0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
25.haftaya girdim ilk hamileligm 2 gundur bebek tekmeleri cok gucsuz hareketleride cok gucsuz acaba hastaneye gitmelimiyim hissediyorum ama eskisi gibi sert degil tekmeleri acaba yeri mi genisledi diyorum

6 Cevaplar

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu içimi rahatlatmak için acile gittim ben cnm 
tarafından
Peki neden yavasliyormus hareketleri
(1,845 puan) tarafından
Doktor bana bebeğin daha küçük olduğunu her zaman güçlü hareketleri olacağı anlamına gelmez dedi 30.haftadan sonra artık hareketleri tam belirginleşir dedi bide bebiş gün içinde uyuyup uyaniyomus
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Bence bi git görün canm bebisi tehlikeye atma
tarafından
Sali gunu kontrole  gittim o zamanda yavaslamisti ama normal diyip soylememistm doktora bebek yukari cikmis dedi sonra eve geldim hala oyle yavas hareketleri acaba yukari cikti diye mi az hissediyorum
0 oy
(7,317 puan) tarafından
Birşey yoktur ama sen yine de git canım için rahatlasın benimde olduydu gittim bı suyun azaldı dendi bı başka birşey çok şükür birşey yoktu 
0 oy
tarafından
Ara ara benim de öyle oluyordu 3 gün hareketleri çok zayıf olurdu  , sonra tekrar şiddetlenirdi. Ben acile gittim bir kaç defa normal olduğunu söylediler. Yoruluyordur, dinleniyordur, uyuyordur dediler. Bur sıkıntı çıkmadı şükür. 
0 oy
(15,991 puan) tarafından
Benim öyle olmuştu gittim nst girdim güzel çıkmıştı 

Dr da bu durumlar da 1 saat kadar yat uzan dikenler dedi 
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Bebeğin orda bi hayatı var canım,uyur dinlenir rahat bırak bebeyi :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 12ilk-nur (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
13 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 129 göst.
+1 oy
3 cevap 91 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,303 soru

24,167,335 cevap

335,675 kullanıcı

...