdım, doktora gıttık ates dusurucu verdı, 6 saatte bır donusumlu ates dusurucu verdım en korktugum seydır ateş cunku, doktor baska ılac yazmadıgı ıcın sureklı pekmez, ıhlamur, kusburnu cayları verdım 4 gunde atlattı kı ben korona olmustum ona da bulasmıstı
-Reklam-
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Bende şurda bekleyim kızım 6 buçuk aylık iki gündür de biz çekiyoruz sabah 7 den beri uyumadı doğru düzgün en fazla 10dk uyumuştur boğazı ağrıyor ateşi dün akşamdan beri yok halsiz önceden güler eğlendirdi şimdi tam tersi yazık ya çocuk hasta olması da zor 
0 oy
(611 puan) tarafından
Ateşi 2 gün sürdü ateşin geçmesinin tek çaresi ateşlenmesine izin vermek 39 Lara kadar. Sonra öksürük ve burun tıkanıklığı kaldı onu da burnunu sık sık temizledim ve nebulizatorle ventolin verdim 2 gün geçti elhamdülillah toplam 1.5 hafta falan sürdü 
(611 puan) tarafından
3 yaşında kızım bu arada
(973 puan) tarafından
Aynısını bende yaoiyirum buhar ilaç duş sürekli yastik kılıfı değiştiriyorum ama yok bir bakıyorum iyiler bir bakiyirdum tekrar hastalar çok üzülüyorum bu duruma ya
0 oy
(369 puan) tarafından
Kızım üç buçuk yaşında canım yaklaşık iki ay önce zatürre olduk iki hafta falan sürdü sonra bir iki hafta iyiydi yine öksürük burun tıkanıklığı başladı ventolin kullanıyoruz ateşi bu kez olmadı burun spreyi var bir de her sabah bir çay kaşığı bal veriyorum öksürük ve boğaza iyi geliyor size de geçmiş olsun Rabbim şifa versin 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Benim oğlum hasta bugün biraz daha iyi çok şükür

Ateş için çörekotu yağı surebilirsin eklem yerlerine.

Udi hindi yağı içirebilir burnuna damlatabilir ve göğsüne sürebilirsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
13 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,675 soru

24,172,622 cevap

335,921 kullanıcı

...